Papanikolesku Posted April 3 Posted April 3 Ne vredi, glupi su. Iz minuta u minut takmičenje ko će veće sranje da napravi
realno *w Posted April 3 Posted April 3 2 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ma jel jebeno moguce da su ovo sudili kao faul na sutu? Pa onda svaka budala moze uvek da zamlati rucicama, nemojte me zajbavati Ma je l moguće da Mario konjina u zadnjoj milisekundi napada ide na to da ukrade loptu? Nema teorije da je izbaci na vreme, na pola terena je, šta će da uradi? Ovo isto nam je PJ uradio prošle godine, protiv Virtusa, daleko bilo, po pitanju iznosa. 2
Stiletto Posted April 3 Posted April 3 Smajli moj, drag si mi, ali hvala što ne igraš više za nas. Iste ovakve gluposti je pravio i prethodnih godina.
Papanikolesku Posted April 3 Posted April 3 Kad gledaš Smajlija tačno znaš da je igrao za Partizan. Uklapa se. 1
Stiletto Posted April 3 Posted April 3 Ako sam dobro pročitao Trinkiju sa usana, "u pičku materinu, ajde bre napolje!" prema Smajliju. 😄 1
Smrtokapa Posted April 3 Posted April 3 1 minute ago, Stiletto said: Ako sam dobro pročitao Trinkiju sa usana, "u pičku materinu, ajde bre napolje!" prema Smajliju. 😄 Ja priočitah "jebem ti mater". Verovatno je bilo sve to u paketu.
Papanikolesku Posted April 3 Posted April 3 Jel mi gledamo košarku ili je ovo neki drugi sport što igraju ove dve ekipe? 😂 1
Xpert Posted April 3 Posted April 3 Ovo je bas zalosno sta mi gledamo trenutno. Imamo dva mala faula, al mislim da niko u ekipi nije svestan toga. 2
MC Thunder 2 Posted April 3 Posted April 3 Braun obavezna sekvenca sa 0 mozga. Ne daj Boze da jednom preskoci
Recommended Posts