Jump to content

Recommended Posts

Mi nemamo četvorku, to što formalno postoje Majk i Poku na toj poziciji je samo ime na papiru. Da, biće utakmica gde će neko od njih dvojice biti koristan, odradiće 5-10 minuta solidne košarke ali to je sve što može da se očekuje. Za Majka nisam imao predstavu ko je i šta može, za našu Olivu sve je bilo jasno u startu. Zašto je tako odrađeno ne znam, štednja na parama možda, heil mary varijanta možda....Sve te opcije možda i mogu da piju vodu ali zamenik kapitena mi uopšte ne ide u glavu, koja je tu varijanta bila u glavama Savića i Žoca...to ne mogu da razaznam nikako. 

Tajrik nije najoštrija olovka u pernici, nije neki specijalno dobar defanzivac, u napadu mu treba dobar pas i onda je jako koristan i na taj tip igrača mi dovedemo Dajvisa....Pa jebemu miša, ne mogu da verujem da nije mogao da se iskopa neki centar koji je suprotnost našem zameniku kapitena!! Neka varijanta starijeg Pecarskog, skoči, uhvati loptu, odmah prosledi do beka, ništa bolje od toga nam ne bi bilo potebno sa ovom našom spoljnom linijom.

Zbog te situacije deo igrača igra većinu utakmica 30+ minuta, igraju pozicije koje im nisu primarne i onda naravno da dolazi do zamora materijala, povreda, manjka koncentracije, ishitrenih rešenja u napadu. Plus, Željkovo  insistiranje na povratku na odbranu svi preuzimaju sve dovede do toga da nas Asvel dobije, prihvatili su poklon koji smo im servirali. 

1 hour ago, Stiletto said:

Pošto je gazda Kronos na odmoru i oporavku, moraću sam...

%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0-shovel-to

Gazda me spopada po tnjiteru tako da nema potrebe 😄  

Ali da se uozbiljim malo, glede "cetvorke", uhvatio sam vas malo sinoc i to bas kad je Petrusevski Pokusevski igrao... meni je delovao nekako nesnadjeno, kao da je juce dosao u tim pa ne zna jos sta se igra. Udele mu loptu i on kao da ne zna sta je sledece, doduse ima tu i do saigraca da mozda nisu odigrali svoje, ali vise je delovalo da je problem sa njegove strane u tim napadima. Bas sam se nadao vecem doprinosu i razvoju Pokua. 

S druge strane, uzivam da gledam Mitra makar i po 5min i nadam se da ce nabaciti minutazu iako je konkurencija tu zestoka. 

Meni je nevorovatno da je Partizan doveo Dejvisa a ne Lovernja.Ajde sto je Zofri razbio Zvezdine centre,Luka i Plavsa nisu nivo evrolige,ali izdominirao je i protiv Partizanovih.Igracki je tu negde sa Dejvisom,verujem i po ceni,ali je koncepcijski bolji,i sto je najvaznije,igrao bi,iz razloga koje je suvisno i pominjati,sa vise zelje nego Dejvis.Partizan je mnogo bolje selektirao ekipu nego moja Zvezda,ali eto,ima i tu par propusta..

3 hours ago, Papanikolesku said:

Bez doselekcije visokog igrača nema šta da se priča o nekim višim ambicijama. Ne razumem šta Želimir i Savić izvode, koliko puta treba da se opečemo na nedostatak nečega u rosteru da bi se oni smilovali i povukli potez. Prošla sezona bez pleja, ova bez četvorke, a igra nam trpi dok se izmišljaju privremena rešenja. A tek priča da nema mesta, a ono visoki nam Pokuševski i Majk, dve bez konkurencije najgore "četvorke" u EL. Zajebali smo i cigane koji su se patili svih ovih godina. 

Zvezda ima Dauma, Davidovca, po potrebi u poslednje vreme Mitrovica...

Pokusevski je bio prilika koju nije trebalo ispustiti. Ali, on je doveden da uci i bude u najboljem slucaju druga cetvorka. Cak razumem i zasto je doveden Majk.

Ali ne razumem zasto jos pre 3 meseca kad je bilo jasno da nema nista od Cime nismo reagovali na trzistu.

Ili ako vec na 4 minutazu dele Majk, Tajrik / Brendon, Bonga i Poku, onda nam je trebala jos jedna petica. 

Razumem i da nije bilo nekih sigurica, ali evo npr Olimpijakos je 3 dana nakon povrede Fala doveo igraca, pa nek je i rizik. 

• Like 3

4 hours ago, Kooineeperk said:

Zeljko: Da, cetvorka.

Pa sta znam, nisam jos prob'o... 🥰

Setih se onog vica

Vidi se da je devojka fina, kad joj pomenes trojku ona pomisli na jos jednu devojku

Edited by wrach
  • Ha-ha 3

3 minutes ago, aleksandar2806 said:

Pa onda je bolje da ne vezemo 4 poraza

I da pobedimo Asvel koji se nudi...

Btw, ne prihvatam objasnjenje da je premor uticao na koncentraciju koja je uticala na napadacke odluke u zadnja 2 min. Greske su daleko od faktora premora. Iste one koje smo pravili od 5. kola EL kada smo bili sve osim premoreni.

Koliko smo mi zaista tanki kao tim, pokazuju nam razne utakmice. Mi smo se mucili sa Albom, a recimo Zalgiris je lagano dobio u Berlinu sinoc. 

Gledam malopre Buducnost, ne mogu da prelome muceni Trento, jedva ga dobiju, ali zato nas uredno dobiju u Areni. 

Sledi bas tezak raspored, Efes i Zvezda su bas veliki favoriti protiv nas. Pogotovo u ovakvom nasem sastavu.