Papanikolesku Posted Thursday at 06:41 PM Posted Thursday at 06:41 PM Ne vredi, glupi su. Iz minuta u minut takmičenje ko će veće sranje da napravi
Xpert Posted Thursday at 06:43 PM Posted Thursday at 06:43 PM Jos jedna sezona, za koju ne mogu da docekam kad ce se zavrsiti.
Jakob Aman Posted Thursday at 06:43 PM Posted Thursday at 06:43 PM Vraćaj Sterlinga nema više šta da se čeka
Son_of_a_gun Posted Thursday at 06:44 PM Author Posted Thursday at 06:44 PM Kakva asistencija Ifčeta, prelijepo… 🙂
kojihit Posted Thursday at 06:44 PM Posted Thursday at 06:44 PM Uuu Nelly Furtado, kakav we love 00s momenat, hail Lietuva 1
realno *w Posted Thursday at 06:44 PM Posted Thursday at 06:44 PM 2 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ma jel jebeno moguce da su ovo sudili kao faul na sutu? Pa onda svaka budala moze uvek da zamlati rucicama, nemojte me zajbavati Ma je l moguće da Mario konjina u zadnjoj milisekundi napada ide na to da ukrade loptu? Nema teorije da je izbaci na vreme, na pola terena je, šta će da uradi? Ovo isto nam je PJ uradio prošle godine, protiv Virtusa, daleko bilo, po pitanju iznosa. 2
Stiletto Posted Thursday at 06:47 PM Posted Thursday at 06:47 PM Smajli moj, drag si mi, ali hvala što ne igraš više za nas. Iste ovakve gluposti je pravio i prethodnih godina.
DameTime Posted Thursday at 06:48 PM Posted Thursday at 06:48 PM Preteška utakmica, da se samo iščupa ovo nekako... 1
Jakob Aman Posted Thursday at 06:49 PM Posted Thursday at 06:49 PM Bar smo se rešili ovog tupana Smajlija
Xpert Posted Thursday at 06:49 PM Posted Thursday at 06:49 PM Smajli nam drzi glavu iznad vode, u ovim trenucima. 1
Papanikolesku Posted Thursday at 06:50 PM Posted Thursday at 06:50 PM Kad gledaš Smajlija tačno znaš da je igrao za Partizan. Uklapa se. 1
Stiletto Posted Thursday at 06:51 PM Posted Thursday at 06:51 PM Ako sam dobro pročitao Trinkiju sa usana, "u pičku materinu, ajde bre napolje!" prema Smajliju. 😄 1
Smrtokapa Posted Thursday at 06:53 PM Posted Thursday at 06:53 PM 1 minute ago, Stiletto said: Ako sam dobro pročitao Trinkiju sa usana, "u pičku materinu, ajde bre napolje!" prema Smajliju. 😄 Ja priočitah "jebem ti mater". Verovatno je bilo sve to u paketu.
Xpert Posted Thursday at 06:53 PM Posted Thursday at 06:53 PM Svaku 4/4 znas sta ce se desiti, ako je neizvesna utakmica.
MC Thunder 2 Posted Thursday at 06:55 PM Posted Thursday at 06:55 PM Hvataj vise tu usranu loptu, jebale vas suplje ruke! 1
Papanikolesku Posted Thursday at 06:55 PM Posted Thursday at 06:55 PM Jel mi gledamo košarku ili je ovo neki drugi sport što igraju ove dve ekipe? 😂 1
Xpert Posted Thursday at 06:56 PM Posted Thursday at 06:56 PM Ovo je bas zalosno sta mi gledamo trenutno. Imamo dva mala faula, al mislim da niko u ekipi nije svestan toga. 2
MC Thunder 2 Posted Thursday at 07:00 PM Posted Thursday at 07:00 PM Braun obavezna sekvenca sa 0 mozga. Ne daj Boze da jednom preskoci
Xpert Posted Thursday at 07:00 PM Posted Thursday at 07:00 PM Brown po obicaju prodaje u zavrsnici. 1
Stiletto Posted Thursday at 07:02 PM Posted Thursday at 07:02 PM Neizvesna završnica, rezultat se zna.
Recommended Posts