Kooineeperk Posted Wednesday at 07:12 AM Posted Wednesday at 07:12 AM 12 minutes ago, Luchifer89 said: Gde čovek da nadje seratonin ovih dana?! A sta znam, pomisli covek mozda se malo izlucilo sinoc... Inace, jedino mozda gledajuci studente, u pauzama kada i placemo zbog njih. p.s. Ako jos ima barem malo snage i utakmica u njemu, dovodite ga. 1
Stiletto Posted Wednesday at 04:46 PM Posted Wednesday at 04:46 PM 19 minutes ago, Eddard said: Leteći kiosk 😂 Pa to je Stevanoviću nadimak sto godina, čudo da si tek sad čuo 1
Eddard Posted Wednesday at 04:56 PM Posted Wednesday at 04:56 PM 9 minutes ago, Stiletto said: Pa to je Stevanoviću nadimak sto godina, čudo da si tek sad čuo Čovek se uči dok je živ 😁. Prvi put čujem 😆.
DameTime Posted Wednesday at 04:59 PM Author Posted Wednesday at 04:59 PM 13 minutes ago, Stiletto said: Pa to je Stevanoviću nadimak sto godina, čudo da si tek sad čuo To vi matoriji znate, ni ja nisam imala pojma 😁
Smrtokapa Posted Wednesday at 05:04 PM Posted Wednesday at 05:04 PM Kiosk mi je jasan, ali leteći je baš streč. 9
Barkley#34 Posted Wednesday at 05:11 PM Posted Wednesday at 05:11 PM U tome i jeste stvar, što je bio pokretljiv za tu kilažu. Baš je bio debeo, sala koliko hoćeš. Tih godina sam se zadesio na Rudniku i on je došao na bazen koji je jelte blizu njegovog sela. Brdo od čoveka. Kad je skočio u bazen, kao u crtaću sva voda je pobegla. 1 8
Smrtokapa Posted Wednesday at 05:18 PM Posted Wednesday at 05:18 PM 5 minutes ago, Barkley#34 said: U tome i jeste stvar, što je bio pokretljiv za tu kilažu. Što reče Sabonis kada su ga pitali kako je igrati protiv Šeka, zamislite šifonjer koji se jako brzo kreće 5
Stiletto Posted Wednesday at 05:35 PM Posted Wednesday at 05:35 PM 27 minutes ago, Smrtokapa said: Kiosk mi je jasan, ali leteći je baš streč. Gledao sam ga uživo mali milion puta. Veruj mi na reč, bio je ekstremno brz za nekog te visine i kilaže, trčao je kontre ko zec i kucao sa dve ruke kao od šale. 1 1
Smrtokapa Posted Wednesday at 05:57 PM Posted Wednesday at 05:57 PM Ja ga pamtim tek iz krajnje faze karijere, pa mi je teško da zamislim taj vertikal. Treba podići sve to masno tkivo. 😁
MC Thunder 2 Posted Wednesday at 06:12 PM Posted Wednesday at 06:12 PM Ja sam bio klinac kada su 1998 (?) centarski tandem bili Gilic-Stevanovic 😄 3
Marvin Posted Wednesday at 06:46 PM Posted Wednesday at 06:46 PM U nekom momentu (isto poznih karijera) igrali zajedno i Slaviša + Zoki. To je skupa jedno 350 kila žive vage 😅 6
DameTime Posted Wednesday at 10:08 PM Author Posted Wednesday at 10:08 PM (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: A mislili smo da ne može gore ove sezone... Trebalo je da znate čim sam vam otvorila ovosezonski topik... Ali za to svakako nisam ja kriva Edited Wednesday at 10:08 PM by DameTime
ChrisJudd Posted Thursday at 09:56 AM Posted Thursday at 09:56 AM Sledeću sezonu da otvori neko od pesimista, onako skromno, bez očekivanja nekih. 1
Eddard Posted Thursday at 10:02 AM Posted Thursday at 10:02 AM 11 hours ago, DameTime said: .. Ali za to svakako nisam ja kriva Yep, izvinjavam se sveopštoj Grobariji što sam predložio ovog baksuza da nam otvara svetu temu 😁😜 1 1
DameTime Posted Thursday at 10:06 AM Author Posted Thursday at 10:06 AM 3 minutes ago, Eddard said: Yep, izvinjavam se sveopštoj Grobariji što sam predložio ovog baksuza da nam otvara svetu temu 😁😜 Mi smo avangarda, he said. Baš je fora da nam žensko otvori temu, he said 😜 1
kendrick duckworth Posted Thursday at 10:16 AM Posted Thursday at 10:16 AM Nešto sam bio ubeđen da je 22/23 otvarao Kupi, kad ono fillam, isto kao 23/24. Možda nije loše da ovaj put malo skeptičniji forumaši otvore makar prelazni rok temu, sa nekim osvrtom i uvodom, samo da ne mrače previše. 😄
TripleJ Posted Thursday at 10:59 AM Posted Thursday at 10:59 AM 42 minutes ago, kendrick duckworth said: Nešto sam bio ubeđen da je 22/23 otvarao Kupi, kad ono fillam, isto kao 23/24. Možda nije loše da ovaj put malo skeptičniji forumaši otvore makar prelazni rok temu, sa nekim osvrtom i uvodom, samo da ne mrače previše. 😄 Daj nekog ko je uzivao cak i za vreme VraBca i Boze Djumica. I ko se seca da ovo nije najgori Koprivica koji je igrao centra u KKP. 1 1
Papanikolesku Posted Thursday at 12:39 PM Posted Thursday at 12:39 PM Nema tu šta, dati Frensisu i Barkliju, oni su umereni u kritici i očekivanjima, a i nešto malo se razumeju u košarku 😄 A može i tandem Thunder-Pendulum, jedan da vedri drugi da mrači, i eto kompozicije 1
Barkley#34 Posted Thursday at 12:46 PM Posted Thursday at 12:46 PM Barkli otvarao par puta za FKP, maltene smo se raspali u tim sezonama, tako da hvala ali ne bih baš da završim u katranu i perju dogodine.
Papanikolesku Posted Thursday at 12:50 PM Posted Thursday at 12:50 PM Tamo nisi ni imao šansu, bio si osuđen na debakl i pre nego što si umočio pero u mastilo
DameTime Posted Thursday at 12:50 PM Author Posted Thursday at 12:50 PM Bila bi baš dobra fora da napravimo kao za NBA topik, više forumaša učestvuje i da se na kraju spoji u jedan post. Ja mogu to da merge-ujem u post ako hoćete i malo "editujem" (da bude više od sume svojih delova, nešto što Željko nije uspeo sa ekipom huehue), a neko samo da otvori temu. Kad za to dođe vreme 😆
Papanikolesku Posted Thursday at 01:06 PM Posted Thursday at 01:06 PM 5 minutes ago, DameTime said: Bila bi baš dobra fora da napravimo kao za NBA topik, više forumaša učestvuje i da se na kraju spoji u jedan post. Ja mogu to da merge-ujem u post ako hoćete i malo "editujem" (da bude više od sume svojih delova, nešto što Željko nije uspeo sa ekipom huehue), a neko samo da otvori temu. Kad za to dođe vreme 😆 Red šarene slaninice, pršute, sjeničkog sira, masline i kvalitetno crno vino. Naravno i neki ljuti namaz ili feferoni u vidu moje malenkosti 🥹, da otvori apetit 😆 Šalu na stranu, više forumaša = više različitih viđenja, utisaka = kvalitetniji upis; a košarkaški bogovi i univerzum, ako se sete, sete se...
Recommended Posts