Volter Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) Gledam snimak, ovaj sa SK, al nikako bre da vidim taj momenat kad neko gura Barcokasa. Vidim kasnije da Barcokas i neki igrači Olimpijakosa kreću prema liku u majici. Edited 4 hours ago by Volter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Carlik na ova dva meča kombinovano ima 12 asistencija, 4 ukradene i 0 izgubljenih lopti. Protiv Zvezde je promašio sve za 3 poena, sinoć mu je u prvom poluvremenu izašlo iz koša mnogo toga što je šutnuo za 2 poena, ali baš mi djeluje da sve lakše dolazi do pozicija koje mu odgovaraju. Pritom, sa bacanja je praktično automatik (39/41). 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 14 minutes ago, Volter said: Gledam snimak, ovaj sa SK, al nikako bre da vidim taj momenat kad neko gura Barcokasa. Vidim kasnije da Barcokas i neki igrači Olimpijakosa kreću prema liku u majici. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/sta-se-desilo-incident-zbog-kog-je-oly-ulozio-zalbu-video/ Ako je to ovaj snimak treba da gledaš od 42 sekunde donji levi ugao. Tu stoji navijač koji u u jednom trenutku kreće u gužvu ka Barcokasu koji mu je okrenut leđima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 3 minutes ago, TB Told said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/sta-se-desilo-incident-zbog-kog-je-oly-ulozio-zalbu-video/ Ako je to ovaj snimak treba da gledaš od 42 sekunde donji levi ugao. Tu stoji navijač koji u u jednom trenutku kreće u gužvu ka Barcokasu koji mu je okrenut leđima. E ovaj video je bolji. Neverovatan lik, jeste da nije bilo nekog jakog odgurivanja, al ti nema šta da tražiš u toj gužvi. Shvatio je brzo šta je uradio i beži nazad da se sakrije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Grigonis bi mogao da bude i ozbiljna konkurencija Sterlingu koji je klupiran koji put vec ove sezone? I to s pravom. I teoretski bi mogao da nam bude taj prangijas bez savesti koji nam fali Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago https://www.proballers.com/basketball/player/37819/marius-grigonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Glede Nikolice, hronološki... Milutinov je, kao i još neki igrači u sličnom periodu, napustio klub zbog neisplaćenih zarada (na šta je imao puno pravo), mislim da je on poslednji u nizu iz te generacije koji je napustio brod koji tone. Klub je tada tvrdio da su menadžeri igrača pogazili dogovor, da se od obeštećenja odbiju dugovanja, umesto da dobije čiste papire i za dž pređe u drugi klub. Sam klub se tada našao u lošoj situaciji i zbog razloga što je pušten na vodu od strane države, ali i zato što je ostao bez Evrolige. Kada je Ostoja došao u klub, rekao je da je Milutinov kamatario svoj dug, što se ispostavilo kao laž jer je to pokušao menadžer, odnosno klub nije dugovao 18k Milutinovu kako je Ostoja tvrdio, nego 145k. U međuvremenu, Milutinov je više puta bio na pragu prelaska u najvećeg rivala, koji je nakon puštanja niz vodu Partizana, polako preuzeo primat. Bilo je i ovakvih vesti... Čović: Poslali smo ponudu Milutinovu, ako je hrabar doći će u Zvezdu! 2018. godine Milutinov dobija slučaj u BAT-u, gde saznajemo da dug nije bio 18k evra, nego 145k evra i pristaje na reprogram, da mu isplatimo u 5 jednakih rata u narednih 5 godina. Milutinov postaje slobodni agent, potpisuje za Olympiakos uz reči da je to njegov klub... u trenucima kada se naši navijači nadaju potpisu. Prošle sezone, nakon čistog lopovluka i izuvanja Pantera u Pireju, Milutinov je bio najkorisniji igrač, izvukao je preko 10 faulova, 16 bacanja, razgratao u reketu bez dosuđenog faula i najžešće proslavljao cumback nakon -14. Ostoja u Aprilu 2024. daje sledeću izjavu, nakon što smo dočekali Olimpijakos u Beogradu. Spoiler Quote „Ima problema koje treba da rešimo i koje ćemo rešavati. Imali smo situaciju sa Nikolom Milutinovim, kada je ušao u dvoranu, kada su ga naši navijači vređali, kao i mnoge druge koje vređaju, a za to nema potrebe. Malo sam tužan zbog toga, jer nema potrebe za tim. Ljudi treba da znaju da je Milutinov bio u kluba kada sam ja došao 2017. godine i kada je klub bio pred gašenjem. Dug je bio oko 200 hiljada evra. Nikola je mogao dug da naplati odmah, a on je pristao na reprogram na pet godina. Imao je tokom boravka u Partizanu sezonu u kojoj umalo nije izgubio oko, nije pravio nikakve probleme ni kada je dug postojao tokom korone. Takve ljude ne smemo da vređamo, a na korak smo da budemo primer svima u svetu kako jedan klub može da funkcioniše. Zaključak: neki odnosi odu u lošem smeru, a ovaj primer Milutinova je baš to. Zaslužio je svaki zarađeni dinar, nije kamatašio klub, otišao je na isti način kao i npr. Bertans koji nije zapamćen loše. Najveći rival ga je godinama jurio, navijače je to iritiralo, a kada smo teoretski došli u šansu da ga potpišemo, otišao je u klub gde se afirmisao i proveo najveći deo karijere. Potom je u jednom veoma stresnom meču gde smo pokradeni bio glavni antagonista. Meni su lično zasmetali povici pi*ko ciganska, jer je svojim nepotpisivanjem uradio dovoljno da ne zasluži to. Takođe nije ništa nažao učinio klubu osim eventualno tog odlaska, ako je sve bilo dogovoreno kako je tada klub tvrdio, a opet imao je puno pravo na tako nešto. Lično, voleo bih da smo malo taktičnije pristupili njegovom slučaju, taman toliko da mu ne vičemo da je nešto što je dokazao da nije. A da je zaslužio vruć doček u vidu zvižduka, jeste kao i svaki protivnički igrač, pa i dodatno zbog ponašanja na utakmici u Pireju. Što ne znači da treba da bude persona non grata. Jedini silver lining u odnosu prema njemu sinoć je što dobar deo navijača se nije pridružio skandiranjima, odnosno utisak je da su mu samo najverniji upućivali to. Navijači često imaju iracionalna očekivanja šta bi određeni igrač trebalo i kako da postupa. Neki igrači razviju bond for life, neki i ne baš, neki su surovi profesionalci, neki odu skroz suprotno... i to je okej. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Marinković je protiv Partizana žešće proslavljao pobede od Milutinova, čak je u jednoj utakmici koja je bila rešena u poslednjoj sekundi u kontri zakucao i podigao obe ruke u znak proslave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Po meni nama fali plej nikako 3/2 igrac, tanki su nam mnogo minuti bez Karlika, pogotovo sto spaja Zeljko Ifea i njega( sto je i potrebno jer Ife nije plej). Iz Nba i ima dobrih opcija i vecina su defanzivno revnosna. Inace Braun mora podići defanzivno zalaganje, koncetracija mu je vrlo tanka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Just now, Volter said: Marinković je protiv Partizana žešće proslavljao pobede od Milutinova, čak je u jednoj utakmici koja je bila rešena u poslednjoj sekundi u kontri zakucao i podigao obe ruke u znak proslave. Nije žešće proslavljao pobede ali jeste proslavio taj koš na kraju utakmice koji je zasmetao nekima, kao što su nekima zasmetale stegnute pesnice Luke Mitrovića na klupi Budućnosti. I jedno i drugo su gluposti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) Kakva su to proseravanja, slavio kos. Pa sta? Sta treba, da skine gace jer igra za drugi klub? Setimo se samo vredjanja Pekovica jer je, boga ti, treso obruc kad je zakucao. A dobar deo mandrila sa shipke od doprinosa klubu ima sledece: grebu se za karte i za sta god drugo mogu da se ogrebu milion kazni napravili osecaju trenutak kao baba veliki k...., kosovski ciklus kad god treba da se podrzi klub u slobodno vreme razbijaju proteste i obezbedjuju mitinge zvalavog, uz redovno dilovanje. I da, oni kazu nekom da je ciganska picka... Edited 2 hours ago by Bole Tyson 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 1 minute ago, Charles De Ketelaere said: Nije žešće proslavljao pobede ali jeste proslavio taj koš na kraju utakmice koji je zasmetao nekima, kao što su nekima zasmetale stegnute pesnice Luke Mitrovića na klupi Budućnosti. I jedno i drugo su gluposti. Luka je više glumio nego što je iskreno proslavljao pobedu. Ono što sam želeo da kažem jeste da ako Milutinov recimo dođe naredne sezone, niko od navijača neće imati ništa protiv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Sećam se kada je Željko gostovao sa nama u OAKI, pa mi jedan poznanik šalje isečak kako navijači zvižde nama i vrše pritisak na sudije, kao dokaz o nepoštovanju prema Žocu (pre toga mu skandirali). To je taj sklop ljudi koji veruje u Željko pustio, koji očekuje da se osećanja navijača prenose kroz igrače i trenere. Onima kojima je top što Željko ni rođenog brata na šahu ne bi pustio, ali nije kada to uradi bivši igrač njihovog kluba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 20 minutes ago, Tex_Willer said: Po meni nama fali plej nikako 3/2 igrac, tanki su nam mnogo minuti bez Karlika, pogotovo sto spaja Zeljko Ifea i njega( sto je i potrebno jer Ife nije plej). Srecom Karlik je navikao da igra po 35 minuta :D Ali zezanje na stranu, da on i Ife igraju toliko minuta zajedno nismo gledali nijednom od pocetka sezone, ja sam o tome trubio vise puta. I Ife i Nateklina su nominalno kombo bekovi, tako da dovesti jos jednog klasicnog pleja necemo sigurno (a imamo i malog Lakica) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Četvorka. Majk je odigrao, slovima, jednu korektnu utakmicu ove sezone. Drugu četvorku i nemamo. Kakav plej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Mi to opet dovodimo igrače u pauzi između utakmica!? A toliko dobrih stvari je bilo sinoć o kojima bi mogli pisati I Jos nesto, meni su oni Davisovi šutevi bili ono : Neeee šta radiš do bravo care. Kategorija sama za sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman Posted 56 minutes ago Share Posted 56 minutes ago (edited) Ne verujem da će dovoditi bilo koga. To što neki bezveznjak lupi na tviteru ne znači ništa. Mada sam uvek prizeljkivao jednog dobrog, litvanskog pripaljivaca. Edited 54 minutes ago by Aman Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 55 minutes ago Share Posted 55 minutes ago Ako dovodimo Grigonisa kontam da se ea njim dogovara veca minutaza jer da sedi moze i u Atini sto znaci da Braun pada na 2 opciju a Wash ili otkwz ili ABA mada cisto sumnjam u ovu vest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 39 minutes ago Share Posted 39 minutes ago Dosta smo se kockali i prošlo je sve. Mora i nešto neočekivano da se vidi kada se igra protiv najjačih, nema drugog puta. Čini mi se, ovako napamet, da smo imali manje napada u kojima ne znamo šta ćemo nego na derbiju. Kamenjarili smo, izlazile su lopte ali nije bilo puno očajnih šuteva. U odbrani smo udavili ekipu koja davi sve ostale. Rispekt. Zanimljiv raspored +- statistike. Vanja, Ife i Karlik udarni trojac, Balša iza njih. Na suprotnom kraju Majk sa -20 (za nepunih 13 minuta), Braun i Bonga. Ostali oko nule. Sinoć sam imao isti osećaj kao Frensis. 3/4 mi je Brendon izgledao kao stranac u timu. Jeste bio zapažen na kraju ali mi ostaje osećaj da se ne uklapa. Mislim da je puštanje Karlika sa lanca doprinelo našoj dobroj igri i rezultatima. Ostaje da se potvrdi u narednim mečevima. Da ponovim ono što je SR napisao na EL temi, baš ga je lepo gledati dok igra, kakve kretnje ima. Eto, i kod ostavljanja lopte Balši na kucanje što je kačeno ovde danas ima toliko menjanja ritma i pravca da je izlomio pola hale a ne samo čuvare. Jednu po jednu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 25 minutes ago Share Posted 25 minutes ago 45 minutes ago, Papanikolesku said: Četvorka. Majk je odigrao, slovima, jednu korektnu utakmicu ove sezone. Drugu četvorku i nemamo. Kakav plej... Ja mislim da ne postoji šansa da se neko dovede, a da ne ko ne ode. Uz tog ugla, jedino što mogu da zamislim u ovom trenutku, je da ode Dvejn i neko drugi dodje tu. 47 minutes ago, odupri se ludilu said: Mi to opet dovodimo igrače u pauzi između utakmica Pa sama utakmica, odnosno neskidanje Dvejna je povod. Po meni to opasno miriše na Žocovo odustajanje od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted 5 minutes ago Share Posted 5 minutes ago 19 minutes ago, realno *w said: Ja mislim da ne postoji šansa da se neko dovede, a da ne ko ne ode. Uz tog ugla, jedino što mogu da zamislim u ovom trenutku, je da ode Dvejn i neko drugi dodje tu. Pa sama utakmica, odnosno neskidanje Dvejna je povod. Po meni to opasno miriše na Žocovo odustajanje od njega. Ili na vaspitno, tipa, vidis ovog malog sto ima 18 godina kako se bori na treningu i kako kapira, e pa njega cu pre tebe da skinem i stavim u 12, a ti vidi ako hoces tako da nastavis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 5 minutes ago Share Posted 5 minutes ago Željko je na konferenciji bio u fazonu da će i Wash imati svoju šansu i da računa na sve igrače, ali opet mu dođe i kao jedini mogući odgovor u datoj situaciji 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 3 minutes ago Share Posted 3 minutes ago 4 hours ago, pendulum said: Bukvalno. Lik je solidan defanzivac ali i kontinuirani faul. U fazonu ne možete vi da sudite toliko puta koliko ja mogu faulova da napravim. Jedna ili obe ruke stalno na telu protivnika, čak i lakat, konstantna sitna udaranja šaka i povlačenja ruku, pokušaji izbijanja lopti koji mu nekad prođu, nekad ne...on se stvarno solidno kreće u stavu u odbrani i ume da isprati lepo nogama napadača ali to koristi da zavara sudije i da istovremeno rukama pravi faulove vrlo često. 00:52 Bukvalno džudo zahvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted just now Share Posted just now 16 minutes ago, realno *w said: Ja mislim da ne postoji šansa da se neko dovede, a da ne ko ne ode. Uz tog ugla, jedino što mogu da zamislim u ovom trenutku, je da ode Dvejn i neko drugi dodje tu. Pa sama utakmica, odnosno neskidanje Dvejna je povod. Po meni to opasno miriše na Žocovo odustajanje od njega. Nominalno imaš Karlika na jedinici kao prvog među jednakima, jel, ostatak na pleju uzimaju Ife i Frenki, a viđamo sve češće Jones Lundberg kombo. Tu apsolutno nema mesta za novog plejmejkera. Duan je bek, i to je to. Doveden da bude microwave scorer, iso 1v1, da izmisli poene. On to nije u stanju, bar trenutno, te ako ga šilbuju pre će se ići na dovođenje beka, što ti kažeš. Ali ja i dalje ne kapiram da ćemo mi gurati sezonu na jednoj četvorci, koja komotno laganije može da igra trojku. Pritom i ta četvorka je upitna, jer je isporučio samo protiv Zvezde. Već sinoć je bio očajan, toliko je kasnio na preuzimanju, na strani pomoći.. Juče sam izgoreo na početku kad je ostao 1v1 sa Falom, i nema kliker da napravi timski faul, ovaj ga rešava ko što bi rešio i Karlika Jonesa. Treba nam igrač, i treba nam što pre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts