KK Partizan Live 2024/25 - Page 179 - Košarka - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted

Izgubiš fokus, promašiš zicer i bacanje, dve tehničke, pukne odbrana... Uz malo pomoći kriterijuma, eto laganog vođstva.

Svaki naš ulaz u reket je uz ozbiljne batine.

• Like 1
Posted (edited)

Kakav sunovrat kkp u 2.četvrtini. Atipično za ovu ekipu. 

Doduše i Barsa je odigrala najbolje poluvrjeme ove sezone, bez dileme.

Kevin i Metu nevjerovatni. Abrines takodje ne fula. 

Edited by Dzo23
Posted

Prosto čovek ne zna šta da istakne kao najveću glupost u 2/4. Strašno.

E, da, iako generalno gotivim Špance so imbecilnosti mrzim sportska društva Real i Barsu.

Posted

Pogurale sudije svetski, ali imali smo sijaset promasenih bacanja, zicera, jebenih zakucavanja...da makar budemo na 2, max 3 poseda minusa.

Panteru za 3 godine kod nas u ocima nisam video ovakvo zalaganje i glad da nekog usere...

Posted
Just now, Barkley#34 said:

Prosto čovek ne zna šta da istakne kao najveću glupost u 2/4.

Lako pitanje. Washington, nakon tri penala Brauna, ulazi batica i pravi 4.

• Like 1
Posted

Nilikina zaslužuje da ne igra sekund u drugom i nadam se da će se to i desiti.

Isto mislim i za Karlika ukoliko još jednom rano stane sa driblingom.

Nije gotovo, ali mi i ovo govori sve što sam znao i pre, ova ekipa nije spremna za ultra visoke domete. Nedostaje im malo kvaliteta i malo više iskustva. Mislim da će nam plej in biti prava mera, ako se dočepamo plej ina uopšte, mada evo dajem im 20min da pokažu da imaju ekstra kvalitet

Posted
1 minute ago, MC Thunder 2 said:

Sta se desilo tom coveku i gde mu je mozak ostao nakon tog virusa. Ne zna se gde je beskorisniji.

Pričaju po ćoškovima da šiba video igre online po cijelu noć i da dolazi iscrpljen i neispavan na treninge. 🙄

Posted (edited)

Dobijali smo ubedljivo, gubili rutinski 2x, izgubili ubedljivo jednom, gubili mnogo na 1 loptu, dobijali smo u nekim umalo neizvesnim zavrsnicama.

Za sada jos uvek nismo preokrenuli veci minus *u gostima i do sada nismo pobedili na bukvalno 1 loptu. 

Edited by MC Thunder 2
Posted
3 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Sta se desilo tom coveku i gde mu je mozak ostao nakon tog virusa. Ne zna se gde je beskorisniji.

Nikad on nije pokazao da ima mozak, samo ga je sut sluzio izuzetno u tim utakmicama, za koje smatramo da je igrao sjajno.

Posted

Fascinantna mi je nemogucnost Zeljka Obradovca da psihicki spremi ekipu za ove utakmice gde je tenzija. Izbacujemo sami sebe, pravimo tehnicke, ispadaju zakucavanja, ispadaju ziceri, vise ni jedan napad nema smisla. Da smo samo nastavili bez ikakve nervoze ono sto smo igrali do treceg faula Brauna sad bi bilo 15 za nas. Nije prvi put ove sezone, a bojim se ni poslednji. 

Ako se smirimo i nastavimo da igramo kosarku mozemo mi ovo vratiti u egal brzo. 

• Like 1
Posted (edited)
2 minutes ago, Xpert said:

Nikad on nije pokazao da ima mozak, samo ga je sut sluzio izuzetno u tim utakmicama, za koje smatramo da je igrao sjajno.

Ne pamtim sut, vec hrabar, brz i jak ulaz. Kada je to u EL pokusao poslednji put? Narocito uspesno? A i odbranu je prilicno kidao, setimo se samo protiv Pao u Areni npr.

Edited by MC Thunder 2