TripleJ Posted April 27 Posted April 27 Dobre dve dandare djeda Mike. Svidja mi se ovako naspanovan Mike, nema veze nedostatak poena u napadu. 1
Stiletto Posted April 27 Posted April 27 Sad se tek uključih i videh rezultat na poluvremenu. Šta koj' Q?
realno *w Posted April 27 Posted April 27 Jedna od onih lenjih utakmica Tajrika, neverovatno mi je teško gledati ga u tom izdanju...
DameTime Posted April 27 Posted April 27 5 minutes ago, TripleJ said: Dobre dve dandare djeda Mike. Svidja mi se ovako naspanovan Mike, nema veze nedostatak poena u napadu. Bukvalno imamo našeg Davidovca
realno *w Posted April 27 Posted April 27 Balša je komedija potpuna. Zaslužio da popije klupu posle 2 min na terenu.
Stiletto Posted April 27 Posted April 27 Dva poena za pet minuta koliko gledam. Izgleda da sam baksuz.
Papanikolesku Posted April 27 Posted April 27 Balša ne sme imati ni minut čak ni u garbidžu. To bi bilo ponižavanje protivnika, a to nije sportski.
Xpert Posted April 27 Posted April 27 1 minute ago, TripleJ said: Balsa bukvalno da ga zakucas mesec dana na klupu. Da ga lansiras na mesec i da se nadas da nece naci prevoz nazad. 1
TripleJ Posted April 27 Posted April 27 Kad se setim samo Koste Perovica koliko me je nervirao i kolko sam slavio dan kad je otisao, e pa taj isti Kosta Perovic je licno Hakeem za Balsu. 1
Barkley#34 Posted April 27 Posted April 27 S tim da je Kosta bio baš klinac a kasnije je imao baš korektnu karijeru a Balša to može da sanja.
realno *w Posted April 27 Posted April 27 Sad i Sterling preglupo... ideš na ovog dugonju, em ogromne ruke, em fin osećaj za bananu... A Vanja sam u ćošku čeka.
Xpert Posted April 27 Posted April 27 Bolji smo minimum 20 razlike po igri, ali sabotiramo sami sebe, glupostima koje pravimo.
realno *w Posted April 27 Posted April 27 3 minutes ago, TripleJ said: Kad se setim samo Koste Perovica koliko me je nervirao i kolko sam slavio dan kad je otisao, e pa taj isti Kosta Perovic je licno Hakeem za Balsu. Ono što je Kosta igrao sa 19 godina u Evroligi, Balša neće, pa taman da mu karijera traje još 20 godina. A ono što je Kosta igrao u izlaznoj godini iz KKPa, je baš ni da sanja.
Stiletto Posted April 27 Posted April 27 8 minutes ago, TripleJ said: Kad se setim samo Koste Perovica koliko me je nervirao i kolko sam slavio dan kad je otisao, e pa taj isti Kosta Perovic je licno Hakeem za Balsu. Ja Kosti nikad neću zaboraviti kako je unakazio Ruse u četvrtfinalu EP 2009. 1
realno *w Posted April 27 Posted April 27 Vanja preskoči otvorenu trojku i onda iz toga nastaje sranje. jbg imaš 5-4 trojke i bacaš ekstra pas, pa jebse bre Vanja.
realno *w Posted April 27 Posted April 27 E moj Poku, očigledno Frenk stiže po loptu bez problema... baš strašno.
Recommended Posts