Barkley#34 Posted January 9 Posted January 9 Ife baš ničemu ne služi. Braun se glupo uveo u utakmicu, dva Džounsa odsečeni. Promašujemo i lake i teške šuteve.
MC Thunder 2 Posted January 9 Posted January 9 Sut iz igre kao da smo na 1.danu letnjih priprema. Tajrik glavom skroz van ritma
DameTime Posted January 9 Posted January 9 Treba reći i da PAO igra dobar difens, bilo je tu dosta teških šuteva. Nunn&Grant pokazuju klasu. 1
Papanikolesku Posted January 9 Posted January 9 Pune gaće. Da su kompletni ovo bi bilo 30 razlike. Sad još i imamo neku šansu da nas ne isponižavaju
Xpert Posted January 9 Posted January 9 Nije problem, poraz ko poraz. Svi smo znali da cemo izgubiti. Ali govor tela koja ekipa ima na gostovanjima je jadan. Nije na nivou iole ozbiljnije ekipe. I tu vise nema sta da se prica.
Papanikolesku Posted January 9 Posted January 9 (edited) Nesrećnom Alekseju dali veću loptu od obruča Edited January 9 by Papanikolesku
MC Thunder 2 Posted January 9 Posted January 9 Karlik bas potonuo sa formom. U najosetljivijem periodu sezone (doduse nama je sve do kraja najosetljivije).
DameTime Posted January 9 Posted January 9 Ja niti razumem šta vi pišete ovde, niti delim taj utisak. Nisu igrači preplašeni već nadigrani. A ima hustlea na ofanzivnom skoku, isto tako i promašenih otvorenih šuteva. Nešto je ipak i do odbrane PAO... 4
ScepanScekicSto Posted January 9 Posted January 9 Ako bude otislo u nepovrat, odmoriti igrace... al nije Zeljko iz te price
MC Thunder 2 Posted January 9 Posted January 9 Jebote, jesu li nasi ikada pre veceras sutirali loptu na obruc?
ScepanScekicSto Posted January 9 Posted January 9 Ne mozes ti da odes u Atinu i da se nadas necemu a sut iz igre ti je 30% 3
DameTime Posted January 9 Posted January 9 Evo, odlična odbrana, Wash sam na trojci i promaši... Na drugoj strani je Nunn pogađa. Ne može tako jbg 4
Papanikolesku Posted January 9 Posted January 9 Pobediće nas Nunn i Grent sami, ostali ne moraju ni da igraju 😂 Kakva tuga.
ScepanScekicSto Posted January 9 Posted January 9 Pa o tome pricam... prosto ako ne pogadjas otvorene suteve ne mozes protiv Albe a ne protiv Panate u Atini 1
MC Thunder 2 Posted January 9 Posted January 9 Ne deluju nasi u strahu, ali nesigurnost je sve veca, otvorene suteve za 2, 3 ovoliko da promasujemo ne ide ni po zakonu velikih brojeva. 1
Smrtokapa Posted January 9 Posted January 9 Ovde je samo Nan razlika, ne igra PAO ništa spec u napadu. 1
Xpert Posted January 9 Posted January 9 Just now, DameTime said: Evo, odlična odbrana, Wash sam na trojci i promaši... Na drugoj strani je Nunn pogađa. Ne može tako jbg Ovo je manje vise svako nase gostovanje. Ne postoji samopouzdanje, a deluje mi ni vera da se na strani moze pobediti jaci tim.
Recommended Posts