Smrtokapa Posted January 22 Posted January 22 6 minutes ago, DameTime said: Džabe drugari, svađa mora da se dogodi na EL topiku. Na EL topik se premeštamo nakon večerašnje utakmice, sa novim dokaznim materijalom.
DameTime Posted January 22 Author Posted January 22 Sad kad sam bolesna i ne mogu nigde da mrdnem, odjednom se nude karte 1
MC Thunder 2 Posted January 22 Posted January 22 Nema Duana na semaforu Nadam se da semafor nije apdejtovan...u suprotnom fakić...🥲
Volter Posted January 22 Posted January 22 Želim da protiv nezgodnog Pariza bude ko protiv Asvela repriza. Dušmanima evo mog srednjeg prsta naprednjak nisam, ovoga mi krsta. 12
Dzep Posted January 22 Posted January 22 Krenulo je đonom na nepomenika, nek bude ovako 40min što se mene tiče, po cenu tekme, neke stvari su važnije 8 3 1 1
Papanikolesku Posted January 22 Posted January 22 4 minutes ago, Don Dusko said: ? https://www.instagram.com/stories/dusko.krtolaa2/3551348663931592154?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXFjZDJ3a2k5aWNuZw== 2
Son_of_a_gun Posted January 22 Posted January 22 Samo da pomenem da je kolega @Dzep pod temperaturom dolazio na utakmice a kod nas ni zdrav Dujan ne može da igra. 🤷♂️ 1
JPM Posted January 22 Posted January 22 1 hour ago, Papanikolesku said: Kako je grmelo "studenti", bravo bravo!!! Evo opet. 2
JPM Posted January 22 Posted January 22 Nema potrebe da se sekirate oko medjusobnog skora, imacete vise pobeda od Pariza. Cestitke. 3 1
jedibojan Posted January 22 Posted January 22 Hvala crno beli. Hvala Grobari. Hvala Lakicu. Hvala Poku. EL - fix your hearts or die! Mater amatersku STUDENTI!!! 3 2
DameTime Posted January 22 Author Posted January 22 Imam poruku za Splintera: došli ste u Beograd turistički. Kakav doprinos Pokua i Lakića večeras props i za Želimira što ima poverenja u njih. Sad se baš vidi i koliko Arijanu znači sve to. Pokuševski na kraju sve zaključao u odbrani. 12-11 7 1
Recommended Posts