Volter Posted October 17 Share Posted October 17 5 minutes ago, wrach said: Iskreno mislim da nam raspored ide na ruku, prakticno do kraja godine imamo 3 gostovanja u EL. Trebalo bi da to Zeljku odgovara da se posveti uklapanju ekipe i dizanju forme. Sad gledam. Vala imate raspored da pevate od sreće. U narednih 10 kola čak 7 puta ste domaćini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 17 Share Posted October 17 6 minutes ago, Papanikolesku said: Možda bi da pamtiš 20 ofanzivnih skokova Makabija.. Ili 8/24 kombinovano naša dva visoka. Pobeda, i plusić u svesku za par momaka. A onda na to dodas nas broj asistencija, izvedenih bacanja, turnovera, ubacenih suteva i malo vise od "par momaka". I uprkos skoku i efikasnosti centara, ruriniranje Makabija. Ali da, samo pobeda se pise, ovo gore sam sanjao. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 17 Share Posted October 17 Istina, ispade kao da je zajebancija imati 23 asista i skoro 50% za tri. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted October 17 Share Posted October 17 (edited) Mnogo košarkaški pametnih glava u ovoj ekipi. Bonga Nilikina Ife Pokuševski Na stranu košarkaški kvaliteti i talenat, ovi momci rade kao sat, ni jedan glup potez od početka sezone. Edited October 17 by Patriota iz kauca Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted October 17 Share Posted October 17 Lepo rekoh… za razliku od prosle.. ova ekipa ima pametne igrace… pogledajte pred kraj asistenciju Lunberga za Brauna ispod kosa, i onda smiruje… drugo poluvreme rispekt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 17 Share Posted October 17 5 minutes ago, MC Thunder 2 said: A onda na to dodas nas broj asistencija, izvedenih bacanja, turnovera, ubacenih suteva i malo vise od "par momaka". I uprkos skoku i efikasnosti centara, ruriniranje Makabija. Ali da, samo pobeda se pise, ovo gore sam sanjao. Svaka pismenija ekipa od Makabija i njegove domaće osnove bi nas bez problema održavala na - 10 celu utakmicu sa ovakvim građenjem reketa. Nedopustivo je 20 ofanzivnih skokova u evroligaškom meču protiv ekipe u kojoj minute jedu Tamir Blat, Bartolomeo, Kohen I Sorkin. Ovaj drugi je šutirao 10 puta za 3,ne znam jel uopšte dao koš. Sve u svemu, ovo za moj ukus i poimanje košarke nije dobro, i nećemo se dobro provoditi kad naletimo na jače ekipe od mučenog Makabija. A onda možemo i ti i ja da "sanjamo" pobedu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted October 17 Share Posted October 17 Ajmo da utvrdimo kad cemo moci reci da nesto valja? posto vidim da su sve ekipe protiv kojih smo igrali go kurac.. dajte navedite koji je to protivnik po meri pa da vidimo da li ova ekipa ista vredi? cisto da znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted October 17 Share Posted October 17 7 hours ago, Aman 2 said: Dobijamo 89 78 Ovo kladonica treba da ti prizna i isplati dobitak. Što se ostalog tiče Sterling >>> Nanula Ife - mašala CJ - takvog nismo imali u prethodne 3 godine TJ - dobar ali luda glava, može sve to bolje Davis - da ga ne jurimo još, par lopti je baš iscurilo iz obruča, ali ne obećava Nilikina - dobar, čak bolji u napadu nego defanzivno, što niko nije očekivao Bonga - bombona Poku - izgleda pokajaću se što sam ga zvao Pokušajski 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 17 Share Posted October 17 (edited) 2 od 2 u EL, makar bilo 2x kući protiv Albe je dosta dobar rezultat. Dok se gine na parketu i pobeđuje, zvone mi jajca za Brendona Dejvisa. Edited October 17 by Luchifer89 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted October 17 Share Posted October 17 Just now, goofy said: Ovo kladonica treba da ti prizna i isplati dobitak. Što se ostalog tiče Sterling >>> Nanula Ife - mašala CJ - takvog nismo imali u prethodne 3 godine TJ - dobar ali luda glava, može sve to bolje Davis - da ga ne jurimo još, par lopti je baš iscurilo iz obruča, ali ne obećava Nilikina - dobar, čak bolji u napadu nego defanzivno, što niko nije očekivao Bonga - bombona Poku - izgleda pokajaću se što sam ga zvao Pokušajski solidno za EC ekipu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted October 17 Share Posted October 17 Just now, ScepanScekicSto said: solidno za EC ekipu? Još smo tu negde, dug je put do EL ekipe... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 17 Share Posted October 17 Da, Makabi je k... c od ekipe. Još su ostali bez Loyda, a povređen je i onaj Sudanac Gebrijel, plus Jokubaitis. Ovo što oni imaju u ekipi, ne bih nijednog uzeo za KKP, eventualno četvorku što je došla iz Hapoela 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted October 17 Share Posted October 17 1 minute ago, Papanikolesku said: Da, Makabi je k... c od ekipe. Još su ostali bez Loyda, a povređen je i onaj Sudanac Gebrijel, plus Jokubaitis. Ovo što oni imaju u ekipi, ne bih nijednog uzeo za KKP, eventualno četvorku što je došla iz Hapoela nisi mi odgovorio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 17 Share Posted October 17 Nemam šta pametno da kažem, dosta frustrirajuća i napeta utakmica 39 minuta. Beše 20+ smenjivanja vođstva. Neka je porodismo, effort nije izostajao, a bilo je i dosta pozitivnih stvari. I dalje od prve utakmice vidim i osećam isto - možemo i bićemo sve bolji i bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 17 Share Posted October 17 Nije baš ni da smo očekivali rapsodiju sa naše strane u duplom kolu i utakmici koju su mnogi upisali pod "moglo bi se dobiti" pa da se radujemo samo pobedi. Problemi su očigledni ali imati dva puta dobar šut u tri dana, manjak IL, borbenost i još neke stvari nije za zaborav taman da smo igrali protiv Borca. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 17 Share Posted October 17 Eto ide Monako. I ne znam ko je rekao da je rekao da je Real recimo "kurac od ekipe" to si ti nešto isprojektovao Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted October 17 Share Posted October 17 1 minute ago, Papanikolesku said: Eto ide Monako. I ne znam ko je rekao da je rekao da je Real recimo "kurac od ekipe" to si ti nešto isprojektovao real nismo pobedili, ali smo citali da je katastrofa, kao i Baskonia doduse, da smo umalo izgubili prednost od Bajerna, a Macabi dobili da li srecno ili sta, svaka druga ekipa vi to kaznila… o Aba da ne govorim dajte onda da postavimo parametre, koja je to ekipa koju treba da pobedimo i na koji nacin da pobedimo da bi rekli ovde nesto valja.. bez onog ali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 17 Share Posted October 17 2 minutes ago, Barkley#34 said: Nije baš ni da smo očekivali rapsodiju sa naše strane u duplom kolu i utakmici koju su mnogi upisali pod "moglo bi se dobiti" pa da se radujemo samo pobedi. Problemi su očigledni ali imati dva puta dobar šut u tri dana, manjak IL, borbenost i još neke stvari nije za zaborav taman da smo igrali protiv Borca. Nisam očekivao rapsodiju, očekivao sam pobedu, a to se uzelo. Rekao sam da ću iz ovog meča pamtiti upravo nju, jer sam svestan da sa ovakvom igrom, pogotovo u 1/2 ne bi dobili nijednu ekipu koja pretenduje na top8. Pogotovo ne u gostima Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted October 17 Share Posted October 17 Bonga Bonga Party! 15 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted October 17 Share Posted October 17 A sto ne bi stvari postavili ovako? sa igrom iz drugog poluvremena svima cemo biti zajeban protivnik 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 17 Author Share Posted October 17 Grobari kao i obično blizanci svojih komšija po nerealnim očekivanjima, samo u obrnutom smeru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 17 Share Posted October 17 (edited) Teska utakmica za pracenje, dosta lose kosarke u prvom polvremenu. Ali takve utakmice su i najsladje za analizu. Gresio si dosta, ali si ipak pobedio. Skok mora da se popravi. Ne znam kakve ce magije da koriste, ali 19 ofanzivnih skokova ne sme vise da se dopuste ove sezone. Pohvale za ast/to odnos. U ovom segmentu smo bas napredovali ove sezone. Kao i sut za 3. Pu, pu, pu, samo nek se nastavi u tom ritmu. I jako je obecavajuce kako smo odigrali ovu zavrsnicu. U napadu koristili sanse koje nam je Makabi dopustio, a u odbrani nismo dopustali otvorene poglede za 3, a pod kosem spustili roletnu. Necu otkriti toplu vodu, time sto cu reci da jos uvek ima mnogo da se radi kako bi ekipa dosla do nekog optimalnog nivoa, ali dve pobede u duplom kolu su dzepu. Sledi Zadar u nedelju, pa Virtus. Lepa sansa da se produzi pobednicki niz. Edited October 17 by Xpert 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted October 17 Share Posted October 17 Opasni procenti za 3: Bonga 11/19 Nateklina 9/14 Brown 8/16 Bice zanimljivo kad se pojave jos Duane i Mike. Bonga, ako ovako nastavi, sledece godine NBA. Brown deluje da ce nadomestiti crnog strelca Nanulu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 17 Share Posted October 17 Just now, ScepanScekicSto said: A sto ne bi stvari postavili ovako? sa igrom iz drugog poluvremena svima cemo biti zajeban protivnik Utakmica traje 40 minuta, ne 20. Sa igrom iz prvog poluvremena, ozbiljna evroligaške ekipa kažnjava to sa bar 10,15 razlike, pogotovo na domaćem terenu. Kasnije ti igraj dobro drugo poluvreme, al on te rutinski privede kraju. Elem, zadovoljan sam što smo izvukli gostovanje, kakvo god da je, i teraj dalje. To ne menja činjenicu da igra, pogotovo na def delu nije na optimalnom nivou za više domete. Verujem da će se to popraviti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 17 Share Posted October 17 Sve super samo jos da se crni Ante Tomic za sirotinju sto prije ukloni. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts