MC Thunder 2 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago (edited) Ne tera niko Zeljka sa klupe, ali 80% dosadasnjeg mandata su neuspeli eksperimenti i to sa dijametralno razlicitim timovima se ukazuju identicni problemi. Zeljko tako radi celu karijeru i ne prilagodjava se nikome. je bas lepo i romanticno, ali svaka osoba na svetu (pa i on) treba da radi na sebi dok je ziva i da koriguje/prilagodjava neke stvari kod sebe zarad boljitka. Ne postoji samo on u okruzenju zvanom KK Partizan, iako je daleko najbece ime. @DameTime, malo off pocket primer, ali sama si ovde pomenula da ides na psihoterapiju, valjda da bi se unapredila kao osoba i korigovala ono sto ne valja? Dakle, radis na sebi, kao sto radim i ja. On je najuspesniji trener ikada i super je zamalo ispalo 22/23, ali jedna sezona je skoro pa cela kalendarska godina zivota, ali ok. Ako je njemu najbolje da uvek i bez kompromisa kvaliteta i profila svojih igraca gura kocku u krug i ne uspe, pa kaze jebiga, uvek je tu sledeca godina da probam isto, mozda ce tada kocka nekako da se progura, mozda krug malo olabavi...ok. Na kraju, nikom ovde ne smetaju EL porazi kao takvi, vec kako do istih dodje i kakvi se propusti konstantno ponavljaju. Edited 5 hours ago by MC Thunder 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 11 hours ago, Beonegro said: Pa npr koga je trebao dovesti ymesto ovih igraca? daj neko konkretno ime Aleksa, Milutinov. Iz ove perspektive, možda je bolje da smo preplatili Boldvina umesto što smo doveli Sterlinga i Lunberga. 11 hours ago, Beonegro said: Da li postaje jasnije zašto su Karlikovi hajlajti karijere do sada bili G liga i Kina, odnosno zašto ga niko polu-ozbijan nije dirao ni mašicama? Mislim da grešiš. Generalno, Željko je i dalje doktor košarke ali čini mi se da ima problem sa psihologijom. Naši igrači deluju stegnuto, čak i oni najiskusniji. Psihološki profil igrača se više promenio nego sama košarka. Gledam tog Dejvisa i ne mogu da verujem da je to isti igrač koga gledam godnama. Nije zato čudno da većina igrača kad ode iz KKP-a igra daleko bolje. Gledam sinoć Smajlija, 10 poena u 4/4!? Ne znaju Trinkijeri ili Ataman više košarke od Želimira ali treba učiti od njih neke druge stvari. Ne znam da li imamo psihologa u klubu? Ako imamo, treba ga zameniti. Ako nemamo, džaba 12 pomoćnika, daleko smo od modernog vrhunskog sporta. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 2 minutes ago, dekifisher said: Aleksa, Milutinov. Iz ove perspektive, možda je bolje da smo preplatili Boldvina umesto što smo doveli Sterlinga i Lunberga. Pitanje je bilo retoričko 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Još se čudim što niko ne replicira 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 29 minutes ago, dekifisher said: Aleksa, Milutinov. Iz ove perspektive, možda je bolje da smo preplatili Boldvina umesto što smo doveli Sterlinga i Lunberga. Mislim da grešiš. Generalno, Željko je i dalje doktor košarke ali čini mi se da ima problem sa psihologijom. Naši igrači deluju stegnuto, čak i oni najiskusniji. Psihološki profil igrača se više promenio nego sama košarka. Gledam tog Dejvisa i ne mogu da verujem da je to isti igrač koga gledam godnama. Nije zato čudno da većina igrača kad ode iz KKP-a igra daleko bolje. Gledam sinoć Smajlija, 10 poena u 4/4!? Ne znaju Trinkijeri ili Ataman više košarke od Želimira ali treba učiti od njih neke druge stvari. Ne znam da li imamo psihologa u klubu? Ako imamo, treba ga zameniti. Ako nemamo, džaba 12 pomoćnika, daleko smo od modernog vrhunskog sporta. Jesi li mozda kojim slucajem gledao istog i protiv Zvezde, recimo poslednji napad komsija, Zalgiris na +3 Trinkijeri kaze faul, Smajli bezglavo juri Kodija, naravno, propusta da napravi faul, primaju trojku, Trinki hoce da ga ubije 🙂 Nije Smajli nista drugaciji nego ovde sto je bio. Da on kos, uzme skok, zakuca, sve sto je radio i kod nas, ali je na zalost i totalno pomracenje mozga isto 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 2 hours ago, DameTime said: Super post do dela gde si počeo o Zvezdi xD Skroz se slažem sa svim što si napisao oko Željka, kad bi grobari (ne mislim nužno na ovaj forum) počeli da teraju njega sa klupe, to bi bio konačan pokazatelj koliko su navijači u Srbiji odvaljeni od realnosti. Kalina je pričao u 6.75 podcastu kako on nije hteo da ide iz KKCZ u Fener jer mu je bilo lepo, a da je tek kad je otišao tamo video koliko ima stvari u vezi funkcionisanja kluba na koje je Željko uticao. Počevši od kvaliteta trening hale i marketinga, zahtevao je da sve bude na najvišem nivou; isto je uradio i sada sa KKP. Apropo poraza, zamišljam navijača koji je u fazonu HAJDE DA SA TRENEROM SA KOJIM SMO OSVOJILI EVROLIGU IGRAMO.. FIBA LIGU ŠAMPIONA. Jer znate, ovde doživljavamo poraze... 😄 @fedor Niko nije i ne bi trebalo da bude zasticen od kritika, apsolutno su neke zamerke na mestu i tu nema sta da se doda. Opet sa druge strane najgore mi je kada neko primeti nesto na terenu, tipa zasto Kaminski prosle godine iskace to nam pravi probleme, i onda istripuje u svojoj glavi da je sada veliki poznavalac i skontao je nesto sto niko drugi nije ili cak pomislis da ti vidis nesto sto ne vidi niko iz strucnog staba, tj niko od ljudi koji zive kosarku i zive od kosarke i koji primete koliko milisekundi kasni neki igrac ili koju tendenciju ima svakoj situaciji. Spustite malo ego, vidite neke ocigledne stvari koje je strucni stab video u prvih deset minuta treninga, ali se preko toga prelazi jer nam to u konacnici donosi vise od neceg drugog i racuna se u kalkulisan rizik kao sto su se, ponavljam, racunala i Lesorova iskakanja usled koji smo ja subjektivno mislim primali sve poene te sezone, pa opet primali smo manje nego sto bi primali da smo igrali bilo koju drugu odbranu. To je cela poenta, poene moras da primis, vazno je samo primiti manje nego sto dajes. Ja nemam nista protiv kada neko napise nesto smisleno protiv Zeljka, normalno je biti nervozan, normalno je biti kivan jer se neke stvari ponavljaju (zbog sistema koji je isti i uvek ima iste falinke). Apsolutno je normalno primetiti da su rastimovani u napadu (jer su se juce sastavili). Pa cak i pomisliti da bi eto neki drugi trener bolje radio posao u Partizanu. Bar taj trenerski posao. Uzmimo da mozda neko i bi, tipa Trinki ili Dzile, ali to je teska prica na predugackom stapu. Ono sto nikako ne bi bolje radio to je sve ostalo oko kluba, ono sto je @DameTime pisala gore, a Kalina pricao. Mi sada kao klub zivimo (na ovoj luksuznoj nozi) iskljucivo od prodaje karata i prebogatih ljudi koji svoj novac daju u Partizan, bez Obradovica ne postoji sansa da bi po ovoj ceni prodali toliki broj sezonskih, cak ni blizu, sa druge strane, ljudi daju pare samo zato sto imaju poverenje u Zeljka i znaju da ce to otici gde treba i samo on im donosi bar neku nadu da ce taj novac doneti neki uspeh. Milsped, Nelt, Kafeterija, Nordeus i mnogi drugi, tj njihovi vlasnici ne bi 20 posto ovih iznosa davali klubu da je trener bilo ko drugi, jer znaju da taj drugi em ne bi imao autritet, em ne bi zeleo da se bakce sa tim stvarima. Organizacija celog kluba ne bi bila ni nalik ovoj da je neko drugi trener. Odnos sa EL ne bi bilo ni na pribliznom nivou da je neko drugi trener. Mi ne bi ni igrali EL osim prosle godine da je neko drugi trener jer je nismo ni izborili, a ne bi je izborili ni te prosle tj pretprosle da nismo imali Obradovica i ucesce u EL kao mamac za neke igrace. KK Partizan u ovom trenutku jedini stabilan veliki sportski kolektiv u drzavi, jedna zdrava sportska prica, koju drzava ne mora da cupa, da vadi iz govana, koja moze da funcionise (ne na ovom nivou doduse) sama bez pomoci te iste drzave. Od cetiri najveca tima, kk Partizan ubedljivo najmanje novca uzima iz drzavnih preduzeca, ubedljivo je najgledaniji, ubedljivo najbolji imidz ima na internacionalnom nivou i ubedljivo najvise sanse ima u evropskim takmicenjima Za to sve sigurno nije zasluzan Ostoja madafking Mijailovic. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Smailagic je od sedmog kola prosle godine do meca sa Zvezdom jedan jedini put bio dvocifren. Sada je vezao dva meca zaredom sa 10+ poena, a ako uzmemo u obzir da je svih 10 sinoc ubacio u 4/4 u mecu gde je Zalgiris ukupno ubacio 63 poena i to uz 100% suta iz igre (po 2/2 i za 2 i za 3) mozemo komotno da zakljucimo da im je doneo pobedu. Takodje i u pobedi protiv Virtusa je bio mozda i kljucan igrac u finisu za tu pobedu, a da ne zanemarimo i da je protiv Armanija imao jednu kljucnu blokadu u finisu. Ostale utakmice Zalgirisa nisam gledao, ali je imao ogroman doprinos u ove 4 pobede. Da li moze neko da se seti 4 utakmice cele prosle godine gde je Smajli imao takav uticaj (za Partizan, ne protiv) ? Ja se secam samo utakmice protiv Olimpijakosa sa slicnim doprinosom (koju ste izgubili doduse). Da se ne zavaravamo - Smajli je i dalje neinteligentan igrac i to se nece promeniti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago (edited) 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Zeljko tako radi celu karijeru i ne prilagodjava se nikome. je bas lepo i romanticno, ali svaka osoba na svetu (pa i on) treba da radi na sebi dok je ziva i da koriguje/prilagodjava neke stvari kod sebe zarad boljitka. Ne postoji samo on u okruzenju zvanom KK Partizan, iako je daleko najbece ime. @DameTime, malo off pocket primer, ali sama si ovde pomenula da ides na psihoterapiju, valjda da bi se unapredila kao osoba i korigovala ono sto ne valja? Dakle, radis na sebi, kao sto radim i ja. Ali odakle tebi da on ne radi na sebi? Bilo koji trener da bi ostao relevantan mora da bude u tokovima moderne košarke. Pre 10 dana smo već pisali na ovu temu, ali stariji (domaći) treneri imaju u sebi tu tvrdoglavost koja ih tera da izguraju svoju viziju do kraja. Uglavnom zato što su uspešni pa imaju luksuz za takvu vrstu tvrdoglavosti. Upravo to je Želimiru donelo 9 titula Evrolige i još koliko drugih trofeja. No postoji jedna nuspojava takvog načina rada, koja glasi - na tom putu ima dosta, dosta teških poraza. Teo je govorio na temu kako njemu svi pamte jednu atraktivnu asistenciju, a da bi do nje došlo on napravi 5 izgubljenih lopti, što niko ne pamti. Sličan vibe imam od navijača KKP sa Željkom. Mogu da razumem frustraciju jer neko plaća sezonsku kartu, ulaže dodatno vreme i emocije u klub, naravno da bi navijači više uživao da se pobeđuje. Naravno da dosta kritika stoji, npr. te (u mojoj glavi) besmislene petorke, vaspitno držanje na klupi igrača koji očigledno može da doprinese itd. Samo ne znam šta se očekivalo kad je on seo na trenersku klupu jer sve gorenavedeno ide sa njim u paketu. @СтелаРоса, pa eto, Kalina je pričao o tome, očigledno iz prve ruke. Jasno je da je ŽO za Partizan malo više od trenera. Sa ostatkom posta se slažem, bilo je jasno, kada je potpuno promenjena ekipa, da taj početak sezone neće biti smooth i da će biti dosta teških poraza. Ni meni nisu jasne neke odluke koje trener donosi, ali crta se podvuče na kraju sezone. Edited 4 hours ago by DameTime dopuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 6 minutes ago, fedor said: jer nam to u konacnici donosi vise od neceg drugog i racuna se u kalkulisan rizik Šta nam je tačno to donelo na kraju prošle sezone? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago 1 hour ago, Barkley#34 said: Mislim da malo mašite poentu kritika upućenih prema Željku, igračima i igri, a postovi vam podsećaju na "setite se gde smo bili 2011". Hajde da zadržimo neki nivo, centralna ličnost ovih upisa i tih upisa koje spominješ, nije ni blizu slična. Kao ni okolnosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 9 minutes ago, DameTime said: Ni meni nisu jasne neke odluke koje trener donosi, ali crta se podvuče na kraju sezone. Jel se podvukla crta na kraju prošle sezone? Rezime te crte ukratko: Odrešene ruke i 15 novih igrača. Šta možemo da očekujemo na kraju ove sezone ukoliko bude slična? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 10 minutes ago, Barkley#34 said: Šta nam je tačno to donelo na kraju prošle sezone? Nije nam donelo nista, ali nije to ni bitno, bitno je da su ljudi to videli i znali i svesno isli na taj vid odbrane. Nisu bili jedini na svetu koji ne vide tako glupe i banalne stvari. Da je Frenk bolje nasao svoj sut, svoju igru, da su neki drugi igraci bili u formi koju smo ocekivali skroz bi drugaciji utisak bio, pa i rezultat. Slicno je i sa Dejvisom, neko je ovde lepo napisao juce, Brendon je igrac koji moze da igra nasu kosarku. Da imamo nekog "diva" umesto njega ne bi ni popravili skok jer bi on opet bio na perimetru branio pik, posto je to odbrana koju mi igramo i igracemo dokle god imamo ovog trenera, a izgubili bi na sposobnosti da branimo jedan na jedan tog malog koji bi se sprdao sa nasim centrom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Papanikolesku said: Jel se podvukla crta na kraju prošle sezone? Rezime te crte ukratko: Odrešene ruke i 15 novih igrača. Šta možemo da očekujemo na kraju ove sezone ukoliko bude slična? Otkud ja to mogu da znam, ne sedim na čelu KKP. Možda je najbolje da to pitaš Željka, svakako ćeš mu postaviti bolje pitanje nego Rada sa SK Jasno je da su prošle sezone bila dva puta, rastanak sa trenerom ili sa igračima, i klub je odabrao drugi scenario. Iz očiglednih razloga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago @DameTime Nisam govorio o Željkovim izjavama nego o postovima. A o zadržavanju nivoa biste mogli da razmislite vi koji ljude ovde (dakle, malu grupu grobosa, ovakvu i onakvu ali ipak različitu od vascelog interneta ili hale) optužujete za manjak dervišizma. Pošto, jelte, imam duže sećanje, reći ću ti da nikome osim Željka ne bi bile tolerisane ovakve sezone u nizu (uzimajući ulaganja u obzir). Ovo posebno imajući u vidu onaj raspad prošlogodišnji, koji je jedna od najvećih sramota KKP, ne zbog rezultata nego zbog svega ostalog. Isto tako je odustajanje od Partizanštine isticanje da nam je Aba prioritet i to opet nikome osim Željka ne bi bilo tolerisano. I Dule je debelo bio kritikovan tokom celog perioda na klupi. Dakle, osim povremenog pojedinačnog popizditisa, utisak mi je da Željko ima podršku, samo postoji opravdan strah da ne ode sve opet na isto i postoji želja da vidimo neku logiku i napredak. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago Pa i ja govorim o postovima. Naravno, svi znamo kako nikom sem njemu to ne bi bilo tolerisano. Neki drugi par opanaka je, za moj ukus, iracionalno donošenje suda što se ne pobeđuje koliko se nadalo da će se pobeđivati, posle par kola i sa potpuno novom ekipom. Pa onda i pitanje a što mi igramo EL ako ćemo ovako da gubimo, što je tek iracionalno i bilo je povod za moj rant ovde. (jasno je i da je navijanje samo po sebi iracionalna stvar) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Otkud ja to mogu da znam, ne sedim na čelu KKP. Možda je najbolje da to pitaš Željka, svakako ćeš mu postaviti bolje pitanje nego Rada sa SK Jasno je da su prošle sezone bila dva puta, rastanak sa trenerom ili sa igračima, i klub je odabrao drugi scenario. Iz očiglednih razloga. Više je retoričko pitanje bilo. Ništa protiv odluke, zapravo i ja bih uvek i u svakom trenutku odabrao Želimira. Problem je što postoji opravdan strah da ovo što on tvrdoglavo forsira bez trunke prilagođavanja bilo kome i bilo čemu, izvesno vodi u repeat prošle sezone. A onda će opet neko da ga abolira od odgovornosti, jer je to Željko Obradović. 8 minutes ago, Barkley#34 said: @DameTimeonaj Isto tako je odustajanje od Partizanštine isticanje da nam je Aba prioritet i to opet nikome osim Željka ne bi bilo tolerisano. I Dule je debelo bio kritikovan tokom celog perioda na klupi. Ja moram još jednom da priupitam, odakle ta informacija, ko je to rekao i gde, osim momka koji je to napisao ovde. Što je iz moje perspektive apsolutna glupost, jer je Želimir sve ove godine pričao da je EL prioritet njegov, i svih u klubu. Ako ćemo da uzimamo kao apsolutnu istinu poluinsajderske informacije, bez ikakvog potkrepljenja, onda jebi ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 34 minutes ago, Barkley#34 said: Šta nam je tačno to donelo na kraju prošle sezone? a mi smo poceli da zivimo na kraju prosle sezone? ili je mozda klub zamalo prestao da postoji kad smo bili 8. u ABA? Ili mozda jos bolje, kad je osvojio ABA, usao zamalo na F4, trebao da se pokupi i ode... prosto mi je neverovatno da citam od inteligentnih ljudi ovde... jel mi moramo svake godine da osvajamo trofeje, pa jebo mamu i drugi igraju kosarku, i taj Virtus je platio tog Klajburna, i taj Fener dovodi igrace kao na traci, i taj Herbert nesto zna, i taj Makabi dobio Real pre neki dan... 2 minutes ago, Papanikolesku said: Više je retoričko pitanje bilo. Ništa protiv odluke, zapravo i ja bih uvek i u svakom trenutku odabrao Želimira. Problem je što postoji opravdan strah da ovo što on tvrdoglavo forsira bez trunke prilagođavanja bilo kome i bilo čemu, izvesno vodi u repeat prošle sezone. A onda će opet neko da ga abolira od odgovornosti, jer je to Željko Obradović. sto se mene licno tice, evo sad da ponovim prioritete 1. licencna el 2. plej of EL 3. aba tim redom po priroritetima... sve mi je ostalo nebitno.. i evo i ovo, za mene licno, ako nista odntoga ne ostvari, nek ponovo promeni 13 igraca. naravno, postujem druga misljenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 32 minutes ago, fedor said: poene moras da primis, vazno je samo primiti manje nego sto dajes. Možda nisi primijetio, nama to primanje manje poena nego što dajemo evo drugu sezonu zaredom dosta rijetko polazi za rukom u EL. Što, još jednom, ne bi bio nikakav problem da je jasno rečeno da se gradi na duge staze i da je selektiran smislen tim koji može mnogo da raste kroz sezonu te da se igra tako da se kroz utakmic igrači unaprijede, umjesto što se svake godine najavljuje PO (lažem, prošle sezone se najavljivao F4 🙄). Uostalom, pričati o taktičkim izborima nakon onakve protekle sezone u kojoj smo završnicu dočekali sa ekipom kojom više niko ne upravlja, da bi promijenili kompletnu ekipu i u ovoj novoj ekipi počeli od starta da prepoznajemo iste signale, je bespredmetno, a kada se na tome insistira i više puta ponavlja onda i iritantno za sagovornike. Kao što je iritantno sinoćnje Željkovo izdiranje Nakiću za jednu izgubljenu loptu, koja, za razliku od desetak drugih izgubljenih sinoć, bar bila košarkaška, momak je rezonski htio da spusti centru, nije prošlo, možda ni izvedba nije bila baš dobra, a možda se ni taj centar nije bio dobro zagradio, ali nije to ni izgubljena na prenosu ili u prvoj liniji odbrane, ne puca iz takvih izgubljenih kontra 1 na 0, iskuliraj malo ili idi beči se svojoj ovosezonskoj simpatiji u rosteru, koji ih je izgubio pet. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 5 minutes ago, ScepanScekicSto said: jel mi moramo svake godine da osvajamo trofeje, pa jebo mamu i drugi igraju kosarku Ko je govorio o trofejima? Uostalom, ako pričamo o njima, nismo ih se nešto naosvajali ni u selu ni u gradu poslednje decenije pa da ima smisla ispaliti rečenicu je l' moramo svake godine da ih osvajamo. Evo, Beo je objasnio poentu oko koje se raspravlja a koja se uporno gura u stranu kako bi se predstavilo kao napad na Željka i Partizan: 6 minutes ago, Beonegro said: Uostalom, pričati o taktičkim izborima nakon onakve protekle sezone u kojoj smo završnicu dočekali sa ekipom kojom više niko ne upravlja, da bi promijenili kompletnu ekipu i u ovoj novoj ekipi počeli od starta da prepoznajemo iste signale, je bespredmetno, a kada se na tome insistira i više puta ponavlja onda i iritantno za sagovornike. 9 minutes ago, Papanikolesku said: Ja moram još jednom da priupitam, odakle ta informacija, ko je to rekao i gde, osim momka koji je to napisao ovde. Fedor je preneo a svojim pisanjem nije pokazao da je željan fejk internet slave. Mogu da se ne složim s njim ali nije neozbiljan. Ako su ga slagali to je druga stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 6 minutes ago, ScepanScekicSto said: a mi smo poceli da zivimo na kraju prosle sezone? ili je mozda klub zamalo prestao da postoji kad smo bili 8. u ABA? Ili mozda jos bolje, kad je osvojio ABA, usao zamalo na F4, trebao da ć 1. licencna el 2. plej of EL 3. aba tim redom po priroritetima... sve mi je ostalo nebitno.. i evo i ovo, za mene licno, ako nista odntoga ne ostvari, nek ponovo promeni 13 igraca. naravno, postujem druga misljenja Reagujem na zvanične informacije iz kluba i samog Želimira od kako je došao koje se apsolutno kose sa ovim što se ovde moglo pročitati. Pa pre nego što to uzme maha na temi, zanima me kad se taj zaokret desio pa je ABA postala prioritet, gde je i ko je to rekao i ima li neke potvrde istog koja podupire tu tvrdnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago @Barkley#34 Pa ne radi se o tome da je on neozbiljan, već da je ta tvrdnja neozbiljna i ničim potkrepljena i kao takva apsolutno se kosi sa svim informacijama koje dobijamo od samog Željka, i rukovodećih ljudi u klubu. Nije to prelazni rok, pa da se kriju karte i mažu oči Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Prepirka oko nečega što stoji na sajtu kluba izgleda totalno nadrealna i ne baš potpuno poštena: Najvažnije takmičarske ambicije kojima će Klub stremiti u sezoni 2024-25 su plasman u četvrtfinale Evrolige i osvajanje titule regionalnog prvaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago @Beonegro @Patriota iz kaucas @SamoFlacko @Patriota iz kauca @Dzep @KockoOblo ne mogu vise ni da citam... ovo su samo komentari nakon prve dve utakmice... ko hoce da nastavi.. nek izvoli.. mozda se neko postidi sportski pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago inace, ovu odbranu je duda kreno igra, kad je vido da u timu ima dericka, cedija, korkmaza, sarica, dunstona... i nie licila ni na q. jer su svi osim naravno danstona ispadali ko iz voza. zocova velicina je u tome, stoe za razliku od mene koi sam viko na dudu: batali bre matori to sranje sa preuzimanjem u petoj sekundi, prepoznao da tu ima nesto. ako napravis ekipu: bogdan, datome, kalinic, meli, veseli, udo i ostali. jedini tim i jedini put kad je ta odbrana radila. jel moze radi jopet? moze. ako imas neki vakav tim: loranzo, slukas, grant, nun, osman, papa i naravno lesor. jel moze radi ako nemas taki tim? ne moze. al pazi sad. pa nie jedina. jel moras nju digras? ne moras. a jel bas oces? ok maltretirace te banki, sferopulos, trinkijeri... sa 3 iste akcije koje ce vrte celu tekmu. toliko o odbrani. a ovako uopste... morace zeljko malo sad savie kicmu. nije ovo top 12 prica. ovo klizi da bude bruka prica. ne voli on to :) i ne treba mu to. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 3 hours ago Author Share Posted 3 hours ago @Papanikolesku, ma ok, svakako sam te slagala u prvom odgovoru, jedan deo znamo - neće dobiti otkaz sve i da mu ova sezona bude gora nego prošla 😄 Jednostavno je, on će imati odrešene ruke dokle god bude želeo mesto trenera KKP. Mogu da razumem ovu bojazan jer je Žoc tvrdoglavo magare. Ali nije prošlo ni 10 kola, dok ste u ABA ubedljivo prvi (a tamo je i prošle sezone bilo mnogo problema). Nije baš sve tako crno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts