Jump to content

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, Papanikolesku said:

Dobar deo budžeta jeste vezan za Želimira, mada vidimo da druga strana ima identičan, a nemaju svog Željka. Što se tiče hajpa publike, Partizanova publika je napravila određeni zaokret u odnosu na neke ranije godine, pa je tako ozbiljna masa postala navijač rezultata, ili onaj drugi deo - populizam, danas je in biti viđen na utakmici KKP, kao nekakav nagoveštaj visokog standarda u društvu. Tome je najviše doprineo Želimir svojim imenom, uticajem i veličinom koju nosi. 

Ako se vratimo na sezonu pod Trinkijerijem, prisetićemo se da je dobar rezultat povukao pune Arene, i veliki broj ljudi na gostovanjima, gotovo na svakoj utakmici. 

Potpuno je drugačiji kontekst razvoja naš i njihov kao što je i Trinkijev tim imao drugačiju poziciju u odnosu na ono što bi/će uslediti nakon Željka. Publika jeste jednim delom "rezultatska i fensi" ali tako je bilo i kod Duleta u nekoj meri i biće uvek tako.

10 hours ago, Papanikolesku said:

I ja sam očekivao, ali nikako da se desi. Šta ti misliš, da li će se on menjati pod stare dane, u smiraj karijere? Trener ipo, ali sujetan do bola, tvrdoglav na svoju štetu. Aj što je na svoju, nego na štetu Partizana. 

Ne znam, deluje da će on nastaviti po svom, po starom, i da ćemo iznova gledati istu sezonu, kao neki dan mrmota. 

To je jedino što nam ostaje, da se nadamo. Uostalom, Željko ima ugovor na još jednu sezonu, a i Ostojin mandat je do tada (teško da će praviti promene u toj fazi). Počeo je ciklus, dali smo podršku za promene, pa uz svu moju skepsu i mršave prethodne rezultate, nemamo drugu realnu opciju. Takve su karte i to je to.

Ajde da vidimo kraj sezone, bićemo pametniji za par meseci.

Posted

@Barkley#34

Možda bi, za promenu, mogao da izađe pred navijače i javnost i da kaže koji su ciljevi ovog kluba. Šta je prioritet i koje su nam takmičarske ambicije? Ili mi imamo samo taj jedan cilj, licenca EL, već četiri godine, a onda oni mogu da cinculiraju između ABA i EL, u zavisnosti gde smo bolje prošli. 

Pošteno, očekuješ li da će se nešto promeniti? Da će se on prilagoditi igračima ili oni njemu? 

Posted

Nesto mi cudno da nema nista od ekipe iz Splita, nema tegija, nema snimaka...

mora da je Zeljko izgoreo..

I onda stavi Lunberga u prvih 5 😂

1 minute ago, Papanikolesku said:

@Barkley#34

Možda bi, za promenu, mogao da izađe pred navijače i javnost i da kaže koji su ciljevi ovog kluba. Šta je prioritet i koje su nam takmičarske ambicije? Ili mi imamo samo taj jedan cilj, licenca EL, već četiri godine, a onda oni mogu da cinculiraju između ABA i EL, u zavisnosti gde smo bolje prošli. 

Pošteno, očekuješ li da će se nešto promeniti? Da će se on prilagoditi igračima ili oni njemu? 

nisi se meni obratio, ali je zeljko x puta ove sezone rekao da je cilj plasman u play off EL i titula u ABA

• Like 1
Posted
33 minutes ago, Papanikolesku said:

@Barkley#34

Napisao sam da imam skepsu, a konačno sam shvatio da je teško imati bilo kakva očekivanja jer ne znam da li ćemo u narednih pet minuta napraviti +20 ili -20 a kamoli da nešto očekujem na duži period ili na nivou sezone. Imam nadu i priželjkivanje, kao svaki put kada gledam klub a očekivanja ne.

Opisao sam ti neki sled koraka koji mislim da je realan u organizacionom smislu, a u vezi tima i igre nadu baziram na tome da je Željko ipak preturio dosta preko glave u karijeri i da su mu ekipe kakve god bile, u prethodnim sezonama igrale sjajno u nekom pristojnom vremenskom rasponu. Ostaje mi da se nadam da će taj rulet ovog puta stati na crno kada bude bilo bitno. Da očekujem da ćemo napraviti pravu selekciju, da će ekipa konstantno pomalo rasti i da neće imati neobjašnjive padove rokom i između mečeva - jok ja.

• Like 1
Posted

Evo pročitah na drugom tropicu da je Real pod Frankom čekao titulu 15 godina, mi smo Žvalonjino mezimče tek 13, ne znam gdje se žurite. 😁

Vidite da radi 26/7, ne može sve da postigne. 🙄

Posted

I nijedan nije ispunjen. Bar ne za sada, a četvrta je godina. Sledeća je peta. A i ta dva cilja ne mogu u nedogled da prolaze, bez takmičarskih ambicija u vidu rezultata. 

4 minutes ago, DameTime said:

Mark my words, Željko će uzeti 10. titulu s Partizanom i to će biti filmska priča, kao što je bio i početak njegove trenerske karijere.

Daj Bože 🙂🫡

Posted
9 minutes ago, Alek The Great said:

Glavni ciljevi kad je Obradovic dosao su bili samofinansiranje i visegodisnja licenca. 

Sad ozbiljno, ovo je 100% tačno i čuo sam ga više puta da ovo kaže.

EL titula je naša (ne(realna)) projekcija i možda se desi nekad a možda i ne.

Ono što sam ubijeđen da ako se ikad još desi desiće se s njim na klupi i to je tako.

• Like 1
Posted

Priče o licenci i samofinsnsiranju su super ali su organizacione. Postoji i teren pa koliko god da i on zavisi od organizacije, može se odvojiti. U tom delu ne mora EL titula da bude cilj jer ista zavisi od trista faktora i ne bih je nikada stavljao Željku kao teret. Za mene je cilj, u kontekstu u kom je klub već par godina, da budemo u osam, tj. ili plej-of ili dve šanse kroz plej-in za isti. Sve preko toga je ekstra. 

• Like 5
Posted
34 minutes ago, Papanikolesku said:

I nijedan nije ispunjen. Bar ne za sada, a četvrta je godina. Sledeća je peta. A i ta dva cilja ne mogu u nedogled da prolaze, bez takmičarskih ambicija u vidu rezultata. 

Daj Bože 🙂🫡

Ja se ne secam da je dao neki rok, moze da bude 3, 5 ili 10 godina. U svakom slucaju, nerealno je ocekivati da jedan srpski tim posle samo 2 godine provedene u novoj EL dobije licencu. Za pocetak smo se bar resili dugova pa sad treba raditi (citaj lobirati) na licenci.

A sto se tice finansiranja, rezultat bi se video tek skidanjem sa drzavne sise. Vec sam pisao u nekom ranijem postu da smatram da bi mi sami mogli da sklepamo budzet koji bi bio konkurentan. Pa sve sto nam je drzava dala ove sezone mi smo dali na porez.

Ali da se razumemo, ja nisam od onih koji smatra da je trener nezamenjiv. Ali svakako je Obradovic Zeljko vise od trenera u ovom klubu. Nekom je bas to trn u oku, meni ne.

Posted
1 hour ago, Papanikolesku said:

Daj Bože 🙂🫡

A onda ću te naterati da pokreneš peticiju i smaraš grobare da se Žocimiru digne bista u prirodnoj veličini. Uživo.

Posted
5 minutes ago, DameTime said:

A onda ću te naterati da pokreneš peticiju i smaraš grobare da se Žocimiru digne bista u prirodnoj veličini. Uživo.

Podići ću mu bistu sam u tom slučaju 🙃

Stičem utisak da me ovde mnogi pogrešno shvataju, kao da ja ne volim Želimira i da mu osporavam znanje, veličinu, zaostavštinu. Krunim oreol, blasfemija. 

A niko od mene srećniji kad je došao. 

• Like 4
Posted
30 minutes ago, Papanikolesku said:

Podići ću mu bistu sam u tom slučaju 🙃

Stičem utisak da me ovde mnogi pogrešno shvataju, kao da ja ne volim Želimira i da mu osporavam znanje, veličinu, zaostavštinu. Krunim oreol, blasfemija. 

A niko od mene srećniji kad je došao. 

Ne mislim da ga ne voliš ili mu osporavaš legacy, nego da ipak malo preteruješ u doomsday zaključcima, dok ova sezona nije ni blizu gotova.

• Like 1