KK Partizan 2024/25 - Page 328 - Košarka - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sad sa ovom vešću o još jednoj žrtvi nadstrešnice očekujem sranje atmosferu u Areni, slično kao pre dve godine. 

A nije ni bitno jbg, još jedan mladi život se ugasio 😞

• Ruke su vam krvave! 4
Posted
3 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Toliko se pribojavam vecerasnje utakmice da je to strasno...

ja se ne bojim, veceras cemo videti koji su nam krajnji dometi. Igramo sa ekipom slicnog kvaliteta koja mozda moze da se nadje u pozicij da idemo jedni na druge u play in-u, i ako ne mozemo da ih dobijemo kod kuce, onda to znaci da nemamo sta da trazimo u tom play in-u osim da se pohvalimo da smo dotle stigli i lagano ispali.

Osim Albe, svi timovi su nam direktni rivali u borbi za doigravanje, i taman cemo lepo videti na cemu smo i sta mozemo da ocekujemo.

• Like 11
Posted
53 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Toliko se pribojavam vecerasnje utakmice da je to strasno...

Pored svega što se dešava u ovoj našoj napaćenoj zemlji, treba da se pribojavamo košarkaške utakmice 😊

Mada ne znam kako ću gledati večeras, jasno je zašto...

Elem, dupe je (uvek) pozadi, nek probaju da se ne naguze, da izvinete na gej referencama.

• Like 6
Posted
45 minutes ago, ScepanScekicSto said:

da nece mozda biti minut cutanja za velikog pre svega coveka i grobara Andriju Delibasica ali i Radisu Ilica?

A mogao bi i za Vukasina...

• Like 2
Posted
10 minutes ago, Xpert said:

A mogao bi i za Vukasina...

tako je

kad sam napisao onda sam skontao i da je i taj decko na zalost danas preminuo

7 minutes ago, realno *w said:

Malo reći da imam loš osećaj pred večerašnju tekmu. Nadam se da je to samo posledica onoga što sam gledao protiv Dubaija.

Isto

Posted

Sramota šta su nam priredili. 

Nema poente komentarisati bilo šta, obrukali su nas i ponizili. Svaki igrač večeras je pljunio na dres ovog kluba, ne rezultatom, već ponašanjem i (ne)zalaganjem. 

Nažalost, deluje kao još jedna godina koju su pojeli skakavci; čitaj Želimir. 

• Like 1
Posted

Niko od njih koji su igrali ili vodili klub sa klupe nisu vece legende od nas navijača. 

Mi živimo za klub, a oni od kluba. Nerviramo se, poklanjamo vreme, emociju, finansije, zdravlje. i sve to iz čiste ljubavi, bez ikakvog interesa. 

Iz tog razloga imamo pravo i da opljujemo po bilo kome, kad nam je teško kad smo razočarani, utučeni.

Nikad stranac nece moci da oseti klub kao domaći igrači. To sto smo planski godinama uništavani pa nemamo domacu osnovu to je druga stvar.

Pa verujem da svako od nas dobije šansu  da izađe u crno belom dresu pred 20k ljudi na samo 5 min bi plakao od sreće i emocije.. a ova skupina plaćenika čeka da se završi meč i da legne plata. 

Iz tog razloga dajem sebi za pravo da kažem da su teške picke i neznalice. Svi do jednog, od kapitena pa do zamenika kapitena.

Trener nam je legenda istinska, svaka čast na svemu volim ga ko caleta!

neka odradi i sledeću godinu sa ovom grupom koju je izabrao, neka osvoji 10 titulu ili ne osvoji, ali posle toga neka se makne malo, zivece Partizan i posle Zeljka, kao što  zivi i posle Duleta ili bilo koga drugog iz prošlosti. 

Klub smo mi navijaci, jer da nema nas ni njih ne bi ni bilo!

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Razmontiravanje. Ne znam ni koga da krivim za ovaj poraz. Mene sramota zbog ovog procenta suta, pogotovo za 3p. Nadam se da je i igrace. Ovaj Bjanki nas dobi 2 puta u Areni ove sezone. Bas teski dani za nas klub. Ali podrska ne prestaje.

Posted

Jbt, ovako Partizan nije igrao ni na pocetku sezone...

Posle Baskonije i 15-12 je delovalo idilicno.

Izgleda kad je Sterling izasao iz ubica moda...

A Karlik usao u negativnu fazu .....

Jbg... A Frank i Iffe em nemaju kvaliteta za ono sto se zeli em iz povrede izlaze...

A Efes je u onom modu kada dere svakoga na koga naidje.

• Like 1
Posted

Nek pobede sve 4 do kraja ako zaista veruju da su top tim kao sto mesecima ser pricaju da jesu. Otvoren sam za prijatna iznenadjenja, sto kaze Čiča.

Jbg, nadacu se dok je matematike iako sam svestan realnosti, forme, mrtvila koje iz nekog razloga vonja iz ekipe.

Posted

Da nam je preCednik lud kao onaj drogirani Grk pa da pokupi tim i stručni štab odmah posle meča, spakuje ih u avion, odbaci ih u neki rendom grad i ostavi ih tamo da se snalaze. Pa ko se vrati vrati se.

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

S obzirom da Zeljko nije uzeo mikrofon nakon meca i izvinio se svima u Areni na onome sto su gledali, nadam se da ce ih naterati da pisaju krv posle treninga pa da casno igraju preostale utakmice.

Ko nece, neka ide.

• Like 2