realno *w Posted Friday at 05:29 PM Share Posted Friday at 05:29 PM 8 hours ago, Kooineeperk said: Jbg, vidi se koja tribina je omiljeniji Vuckov djak. Streberi Sever prvi predali domaci zadak. Odlikasi Jug ipak svoj predali na vreme... Uz malenu razliku da ove naše đake niko ništa ne pita i ne sluša, čak im se isključivo i samo kontrira. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman Posted Friday at 07:18 PM Share Posted Friday at 07:18 PM Ne možeš imati ozbiljne ambicije u bilo kom takmičenju a kamoli u EL sa jednim upotrebljivim centrom koji je usput tempirana bomba. Jednostavno je. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 07:20 PM Author Share Posted Friday at 07:20 PM Jako loša utakmica. Ista priča kao protiv Zvezde, čim su stisnuli odbranu na domaćem terenu, to je bilo to. Dobro igra Efes, baš su potcenjena ekipa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted Friday at 07:20 PM Share Posted Friday at 07:20 PM Sličan scenario kao prošle sezone. Loše, pa malo bolje, pa opet loše... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Friday at 07:21 PM Share Posted Friday at 07:21 PM 2 minutes ago, Aman said: Ne možeš imati ozbiljne ambicije u bilo kom takmičenju a kamoli u EL sa jednim upotrebljivim centrom koji je usput tempirana bomba. Jednostavno je. a i realno nam 3 vrlo bitna igraca fale a najvise Frenki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Friday at 07:24 PM Share Posted Friday at 07:24 PM Čestitke Efesu i Želimiru. 25 poena Osmani, u facu Majku i Pokuševskom. Rekord karijere. Klizi polako sezona iz ruku, a onaj koji treba da promeni pravac; žmuri i filozofira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted Friday at 07:25 PM Share Posted Friday at 07:25 PM Korektno izdanje. Valjda će do Fenera malo da se popravi zdravstveni bilten. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Friday at 07:26 PM Share Posted Friday at 07:26 PM Jako je nekorektno i prema samim igracima koji cine ovaj kolektiv i prema nama navijacima ostaviti ekipu ovako nedovrsenu, gotovo sklepanu da se svako snalazi u onome u cemu je svejedno vec defektan. Gubim strpljenje, ako sam ga ikad i imao. Nemam tolerancije za glupost i tvrdoglavost odozgo. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Friday at 07:30 PM Share Posted Friday at 07:30 PM Nedostatak tri najbolja defanzivca spolja, Ifče, Vanja i Frenki, baš preveliki hendikep znajući da već imamo rupčagu na 4 i rovitog Brendona. I pored toga igrali smo dobru utakmicu 30+ minuta, nema na šta da se žalim... što se tiče same utakmice. Do pre 10ak dana sam mislio da prostor, poverenje u Popuša i Majka može da donese možda više nego neki band aid potpis... sada već vičem dajte flastere. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Friday at 07:31 PM Share Posted Friday at 07:31 PM Poku je odigrao jos i korektno kad se uzme sve u obzir 6 blokada i par lepih asista al sto bode oci kada ne dolazi iz drugog plana on nema nekog kvaliteta da igra odbranu. A u napadu ne sme da sutne.Jbg sve u svemu tanko. A onda pogledas Ajzeju to je tek led ledeni. Mislio sam da nema gore popunjene 4 od Zvezdine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 07:32 PM Author Share Posted Friday at 07:32 PM Ja sam neko ko inače veruje u pobedu skoro pa do poslednje sekunde, ali se ovde iz aviona video poraz. Promil šanse za pobedu nije postojao, i to nije imalo nikakve veze sa partijom karijere Osmanija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Friday at 07:35 PM Share Posted Friday at 07:35 PM 1 minute ago, Aman said: Ne možeš imati ozbiljne ambicije u bilo kom takmičenju a kamoli u EL sa jednim upotrebljivim centrom koji je usput tempirana bomba. Jednostavno je. Naša petica je ultra-mega-giga popunjena, kakva nam je četvorka. Balša je za Majka ozbiljan EL igrač rotacije. Ja ne znam da li stvarno postoji osoba u klubu kojoj nije jasno da je naša sezona već sada gotova, ako se ne dovede četvorka. Ovo je čista sprdnja, jednostavno smo neozbiljni. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Friday at 07:37 PM Share Posted Friday at 07:37 PM Odnos naše spoljne i unutrašnje linije je kao oni nabildovani likovi sa tankim nožicama. 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Friday at 07:41 PM Share Posted Friday at 07:41 PM Inače je ovo bilo dobro izdanje većeg dela ekipe. Problem je kanal Karlika, ali čak i ne to toliko, koliko što nema opciju da ga klupira. Pa eto makar i Vanja da je tu, pa da Dvejna koristi iskjlučivo na kecu, pa da se nadaš. Drugi, tj primarni problem je četvorka. Poku je stvarno jedinstven igrač. Uspe da u istoj tekmi ima 6 blokada i da bude najgori u odbrani. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Friday at 07:54 PM Share Posted Friday at 07:54 PM Ako se Majk pokaze kao dobar igrac do kraja sezone to ce biti sok godine ja mislim. Jbg stvarno fali mesa dole, ovo spolja lepo izgleda, narocito imajuci u vidu zdravstveni bilten. A moglo bi i jednom da protiv nas neko ne ubaci neki frizider. Jednom. Nekada. Neko. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Friday at 08:07 PM Share Posted Friday at 08:07 PM (edited) 15 minutes ago, wrach said: Ako se Majk pokaze kao dobar igrac do kraja sezone to ce biti sok godine ja mislim. Jbg stvarno fali mesa dole, ovo spolja lepo izgleda, narocito imajuci u vidu zdravstveni bilten. A moglo bi i jednom da protiv nas neko ne ubaci neki frizider. Jednom. Nekada. Neko. To je nemoguće. On je potpuno nemoćan na EL nivou i to je to. Promašeno pojačanje. ___________________ Jbt kad se setim, mi smo u nekom kratkom periodu imali čak i problem sa raspored minuta spolja, a pogledaj sad ovo. Zamislite da je večeras Žoc imao luksuz da klupira Karlika kad je loš i pusti Ifea, a Nilikinu zalepi za Bubou? Pa i Karlik da presedi celu jednu četvrtinu ako treba, pa na svežinu uradi nešto kad uđe. Ovako, iscedili smo opet ovo malo igrača što imamo, pa mislim da večeras nismo izgubili samo ovo, nego i derbi. Edited Friday at 08:09 PM by realno *w 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Friday at 08:16 PM Share Posted Friday at 08:16 PM 7 minutes ago, realno *w said: To je nemoguće. On je potpuno nemoćan na EL nivou i to je to. Promašeno pojačanje. ___________________ Jbt kad se setim, mi smo u nekom kratkom periodu imali čak i problem sa raspored minuta spolja, a pogledaj sad ovo. Zamislite da je večeras Žoc imao luksuz da klupira Karlika kad je loš i pusti Ifea, a Nilikinu zalepi za Bubou? Pa i Karlik da presedi celu jednu četvrtinu ako treba, pa na svežinu uradi nešto kad uđe. Ovako, iscedili smo opet ovo malo igrača što imamo, pa mislim da večeras nismo izgubili samo ovo, nego i derbi. Ma znam, nego eto dajem 1% sanse. ‐--------- A ovo cedjenje spoljne linije, jbg ne mozes nikoga da krivis, ovo je pitanje srece. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Friday at 08:32 PM Share Posted Friday at 08:32 PM Ne mislim da ćemo uopšte imati problem sa rasporedom minutaže spolja kada budu svi zdravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Friday at 08:36 PM Share Posted Friday at 08:36 PM On je decko gotovo bek igracki, a mi hocemo da nam igra ful tajm cetvorku. Na EL nivou. Tesko za shvatiti, zaista. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Friday at 08:36 PM Share Posted Friday at 08:36 PM Da nekako zavrsimo godinu sa 8-10, pa kompletni da nastavimo gde smo stali pre 8 dana. Bilo je 8-10 i pre 2 sezone, ako se ne varam 🥲 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Friday at 08:53 PM Share Posted Friday at 08:53 PM 12 minutes ago, MC Thunder 2 said: Da nekako zavrsimo godinu sa 8-10, pa kompletni da nastavimo gde smo stali pre 8 dana. Bilo je 8-10 i pre 2 sezone, ako se ne varam 🥲 Bilo je. Al nije bilo ovako loše selektirana unutrašnja linija. Više je glupo ponavljati i plakati nakon svake utakmice da ovako ne može. Sezona 2023/24 je bila opomena, ali avaj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Friday at 09:00 PM Share Posted Friday at 09:00 PM Preskoci nas simpaticni Asvel Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted Friday at 09:36 PM Share Posted Friday at 09:36 PM 1 hour ago, Barkley#34 said: Ne mislim da ćemo uopšte imati problem sa rasporedom minutaže spolja kada budu svi zdravi. Jer će Bonga na četvorku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Friday at 09:38 PM Share Posted Friday at 09:38 PM I sa njim na regulare poziciji bi bilo ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted Friday at 10:06 PM Share Posted Friday at 10:06 PM u utorak je trebalo zapeti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts