Coz29 Posted October 23 Share Posted October 23 I jeste Zeljko mamojeb, najbolji trener u El ikada i najtrofejniji, i grobarstina i hvala mu do neba sto se vratio i sto zbog njega igramo El i lozimo se i sve, ali nije ni on ono sto je bio. Tvrdoglavo do fanatizma, kad ja koji sam laik znam da je Brendon Dejvis kanta, sta onda ti i tvoji skauti i pomocnici gledate i vidite na njemu, a nas 100 ovde znamo da je krsina teska. Petorke su mu kriminalne, kao da ih sastavlja moja zena. 2 godinu za redom u napadu cim nas neko stisne smo ispod proseka, sve ide na izolaciju, nema akcije. Ne mozes da naucis za 4 godine ekipu da zagradi kos, i mi se nerviramo tu ko debili gubimo zivce, ma jebite se svi u ekipi i igraci i ti. Dovodis 2 godine za redom invalida za centra, a zelis da preuzimas sve u odbrani i da kontrolises skok, pa to ne moze ni h 2K. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 23 Share Posted October 23 Ne mogu reč da kažem Nateklini za promašaj. Peglao je svom snagom sve vreme na terenu, ukrao neočekivano loptu, ko zna šta mu je prošlo kroz glavu u vezi umora, preostalog vremena, ko ga čeka ispod koša itd. Treba imati u vidu da smo ostali bez dva Džounsa na kraju, nije malo kad treba da peglaš neizvesnu završnicu. Ćutaću u vezi Brendona, da ne bih prolajao. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 23 Share Posted October 23 4 minutes ago, Barkley#34 said: Ne mogu reč da kažem Nateklini za promašaj. Hvala mu što me nasmijao, bitno je da je poslednji utisak sa utakmice pozitivan. 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 23 Author Share Posted October 23 (edited) 11 minutes ago, Coz29 said: Tvrdoglavo do fanatizma, kad ja koji sam laik znam da je Brendon Dejvis kanta, sta onda ti i tvoji skauti i pomocnici gledate i vidite na njemu, a nas 100 ovde znamo da je krsina teska. Na ovom forumu se navijači dva najveća srpska kluba ponašaju kao da je realna praksa dovođenja igrača ona sa fantazija. Bez uvrede, treba razmisliti ko je uopšte dostupan ovim timovima. Nešto ne verujem da je Želimiru prvi izbor Davies, koliko god bio tvrdoglav trener. Ali kao što je i rekao - ti kontaktiraš desetine igrača, neko ti traži velike pare koje smatraš da ne vredi i ne želiš da mu ih daš, neko traži veliku platu i vredi taj novac, samo možda nemaš da mu ponudiš baš toliko, neko traži veću ulogu nego što mu je realna vrednost itd. Na kraju se potpiše igrač koji je na tromeđi želje trenera-plata-željena uloga. Možemo da kritikujemo Željka za to kako vodi pojedine utakmice, ali za skauting sam sigurna da ga radite ozbiljno. Nema potrebe ovu ekipu predstavljati kao lošu samo zato što loše igra neke utakmice. Edited October 23 by DameTime reč 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 23 Share Posted October 23 Iffe, Brown, Bonga i Jones preko 27 minuta. Napravili smo tim za siroku rotaciju... Jos ako se Carlick povredio ozbiljnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 23 Share Posted October 23 3 minutes ago, Beonegro said: Hvala mu što me nasmijao, bitno je da je poslednji utisak sa utakmice pozitivan. Edin bi rekao "lopta je ispuvala do kosa". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 23 Share Posted October 23 (edited) 13 minutes ago, Barkley#34 said: Ne mogu reč da kažem Nateklini za promašaj. Peglao je svom snagom sve vreme na terenu, ukrao neočekivano loptu, ko zna šta mu je prošlo kroz glavu u vezi umora, preostalog vremena, ko ga čeka ispod koša itd. Zato je kosarka toliko kompleksan sport. U ovoj, konkretnoj, situaciji je trebalo za sekund-dve obraditi toliko toga i doneti odluku. On se nazalost pogubio i ishod nije mogao biti drugaciji. Edited October 23 by Xpert 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 23 Share Posted October 23 Just now, jedibojan said: Jos ako se Carlick povredio ozbiljnije Šta ako se Karlik povrijedio ozbiljnije? Šta je njegov doprinos u ovih desetak utakmica koliko je odigrao? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted October 23 Share Posted October 23 Meni je najjači utisak, celu tekmu se mucis u napadu i da bar malo ne probaš sa Vašingtonom...sto si ga dovodio koji moj?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted October 23 Share Posted October 23 (edited) Moramo biti realni dva poraza od tri su nam od ekipa koje moramo dobiti ako hoćemo u TOP8. Pustite to, tek je krenula sezona. Ova ekipa nema kvalitet za TOP10, niti je najbolje vođena. Balša, Nakić i Co ne smeju prismrditi EL. Edited October 23 by Patriota iz kauca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 23 Share Posted October 23 1 minute ago, Beonegro said: Šta ako se Karlik povrijedio ozbiljnije? Šta je njegov doprinos u ovih desetak utakmica koliko je odigrao? To sto nije Lakic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 23 Share Posted October 23 1 minute ago, Beonegro said: Šta ako se Karlik povrijedio ozbiljnije? Šta je njegov doprinos u ovih desetak utakmica koliko je odigrao? Izgleda da jeste ozbiljnije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted October 23 Share Posted October 23 14 minutes ago, ScepanScekicSto said: momenat koji je odredio utakmicu, vanjina trojka sa 7 metara na +9 i nadamkontra Pa možda i jeste bio to taj trenutak. Okej, zapalio se Valja, ubo dve trojke pa je brzo u kontri opalio i treću. Al utakmica je bila takva da je svaki poen bitan, nije bilo potrebe da žuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 23 Share Posted October 23 2 minutes ago, Xpert said: Zato je kosarka toliko kompleksan sport. U ovo, konkretnoj, situaciji je trebalo za sekund obraditi toliko toga i doneti odluku. On se nazalost pogubio i ishod nije mogao biti drugaciji. Još je bio poluokrenut kad je ukrao loptu, ko zna šta je video. Mene je jedino začudilo što ide na trojku, ja bih krenuo metar napred pa od table. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 23 Share Posted October 23 1 minute ago, jedibojan said: To sto nije Lakic Pročitaj ovo sjutra kad se iskuliraš i sve će ti se samo kasti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 23 Share Posted October 23 Ja Frenkija krivim što je izgubio loptu par napada pre, za ovaj airball nimalo. Jebeno je bez šuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted October 23 Share Posted October 23 4 minutes ago, DameTime said: Na ovom forumu se navijači dva najveća srpska kluba ponašaju kao da je realna praksa dovođenja igrača ona sa fantazija. Bez uvrede, treba razmisliti ko je uopšte dostupan ovim timovima. Nešto ne verujem da je Želimiru prvi izbor Davies, koliko god bio tvrdoglav trener. Ali kao što je i rekao - ti kontaktiraš desetine igrača, neko ti traži velike pare koje smatraš da ne vredi i ne želiš da mu ih daš, neko traži veliku platu i vredi taj novac, samo možda nemaš da mu ponudiš baš toliko, neko traži veću ulogu nego što mu je realna vrednost itd. Na kraju se potpiše igrač koji je na tromeđi želje trenera-plata-željena uloga. Možemo da kritikujemo Željka za to kako vodi pojedine utakmice, ali za skauting sam sigurna da ga radite ozbiljno. Nema potrebe ovu ekipu predstavljati kao lošu samo zato što loše igra neke utakmice. Dobar skautig je da dovedes nekog igraca ispod radara koji ce pruziti vise nego sto vredi. Ni Partizan ni Zvezda nisu medju najbogatijima, znaci nemoj da dovodis El otpatke koje niko nece i pretplatis ih, iskopaj nekog za koga mi navijaci i ne znamo. Valjda je to cilj skauting sluzbe. Svi mozemo dovesti igraca za koga znamo da je dobar, pa kao ne moze ovaj jer je skup, daj mi Brendona ili bilo kog drugog on je jeftiniji, a to sto su pare bacene to nema veze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted October 23 Share Posted October 23 Ne bih da vam stajem na muku u vezi Dejvisa, al ja nisam toliko obratio pažnju na njega do večerašnje utakmice. On je već u petom minutu morao dobiti i treću ličnu, napravio je faul u duelu sa Žižićem, posle toga se od Dejvisa lopta odbila u aut. Pa ona njegova iskakanja, pa pokušaji da izblokira, da se naježiš. Nije bre bio tolika rupa o odbrani. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 23 Share Posted October 23 10 minutes ago, Xpert said: Zato je kosarka toliko kompleksan sport. U ovoj, konkretnoj, situaciji je trebalo za sekund-dve obraditi toliko toga i doneti odluku. On se nazalost pogubio i ishod nije mogao biti drugaciji. Ja se iznenadio što nije tražio tajm aut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted October 23 Share Posted October 23 14 minutes ago, Xpert said: Zato je kosarka toliko kompleksan sport. U ovoj, konkretnoj, situaciji je trebalo za sekund-dve obraditi toliko toga i doneti odluku. On se nazalost pogubio i ishod nije mogao biti drugaciji. Reket bi se napunio da je krenuo na obruč, ali mogao je ići na neki flouter Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 23 Share Posted October 23 4 minutes ago, Coz29 said: Dobar skautig je da dovedes nekog igraca ispod radara koji ce pruziti vise nego sto vredi. Ni Partizan ni Zvezda nisu medju najbogatijima, znaci nemoj da dovodis El otpatke koje niko nece i pretplatis ih, iskopaj nekog za koga mi navijaci i ne znamo. Valjda je to cilj skauting sluzbe. Svi mozemo dovesti igraca za koga znamo da je dobar, pa kao ne moze ovaj jer je skup, daj mi Brendona ili bilo kog drugog on je jeftiniji, a to sto su pare bacene to nema veze. Brate, objasnjavao je neko to jako lepo, da li na nasoj temi ili ovde. Skauting ne izgleda tako kao sto ti zamisljas. To, da ISKOPAS nekog ispoda radara danas je skoro nemoguce, igraci se prate od juniorskih dana, od 13,14 godina vec imaju menadzere, sve se zna o njima. Plus, ono sto je isto receno vec, na jednog Doncica, Real je imao 100 manje ili vise promasaja. TO sve treba izfinansirati, ne samo njih nego i porodicu. Nema skoro niko te pare. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 23 Author Share Posted October 23 2 minutes ago, Coz29 said: Dobar skautig je da dovedes nekog igraca ispod radara koji ce pruziti vise nego sto vredi. Jeste, to je super, a kad pitaš ljude šta podrazumeva tako dobar skauting, kažu preko bare ili NBA cut. Svakako mi nismo stručni, nismo skauti, ali i tim stručnim ljudima ostaju pitanja koliko se neki igrač, koji uopšteno može pružiti više nego što vredi, uklapa u filozofiju trenera. I naravno, ostaje mogućnost da su se zajebali u proceni. Svakako mislim da se KKP ove sezone "kocka" sa dosta igrača i da se nije išlo baš na siguricu. Ali moraće da se sačeka bar polovina sezone da se proceni gde ste i šta ste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted October 23 Share Posted October 23 Inače bio je faul na Lundbergu u zadnjem napadu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 23 Share Posted October 23 Just now, Bad said: Inače bio je faul na Lundbergu u zadnjem napadu. "To se ne svira na kraju" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 23 Share Posted October 23 Zar nije pametnije sudijama da sviraju faul i da odu onda da odgledaju snimak. Ako nije, mrtva lopta. I tako nikog ne ostetis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts