Jump to content

Recommended Posts

2 hours ago, odupri se ludilu said:

Pisalo se o psihologu da treba ekipi ....evo ja ću pro bono.

Momcima objasniti da igraju sa Zvezdom da i oni igraju ABA ligu i da je to samo ABA, ono opušteno samo, Kopriva rulz.

A mene ako se se sete na dan bezbednosti.....

Puuuu kako se mi nismo setili ovoga!

Da Dedi objasnimo da je play off utakmica, finale protiv Partizana. Dobricu da kazemo da je finale Kupa recimo... i da ih onda pustimo k'o otkacene s lanca. 

A mi ih pustili u repku... 🤦‍♂️

allo-allo.gif

• Ha-ha 3

23 hours ago, NikolaTest said:

Kako vam se cini Mitar Bosnjakovic?

Ovo sto sam malo/povrsno gledao vase utakmice deluje da ima srca i potencijala za odlicnog reprezentativca u buducnosti.

Mogu reci da me odusevio, nisam ocekivao ovakve nastupe na pocetku.

Mene Mitar podseća na Danilovića kada je došao u Partizan, nadrkan, ne jebe živu silu, pun sebe ide na starije ko da su petlići u pitanju. E sada, da li će makar delimično da bude poput njega, to će se videti, ja bih voleo da mali to napravi. 

• Like 3
  • WOW 1

Ide derbi, a moja očekivanja nikad niža. Da se ne obrukamo. A svaki put kad zavrtim film, pred očima mi - 10 već nakon prvih par minuta. Tajmaut Želimira, i 5 naših koji pojma nemaju šta se dešava i šta treba da rade. A bilo bi lepo da ne bude tako i da ih dobijemo. Doduše baš ne vidim kako. Nijedan realan scenario izuzev onaj - Ntilikina pogađa trojku na 0.3 do kraja. Cigani proklinju sudbinu kletu, što Frenki jedino njima u metu. Ja na njihovoj temi čestitam poraz, i nudim kup zauzvrat. 

Ko zna, čudni su putevi... 😄

• Like 1
  • Love 2
  • Ha-ha 3

On 11/14/2024 at 3:05 PM, Luchifer89 said:

Sad baš pokušavam da dodjem do tog podatka, ali mi ne ide...

Zoran Kurteš je preminuo gledajući F4 protiv Olimpijakosa ispred TVa, a nešto mi se čini da je on imao srčani napad na toj tekmi protiv Barse.

Nisam siguran,nije provereno, ali mislim da je takva priča kružila...

Moj drug sa americkog fudbala, iz Vukova...

Bila je ona utakmica kad su sudije tipa 10min gledale da li je kos ili ne ... nije umro u samom Pioniru, pao je ispred kuce i nije mu bilo spasa ... 

https://www.b92.net/o/sport/ekipni/football?nav_id=409552

• Tuzno 5

35 minutes ago, Kooineeperk said:

Odrekao bi se trofeja zarad pobede koja vam na konacnom skoru (barem prema ocekivanju vaskolikog grobarskog auditorijuma) nece nista znaciti?! 

😄

Odrekao bih se i Dejvisa u vašu korist, znam da tražite peticu. Nisam ja u fazonu da komšiji crkne krava. Al bar 7 dana naše sreće i vaše tuge, dajem i KLS kao kusur 😅

• Ha-ha 1

35 minutes ago, Papanikolesku said:

Odrekao bih se i Dejvisa u vašu korist, znam da tražite peticu. Nisam ja u fazonu da komšiji crkne krava. Al bar 7 dana naše sreće i vaše tuge, dajem i KLS kao kusur 😅

Moze, ali da vas u borbi za oba ta trofeja naguz... ovaj... dobijemo u svim utakmicama (znaci 1x kup, 3x KLS). 

Kako ide onaj vic: "Fata je Fata, al' dvaput je dvaput" 😄 

EL je EL, al' dva trofeja su dva trofeja 😄  

• Ha-ha 1

Očekivano je za mene, razumom gledano, da će imati kontrolisanih 10-15 razlike tokom većeg dela meča a da će na kraju biti malo manje ili više od toga, kako se već zalomi.

Međutim, nismo bez šansi. Bez gledanja brojki, po varljivom sećanju, početkom sezone smo imali baš malo IL i odličan odnos AS/IL. Međutim, kasnije se to preokrenulo pa i kad smo uspevali da smanjimo ili eliminišemo razliku u skoku, opet su ukupne brojke bile protiv nas.

Ključ je da produžimo periode dobre odbrane (iako će faliti Vanja i Nakić) i da kad upadnemo u sivu zonu brzo izađemo iz nje, da izbegnemo dugotrajnu pogubljenost kojoj smo skloni. Zatim, moramo da zadržimo smirenost i kad promašimo više puta zaredom, da obezbedimo novi napad dobrom odbranom. Ne očekujem naš sjajan napad ali bih bio zadovoljan da bude sa manje IL.

Petrušev će se verovatno izigrati za sve pare ali ukupno mislim da neće ostvariti veliku prednost na visokim igračima (ako je Tajrik zdrav). Dobro je što neće imati visinsku i prednost u snazi na bekovima (iako njihovi imaju svoje neupitne kvalitete), što može da znači ako se dogegamo do egala, delovalo mi je da Kajrik i Ife samo fizički nestanu između većih tela u poslednjih nekoliko napada na svakom meču.

Koliki god da su nam problemi u igri i da su nam užasni skor i pozicija na tabeli, moraju naši da budu svesni da su uglavnom bili tu negde sa protivnicima, nisu nas oduvali. Dakle, imali smo dovoljno kvaliteta da se prikačimo, sad još da naučimo kako da preskočimo.

Najvažnije od svega, biću na slavi pa ću verovatno sebe poštedeti gledanja. :classic_biggrin:

• Like 5

1 hour ago, Shonewizard said:

Nisam propratio, jesmo definitivno bez Vanje u derbiju?

Ima jos vremena, ako ga nisu otkocili fizioterapeuti KK Partizana, mogu da preporucim lika sa Zlatibora, mislim da jos uvek radi i u KK Zlatibor. Mene je jednom preseklo dok sam bio tamo, opravio me za jedno vece. A pre toga nisam mogao da hodam koliko je bolelo. Nikola Jeremic.

2 minutes ago, Kooineeperk said:

Ima jos vremena, ako ga nisu otkocili fizioterapeuti KK Partizana, mogu da preporucim lika sa Zlatibora, mislim da jos uvek radi i u KK Zlatibor. Mene je jednom preseklo dok sam bio tamo, opravio me za jedno vece. A pre toga nisam mogao da hodam koliko je bolelo. Nikola Jeremic.

Timeo Danaos et dona ferentis

• Love 1
  • Ha-ha 6

Just now, MC Thunder 2 said:

Propustio 2 meca, izvesno i derbi.

Da preformulisem: ozbiljnije je od ladne arene i promirzlih ledja samo njega i nikog vise na treninzima. Ocigledno.

Propustio je tri utakmice u 5 dana, derbi će biti 9 dana nakon ušinuća... okej, kapiram da si verovatno slan zbog hladnoće Arene, ali baš i nema mesta nekoj skepsi i zaključku da je povreda ozbiljnija. 

1 minute ago, Wingwalker said:

Čiju sliku?

Pa da se slikam sa čovekom, sebi za uspomenu:D 

Generalno mi je bzvz da to uradim kad je neka poznata osoba u privatnom izlasku. Mada mogu samo da se razderem: Gde je četvorka???

• Like 1
  • Ha-ha 1