DameTime Posted June 12 Posted June 12 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ifče šampionski igrač Gde je bio više od pola sezone? Mnogo on košta za takav performans. 1 minute ago, Eddard said: Bože, kolika količina plastike i hijalurona na tribinama... Što, šta fali? 😛 1
Son_of_a_gun Posted June 12 Author Posted June 12 Bonga je prioritet broj jedan za novi ugovor na bar tri godine. 12
Eddard Posted June 12 Posted June 12 4 minutes ago, DameTime said: Što, šta fali? 😛 Verovatno mozga, ne znam 😁 1
Son_of_a_gun Posted June 12 Author Posted June 12 Just now, MC Thunder 2 said: Ne da nam se da napravimo bilo kakvu razliku. Pogađaju u nenormalnim procentima. Ubadamo i mi ali je dojam iz dosta lakših situacija. Dvije otvorene trojke da smo pogodili to bi bilo dovoljno. 2
DameTime Posted June 12 Posted June 12 Just now, Eddard said: Verovatno mozga, ne znam 😁 To baš ne možeš da znaš ;)) U Q1 smo primili 26 pts, dosad 14 pts (a 2 minuta je do kraja Q2). Sve je lakše kad se malo stisne difens i upadnu šutevi...
MC Thunder 2 Posted June 12 Posted June 12 Just now, DameTime said: Sve je lakše kad se malo stisne difens i upadnu šutevi... Ili ipak ne 🥲
Coz29 Posted June 12 Posted June 12 Kad nece sut, jbt riljaj na prodor, izašli su iz bonusa. Jogi, Sulamon i MG im je spoljna linija 1
DameTime Posted June 12 Posted June 12 Just now, MC Thunder 2 said: Ili ipak ne 🥲 Žilavi su... Moraćemo da ih slomimo još mnogo puta do kraja utakmice. 1
Xpert Posted June 12 Posted June 12 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: Brendon šampionski igrač Neki toliko los parfem si stavio, da si izgleda dobio i temperaturu. 2
Son_of_a_gun Posted June 12 Author Posted June 12 Just now, Xpert said: Neki toliko los parfem si stavio, da si izgleda dobio i temperaturu. Ne znam za vas ja sam već znojaž a tek je poluvrijeme. 1
jedibojan Posted June 12 Posted June 12 4 minutes ago, DameTime said: Žilavi su... Moraćemo da ih slomimo još mnogo puta do kraja utakmice. Bolje lagana pobeda nego kvalitetno klanje. - Grunf 3 1
Barkley#34 Posted June 12 Posted June 12 4 minutes ago, DameTime said: Sterlinže, oplodi me! Bogdan čita i averuje. 2
DameTime Posted June 12 Posted June 12 1 minute ago, Barkley#34 said: Bogdan čita i averuje. Još se nisam udala!
dekifisher Posted June 12 Posted June 12 Nismo se odlepili isključivo zbog Javora. Poklonio im je 10 poena minimum. Mislim da će ubuduće suditi slovenačku ligu isključivo. 1
Shonewizard Posted June 12 Posted June 12 Prošli meč 2 izgubljene na poluvremenu, večeras 1 izgubljena. Očekujte maestralnu 3/4 (u utorak smo nakrcali 7 komada za 10 minuta) 😄
Coz29 Posted June 12 Posted June 12 Sad ako krene sa Brendonom, Pokusevskim i Duejnom dobijamo i kosmos ce se smilovati
Recommended Posts