Papanikolesku Posted Thursday at 05:32 PM Posted Thursday at 05:32 PM A Karlik sam kao duh, i promaši ceo obruč 😁
MC Thunder 2 Posted Thursday at 05:34 PM Posted Thursday at 05:34 PM Leb ti jebem, cvrsca odbrana se igra na letnjim pripremama Nego sto je mi igramo veceras*
realno *w Posted Thursday at 05:35 PM Posted Thursday at 05:35 PM Igramo kad Karilk igra. Onda će se on umoriti i to će biti to. Priča sezone. 2
MC Thunder 2 Posted Thursday at 05:36 PM Posted Thursday at 05:36 PM Ifea je u onoj dobroj seriji srao taj sut za 3 preko ruku, tu smo se drzali kada je Karlik na klupi. Plus odbrana koju su svi angaznovanije igrali.
Xpert Posted Thursday at 05:36 PM Posted Thursday at 05:36 PM Just now, realno *w said: Igramo kad Karilk igra. Onda će se on umoriti i to će biti to. Priča sezone. Nema uopste timske igre. Meni je to neshvatljivo, u ovoj fazi sezone.
MC Thunder 2 Posted Thursday at 05:38 PM Posted Thursday at 05:38 PM Evo i Majk mu otvara desnu stranu. Pa jel realno? Klinci ispred zgrade ce znati da automatski zatvore desnu stranu jer ce pretpostaviti da je protivnik desnjak. 🤦🤦🤦
Barkley#34 Posted Thursday at 05:39 PM Posted Thursday at 05:39 PM Deluje da je ipak Majk izašao na teren sa idejom da treba igrati odbranu. 3
realno *w Posted Thursday at 05:40 PM Posted Thursday at 05:40 PM 1 minute ago, Xpert said: Nema uopste timske igre. Meni je to neshvatljivo, u ovoj fazi sezone. Bilo je 5-6 napada, malo smo strogi prema sebi. I te neke izolacije su iz mismečeva, koji su došli posle kretnji i blokova. Ali od tij 5-6 napada, višak je krenuo od Karlika bar na 4. 2
Coz29 Posted Thursday at 05:40 PM Posted Thursday at 05:40 PM Dobijamo ovo, jer su ovi isto šuplji a imaju manji kvalitet individualno
Papanikolesku Posted Thursday at 05:41 PM Posted Thursday at 05:41 PM Konačno neki dobar period smislene igre 2
Xpert Posted Thursday at 05:42 PM Posted Thursday at 05:42 PM Ovo je bilo lepo. Treba koristiti Smajlijeva iskakanja maksimalno. Da budemo malo i mi sa one druge strane curka. 3
Son_of_a_gun Posted Thursday at 05:43 PM Author Posted Thursday at 05:43 PM Nedostajala su mi ova Smajlijeva ispadanja u odbrani. 😁
MC Thunder 2 Posted Thursday at 05:43 PM Posted Thursday at 05:43 PM (edited) Nema Tajrika, koliko god malo da brlja Dejvis, premorice se. Vratice se Balsa a onda... Edited Thursday at 05:43 PM by MC Thunder 2
Stiletto Posted Thursday at 05:43 PM Posted Thursday at 05:43 PM Ne svaka utakmica, svaka četvrtina neki drugi tim izađe na parket. Kiss your nerves goodbye. 2
kendrick duckworth Posted Thursday at 05:44 PM Posted Thursday at 05:44 PM Baš dobra sekvenca, da vidimo da li može da potraje.
MC Thunder 2 Posted Thursday at 05:45 PM Posted Thursday at 05:45 PM Izgleda ne Jel realno kada Braun zabunari, to je uvek izgubljena!? Zar ne moze makar jednom da stigne da sutne makar nerezonski?
DameTime Posted Thursday at 05:51 PM Posted Thursday at 05:51 PM Em nisu koraci Daviesa, em dva faula na njemu. 2
realno *w Posted Thursday at 05:51 PM Posted Thursday at 05:51 PM Ovo Dejvisovo preružno izgledalo, ali mislim da nisu koraci... 2
Xpert Posted Thursday at 05:51 PM Posted Thursday at 05:51 PM Sudiju poslati na doskolavanje. Neko treba da mu objasni da ovo nisu koraci. 1
Recommended Posts