Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, DameTime said:

Ovo je više za Partizan nego za Zvezdu 🫠🤣

Pa pazi, ne bih da otvaram head coach can of worms (a i EL je prosla pa nema vise motiva za neku skromnost je vrlina mantru koju mnogi od nas primenjuju)....

ali, ukoliko Partizan najmanje ne zakaze sudar sa Zvezdom u finalu (polufinalu, ako nas put tako ukrsti usled jos mogucih regular season kikseva), Zeks bi trebao da razmisli o tome da uziva u svojim hobijima full time i mane se stresova profi kosarke.

Recap: bilo sta manje od poraza u seriji sa Zvezdom (a i ti porazi bi morali da budu uz nasu hardcore borbu i dobru igru) je katastrofa i trener mora da snosi trajnije posledice.

Ma koliko ja njega volim. Ali ne verujem da ce doci do gubljenja serije protiv bilo koje druge ekipe.

Posted (edited)

Kad već ne govorimo o utakmici večeras da kažem koju o tome😅

Žakelj nekako tradicionalno pripremi dobro ekipu za nas još iz studentskih dana.

Zbog toga,činjenice da smo gosti i da imaju popunjenu ekipu, pobjeda večeras bi baš bila dobar znak da smo se oporavili od Evrolige, mentalno.

Biće dobra utakmica 

Edited by odupri se ludilu
  • Like 4
Posted

Istina, ovo je večeras odličan test za ekipu u svakom pogledu. Ne sumnjam da će oni biti naloženi na max, ni ulog nije mali, ali nekako očekujem da ćemo i mi biti u fight modu.

• Like 1
Posted
2 hours ago, MC Thunder 2 said:

Pa pazi, ne bih da otvaram head coach can of worms (a i EL je prosla pa nema vise motiva za neku skromnost je vrlina mantru koju mnogi od nas primenjuju)....

ali, ukoliko Partizan najmanje ne zakaze sudar sa Zvezdom u finalu (polufinalu, ako nas put tako ukrsti usled jos mogucih regular season kikseva), Zeks bi trebao da razmisli o tome da uziva u svojim hobijima full time i mane se stresova profi kosarke.

Recap: bilo sta manje od poraza u seriji sa Zvezdom (a i ti porazi bi morali da budu uz nasu hardcore borbu i dobru igru) je katastrofa i trener mora da snosi trajnije posledice.

Ma koliko ja njega volim. Ali ne verujem da ce doci do gubljenja serije protiv bilo koje druge ekipe.

Ma ne pričam ja ovde (samo) o Željku. Mnogo više govorim o igračima. 

Od starta sezone sam nekako imala poverenja u njih, da će napredovati i napraviti nešto više nego što im je predviđano. Od toga se nešto ispunilo, nešto nije (pogotovo za pojedince u rosteru), ali ultimativno su (mi) pokazali da trenutno ne mogu.

Ne verujem im nešto previše ni za ABA ligu, pogotovo zbog tog nedostatka iskustva kod većine. Ako kiksnu do kraja regularnog dela sezone još koji put (npr. večeras) i izgube prvu poziciju, baš im ne verujem da će osvojiti. 

Ali, hajde da vidimo. Što se tiče Željka, ne verujem da će završiti trenersku karijeru sve i da dobije otkaz na kraju ove sezone (a neće), ni svojevoljno, a ni usled nedostatka angažmana. 

Mislim, prvi bi ga Dubai zvao za next-EL projekat...

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)

Sterlingu je ovo prva utakmica koju propusta u sezoni, mislim da je na svakoj bio bar na klupi. 

Edited by TripleJ
  • Like 1
Posted

Ako moze Zeljko da najavi pred utakmicu ako ce nekome da tera inat, cisto da znam da iskoristim tih 2 sata kvalitetnije.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Nema brige drugari, Ostoja porucio da su nam skoro svi igraci pod garantovanim ugovorom i za sledecu sezonu.

Kao da je to nesto dobro... A ovde sem Carlika, Sterlinga, Vanje, Bonge i Tajrika... jedno veliko golo.

Edited by Xpert
Posted

Moguce da mi sve ovo gledamo pogresno.

Mozda ovo nije zalosno sramocenje Zeljka Obradovica i ekipe koja se bezobrazno raspala do te mere da ne moze da ubode zicer, bacanje, koja zaboravlja kretnje u odbrani za koje smo mislili da su savladali jos oko Sv. Jovana. Ekipe koja ulazi 3x u reket pa se ponavlja bacanje za rivala. Ekipe gde u kontri nece da se doda lopta (2024 i 2005 ptsd alert)...

Moguce da je ovo prosto glupa i bolno limitirana ekipa koja je napravila mega podvig i dobila cak 16 EL meceva. U kom slucaju mozemo samo da skinemo kapu majstorcini svog posla koj je i dalje evropski trener #1.

• Like 1
Posted

Od kupa izgledamo bukvalno kao J.Sudan, igra nam se svela na Karlika. Svaka cast malcu za sve sto radi do sada, ali ostatak ekipe deluje bolno limitirano.

Posted
7 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Moguce da mi sve ovo gledamo pogresno.

Mozda ovo nije zalosno sramocenje Zeljka Obradovica i ekipe koja se bezobrazno raspala do te mere da ne moze da ubode zicer, bacanje, koja zaboravlja kretnje u odbrani za koje smo mislili da su savladali jos oko Sv. Jovana. Ekipe koja ulazi 3x u reket pa se ponavlja bacanje za rivala. Ekipe gde u kontri nece da se doda lopta (2024 i 2005 ptsd alert)...

Moguce da je ovo prosto glupa i bolno limitirana ekipa koja je napravila mega podvig i dobila cak 16 EL meceva. U kom slucaju mozemo samo da skinemo kapu majstorcini svog posla koj je i dalje evropski trener #1.

A onda se setimo koliki budzet ima ovaj tim i vracamo se na pocetak tvog izlaganja.

Posted

@MC Thunder 2

Ne vredi da se nerviraš. Već viđeno prošle sezone, ista priča, različiti akteri na terenu i jedan zajednički činilac. Ne znam čime su navijači zaslužili ovu bedu od igre, 7 meseci nakon početka sezone. Možda treba da spustimo očekivanja i zapevamo

uzmi Željko evro, aba, kls titulu.

Ako nam Čovke dozvoli, ako ne, nema veze. 

Posted

Zašto Koprivica nije igrao? Može protiv Tavareša al Omić i "pakao Morače" su preveliki zalogaj? 🤔

• Like 1
Posted (edited)
7 minutes ago, Stiletto said:

Isplati li se ubiti se i ne mučiti se zbog ovih više?

Možda u manastiru crna reka ima neka terapija za nas

Edited by Luchifer89
  • WOW 1