Barkley#34 Posted March 14 Posted March 14 Izgubiš fokus, promašiš zicer i bacanje, dve tehničke, pukne odbrana... Uz malo pomoći kriterijuma, eto laganog vođstva. Svaki naš ulaz u reket je uz ozbiljne batine. 1
jedibojan Posted March 14 Posted March 14 Opet igramo derbi level kosarku. Unutrasnja linija je bas low IQ, a bivsi lazni kapiten malo da odjebe
MC Thunder 2 Posted March 14 Posted March 14 Aman jbt, pa cista konitra!!! Kakvi smo mi retardi ponekad Povraca mi se od Dejvisa
zorex Posted March 14 Posted March 14 Nilikina zasrao sve u napadu, ali je zato bar bio kesa u odbrani.
Jakob Aman Posted March 14 Posted March 14 Ode ovo na +20 lagano Vanja i Karlik se nisu pojavili, Nilikina još ne može. Sterlinga napunili faulovima.
SamoFlacko Posted March 14 Posted March 14 Kakav raspad u drugoj cetvrtini, ali treba reci da su sudije ovo dobro pogurale. 2 1 1
Dzo23 Posted March 14 Posted March 14 (edited) Kakav sunovrat kkp u 2.četvrtini. Atipično za ovu ekipu. Doduše i Barsa je odigrala najbolje poluvrjeme ove sezone, bez dileme. Kevin i Metu nevjerovatni. Abrines takodje ne fula. Edited March 14 by Dzo23
Barkley#34 Posted March 14 Posted March 14 Prosto čovek ne zna šta da istakne kao najveću glupost u 2/4. Strašno. E, da, iako generalno gotivim Špance so imbecilnosti mrzim sportska društva Real i Barsu.
MC Thunder 2 Posted March 14 Posted March 14 Pogurale sudije svetski, ali imali smo sijaset promasenih bacanja, zicera, jebenih zakucavanja...da makar budemo na 2, max 3 poseda minusa. Panteru za 3 godine kod nas u ocima nisam video ovakvo zalaganje i glad da nekog usere...
JPM Posted March 14 Posted March 14 Just now, Barkley#34 said: Prosto čovek ne zna šta da istakne kao najveću glupost u 2/4. Lako pitanje. Washington, nakon tri penala Brauna, ulazi batica i pravi 4. 1
MC Thunder 2 Posted March 14 Posted March 14 Sta se desilo tom coveku i gde mu je mozak ostao nakon tog virusa. Ne zna se gde je beskorisniji.
Dzep Posted March 14 Posted March 14 Nilikina zaslužuje da ne igra sekund u drugom i nadam se da će se to i desiti. Isto mislim i za Karlika ukoliko još jednom rano stane sa driblingom. Nije gotovo, ali mi i ovo govori sve što sam znao i pre, ova ekipa nije spremna za ultra visoke domete. Nedostaje im malo kvaliteta i malo više iskustva. Mislim da će nam plej in biti prava mera, ako se dočepamo plej ina uopšte, mada evo dajem im 20min da pokažu da imaju ekstra kvalitet
Son_of_a_gun Posted March 14 Author Posted March 14 1 minute ago, MC Thunder 2 said: Sta se desilo tom coveku i gde mu je mozak ostao nakon tog virusa. Ne zna se gde je beskorisniji. Pričaju po ćoškovima da šiba video igre online po cijelu noć i da dolazi iscrpljen i neispavan na treninge. 🙄
MC Thunder 2 Posted March 14 Posted March 14 (edited) Dobijali smo ubedljivo, gubili rutinski 2x, izgubili ubedljivo jednom, gubili mnogo na 1 loptu, dobijali smo u nekim umalo neizvesnim zavrsnicama. Za sada jos uvek nismo preokrenuli veci minus *u gostima i do sada nismo pobedili na bukvalno 1 loptu. Edited March 14 by MC Thunder 2
Xpert Posted March 14 Posted March 14 3 minutes ago, MC Thunder 2 said: Sta se desilo tom coveku i gde mu je mozak ostao nakon tog virusa. Ne zna se gde je beskorisniji. Nikad on nije pokazao da ima mozak, samo ga je sut sluzio izuzetno u tim utakmicama, za koje smatramo da je igrao sjajno.
fedor Posted March 14 Posted March 14 Fascinantna mi je nemogucnost Zeljka Obradovca da psihicki spremi ekipu za ove utakmice gde je tenzija. Izbacujemo sami sebe, pravimo tehnicke, ispadaju zakucavanja, ispadaju ziceri, vise ni jedan napad nema smisla. Da smo samo nastavili bez ikakve nervoze ono sto smo igrali do treceg faula Brauna sad bi bilo 15 za nas. Nije prvi put ove sezone, a bojim se ni poslednji. Ako se smirimo i nastavimo da igramo kosarku mozemo mi ovo vratiti u egal brzo. 1
MC Thunder 2 Posted March 14 Posted March 14 (edited) 2 minutes ago, Xpert said: Nikad on nije pokazao da ima mozak, samo ga je sut sluzio izuzetno u tim utakmicama, za koje smatramo da je igrao sjajno. Ne pamtim sut, vec hrabar, brz i jak ulaz. Kada je to u EL pokusao poslednji put? Narocito uspesno? A i odbranu je prilicno kidao, setimo se samo protiv Pao u Areni npr. Edited March 14 by MC Thunder 2
Recommended Posts