Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 hours ago, Patriota iz kauca said:

Jel ovo potpuno nov Makabi dva puta otres’o Pao na ovim pripremama?

znam da je jednom, ovu drugu nisam ispratio

videcemo na stw cemo mi danas da licimo… sigurno ce svi biti napaljeni da nas izgaze

Posted
49 minutes ago, Shonewizard said:

Realno, ne bi bila ni fora da danas domaćinu srušimo sneška, vjerovatno je i grčki Gazda to predočio Željku nakon srdačnog dočeka 😁

Zavisi od toga kolikog je sneška napravio, ovaj nacrtao.

• Like 2
  • Ha-ha 7
Posted

Boga mi ekipa ima sve predispozicije da bude baš kratko ćebe... kratko vreme na okupu a već pokazuje dosta ozbiljniji potencijal od prošlogodisnje. Nije PAO u formi, ali nije mala stvar odraditi ih rutinski kao večeras, bez obzira na sve.

• Like 1
Posted (edited)

Lepo. Timska igra, mnogo borbe, odbrana na nivou 40 minuta. Kada su ovi odlucili da se bas iscimaju i pritisnu nas od nase polovine, opet nam nisu istopili razliku kako smo, verujem, svi ocekivali po ptsd-ju.

Bez Lorenca, Kostasa i prakticno Lesora. Ali sa Nunnom, Grantom, Osmanom, Joanisom, Mitogluom, Huancom, Grigonisem... bolestan sastav.

Edited by MC Thunder 2
  • Like 1
Posted

Ovo malo sto sam pogledao izgledamo dobro. Znam da je PAO izgubio od MTA 2 zaredom, ali svidjaju mi se ova 60+ primljena poena. Svi nesto mase ove slobodnjake, valjda ce to doci vremenom. 

Cekamo Mike-a, da vidimo od cega je sazdan.

Posted
1 minute ago, Alek The Great said:

Cekamo Mike-a, da vidimo od cega je sazdan.

Ovo je prebitno. Plus koliko moze Washington i koliko brzo moze da krene da isporucuje to sto moze