realno *w Posted January 15 Share Posted January 15 (edited) 2 hours ago, Dzep said: Ovako bez gledanja, Brown je verovatno odigrao najviše minuta u sezoni do sada, računajući oba takmičenja? U EL Karilk 20ak minuta zbirno više od Brauna, Tajrik tek nešto manje. Bonga isto tu sa prosekom minuta, jedino što ima 1 utakmicu manje. U ABA Braun ima najviše, tako da ima i ukupno. Ali kad se pogleda, pričamo o 24 minuta u EL i 20 u ABA, nije to baš neko izrabljivanje. Braun je bio žrtva velikog broja povreda na 2 i 3, a pokriva obe pozicije. Kako god, momka u najboljim godinama, očigledno mu prija vreme i sloboda u igri. Edited January 15 by realno *w 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Lunden Posted January 15 Share Posted January 15 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted January 15 Share Posted January 15 6 hours ago, SteveFrancis#3 said: Promil sanse nemamo kod fesn dizajnera Ali smo najšik i crno-belo je besmrtna kombinacija, da ne citiram sad Koko Šanel 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted January 15 Share Posted January 15 1 hour ago, kojihit said: Ali smo najšik i crno-belo je besmrtna kombinacija, da ne citiram sad Koko Šanel Plus u Piramidi bolja odela, šijemo ih 😁 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted January 15 Share Posted January 15 Jbg imam neki osecaj da ce ova pobeda Bajerna veceras da nas gurne na 11 mesto na kraju sezone. Nadam se da gresim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 15 Share Posted January 15 2 hours ago, kojihit said: Ali smo najšik i crno-belo je besmrtna kombinacija, da ne citiram sad Koko Šanel Apsolutno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted January 15 Share Posted January 15 1 hour ago, Eddard said: Plus u Piramidi bolja odela, šijemo ih 😁 Šijemo, nije lako, ali ce biti jako 😁 i šik, ipak je Milano jedna od prestonica mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 15 Share Posted January 15 Ošanerisaćemo ih. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted January 15 Share Posted January 15 Sutra cu da radim double duty posto mi je virtuelna sis Dejm nepravedno i nicim izazvano banovana Ali pazicu da ne preteram i nadjem meru, da ne budem kontraproduktivna 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 16 Share Posted January 16 Pomaze Bog, braco i sestre! 🤣 9 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 16 Share Posted January 16 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 16 Share Posted January 16 Pakleno jak tim u dobroj formi je Đorđo... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted January 16 Share Posted January 16 A večeras klasika - Monah Zek Šilds i naravno riđokosi gusar Manion, tambura je u najavi pošto mi nemamo PF koji bi mogao bilo kako da zatvori ovu prvu dvojicu, osim ako Mike ne "poludi" kad vidi crvenu boju ispred sebe (nije da se već nije desilo) ili Dejvis popije čarobni napitak i seti se kako je to imati 23. godine. Elem, ako sam dobro shvatio, ne igra Kozer? Ako je tako, odlično, ne mogu da gledam one njegove trojke s ramena koje pogađa isključivo protiv beogradskih klubova. Dakle, ne očekujem mnogo, ne vidim kako možemo da ih dobijemo osim ako ne odigramo ponovo neki Space Jam, ali sve što želim je da ne uđu pičkasto u utakmicu. Nek se pobiju muški, pa da vidimo 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted January 16 Share Posted January 16 Pored naše igre i rezultata, biće potrebno da nekoga preskočimo na tabeli u našoj jurnjavi, trenutno se baš ne vidi ko bi od ekipa mogao malo da zaštuca. Bayern ima odličan raspored narednih nedelja, nakon sinoćnje pobede čekaju Virtus, gostuju Albi, Žalgirisu, pa čekaju Armani i ASVEL u duplom kolu. Nakon kup pauze gostuju Parizu i čekaju komšije, pa čekaju Efes. Imaju 9-1 kući stoga ostaje žal za sinoćnjom tricom Šabaza. Pariz čeka teži raspored, do kraja takmičenja će ići u goste jačim ekipama koje su u prvom delu sezone tukli i deluje mi izglednije da će oni štucnuti u trci pre nego Bayern. Komšije kao što je poznato već imaju odličan raspored do kraja, mnogo domaćinstava i gostovanja Albi i Makabiju. Ostaju Armani, Real i Barselona iz trenutnog top10, uz Žalgiris, Efes i nas koji se nadamo priključku. Baš ludačka sezona, izuzetno tesno i zanimljivo će biti do samog kraja, a zatim u play in-u ko god da završi očekuje nas ozbiljna makljaža, a potencijalno će se tu naći ekipe koje imaju čemu da se nadaju i u Abu Dabiju. Večerašnja utakmica je iz svakog aspekta od ogromnog značaja, baš mnogo bi nam značila pobeda, nadam se da će ekipa moći da kanališe želju za osvetu Ričijevim frljokama na najbolji način. Nisam pametan kako ćemo se nositi sa Zakarijem i nedeliocem, obojica su u brutalnoj formi, Šilds je vezao neke odlične partije, nadam se da se niko od ostatka neće nešto razigrati. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 16 Share Posted January 16 Ma da, nema od nas nista vcrs 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 16 Share Posted January 16 Sa jedne strane: Ozbiljno zaostajemo. Pariz dobije Makabija, ide na ogromnih 13-8, Bajern dobije Virtusa 13-9, ako mi izgubimo i Milano je 13-9. O Barsi suvišno pričati, sabraće se dovoljno da budu u 6-8 ekipa, evo sada im dolazi Efes, lepa prilika za 13-9. Sa druge, daj da se dobije sve što može, da se dodje makar do tih 50%, pa kako bude. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted January 16 Share Posted January 16 On 1/14/2025 at 1:11 PM, pendulum said: Da, kad pobedimo obuzeće me prijatna toplina i pozitivna emocija ☑️ On 1/14/2025 at 1:11 PM, pendulum said: popiću sa ortacima još koje pivo ili rakiju (ako zajedno gledamo) ☑️ On 1/14/2025 at 1:11 PM, pendulum said: sledeći dan na poslu će isto biti lep ☑️ On 1/14/2025 at 1:11 PM, pendulum said: ali to je to..već za dva dana je gotovo, zaboravljaš ☑️ On 1/13/2025 at 4:46 PM, pendulum said: Da se vratim na moju računicu posle Zvezde. bili smo na 3:8. Rekoh da nam treba 14:9 do učinka od 50%. Sad korigujem to na 15:8 jer nisam više siguran da će 17:17 doneti plejin. Sa 18 pobeda je, rekao bih, sigurica. Dakle imali smo 6:3 posle komšija. Treba nam 9:5 do kraja. Neko kaže nebitno da li si 10. ili 13. Meni nije. Voleo bih da imamo priliku makar i kao 10. a verujem da gotovo svaku ekipu koja bude bila od 7. do 9. mesta možemo da dobijemo na gostujućem terenu. 7:3. Još 8 pobeda Partizane. Ako može i večeras jedna. 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 16 Share Posted January 16 Kad smo poslednji put dobili u Milanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) 5 minutes ago, Luchifer89 said: Kad smo poslednji put dobili u Milanu? 2011. i kultni preokret. 4/4 smo dobili 9:30. Nažalost, SK je pre par meseci potegao copyright claims i tona utakmica Partizana iz poslednjih 15+ godina više nisu dostupne na jućubu. Imaju još ove seckalice lošijeg kvaliteta. Edited January 16 by Charles De Ketelaere 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted January 16 Share Posted January 16 Pobjedili ste ovde nakon velikog preokreta. Kurtis Dzerels, Mačvan...Doduse niste ni igrali nakon toga mnogo puta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) 5 minutes ago, Dzo23 said: Pobjedili ste ovde nakon velikog preokreta. Kurtis Dzerels, Mačvan...Doduse niste ni igrali nakon toga mnogo puta. Acie Law, Džerels je bio sezonu pre. Tadašnji roster ponajviše pamtim po tri teškaša Peković, Braduljica i Raško Katić na 5. Prosečna težina na petici 130 kg. Edited January 16 by Charles De Ketelaere 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) Auh, jos imam traume od te sezone. VJ legenda nije uspeo da udje u Top16 sa Pekovicem iz lokauta i Macvanom u prajmu Edited January 16 by Marvin 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 16 Share Posted January 16 Srećno večeras! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted January 16 Share Posted January 16 8 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Acie Law, Džerels je bio sezonu pre. Tadašnji roster ponajviše pamtim po tri teškaša Peković, Braduljica i Raško Katić na 5. Prosečna težina na petici 130 kg. Hvala na ispravci. Nekako su mi te 2 sezone slične bile što se vas tiče. Da da, Dzavai i Dzerels su igrali sezonu prije. Upravo Milan vas je mislim dobio u ključnom meču u Beogradu za ulazak u top 16, sad da li sezona 2010/11 ili 2011/12 nisam više siguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) 9 minutes ago, Marvin said: Auh, jos imam traume od te sezone. VJ leganda nije uspeo da udje u Top16 sa Pekovicem iz lokauta i Macvanom u prajmu Ja sam iskreno zaboravio skroz da smo pukli od Šarlroa u Belgiji, taj poraz i kući od Efesa nas koštao prolaza. U poslednjoj utakmici od Efesa 6:20 3/4... Upropastili nas Kinzi i Savanović. Za Šarlroa igrao mlađani (ne sećam se izgleda, pa da ne kažem golobradi) Šengelija, 16 i 17 poena nam utrpao. Jebeni Jirži Velš 😄 5 minutes ago, Dzo23 said: Hvala na ispravci. Nekako su mi te 2 sezone slične bile što se vas tiče. Kako ne, mislim da su i većini grobara. Pogotovo na kecu sa dvojicom levorukih, finijih plejmejkera. Edited January 16 by Charles De Ketelaere 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts