Coz29 Posted Sunday at 06:53 PM Posted Sunday at 06:53 PM (edited) 2 namerne mu nisu sudili ali bas čiste i očigledne Brate Javor nas ima tiketu 🤣🤣 Edited Sunday at 06:55 PM by Coz29 1
Barkley#34 Posted Sunday at 06:58 PM Posted Sunday at 06:58 PM Svaki put se iznenadim&oduševim kakvu kontrolu tela i situacije ima Karlik pri ulazu.
Stiletto Posted Sunday at 07:08 PM Posted Sunday at 07:08 PM I opet kanalče, 7:0 pravi Dubai, evo Brendon ubaci nešto. A evo i kontre Frenka.
Son_of_a_gun Posted Sunday at 07:11 PM Author Posted Sunday at 07:11 PM Jel ovo crko regler na Areni? 😁 Vala koliko su ga drkali i ne crko… 🙄
Stiletto Posted Sunday at 07:13 PM Posted Sunday at 07:13 PM Klemen hoće da bude Ljulj, ali Bonga ima mozga.
Jakob Aman Posted yesterday at 07:10 PM Posted yesterday at 07:10 PM Aj Rambo ljubim te jos ovih nekoliko utakmica i da te moji oči više ne vide
DameTime Posted yesterday at 07:10 PM Posted yesterday at 07:10 PM Što bi rek'o @Shonewizard, 'ajdeeee! 1
MC Thunder 2 Posted yesterday at 07:10 PM Posted yesterday at 07:10 PM Dejvis je retard ali ovo u ludilu ne moze biti faul u napadu
MC Thunder 2 Posted yesterday at 07:17 PM Posted yesterday at 07:17 PM Lakic kao stvoren za ove meceve, ali neka Ife sedi 40 min na klupi, bolje tako. Obojici gradi samopouzdanje.
MC Thunder 2 Posted yesterday at 07:29 PM Posted yesterday at 07:29 PM Na sta licimo, bravo Zeljko 🤦 Iako moram primetiti da mogucnost prebijanja nije bas ujednacena.
dekifisher Posted yesterday at 07:29 PM Posted yesterday at 07:29 PM Znalačko kraduckanje... već 3-4 poseda, neodsviranih nekoliko faulova . 1
jedibojan Posted yesterday at 07:29 PM Posted yesterday at 07:29 PM Igramo kao ekipa koja je po mnogo cemu slicna prethodnoj. Ekipa koja se tripuje da je sam krem Evrope...
Papanikolesku Posted yesterday at 07:30 PM Posted yesterday at 07:30 PM Želimire čoveče, pune te iz najobičnijeg jebenog pika tri tekme u nizu
MC Thunder 2 Posted yesterday at 07:31 PM Posted yesterday at 07:31 PM Kakve pizdaste faulove na prenosu sviraju nama, a njima nista. Majk je bolestan u glavu.
Don Dusko Posted yesterday at 07:40 PM Posted yesterday at 07:40 PM 8 minutes ago, MC Thunder 2 said: Majk je bolestan u glavu. :S
Kooineeperk Posted yesterday at 07:40 PM Posted yesterday at 07:40 PM Majk je igrac koji cuti i radi, trudi se, ali, jbg, nume bas nesto... kako ste njega skautirali nije mi bas najjasnije. Odradio je on par puta posao, ali bas retko. Nisam ga gledao u EC, prosto mi je neverovatno da je imao neku statistiku tamo.
jedibojan Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM Zeljko de se uozbilji boga ti jebem bezobraznoga. Sta Wash trazi na parketu?
DameTime Posted yesterday at 07:47 PM Posted yesterday at 07:47 PM Kao da bacaju kamen a ne loptu, sa linije slobodnjaka.
MC Thunder 2 Posted yesterday at 07:48 PM Posted yesterday at 07:48 PM Sacuvali smo svoju najgoru igru za kraj sezone. Bravo Zelimire. 1
Recommended Posts