McLeod Posted August 7 Share Posted August 7 I Barber pukla. Neverovatne kvalifikacije, ocigledno nije bila spremna za ovakav rasplet, 60,49 je trebalo da bude dovoljno za top 10 opusteno. Opet, bacila je 5 metara slabije nego sto je bacila ove sezone. Nisam ovo ocekivao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 7 Share Posted August 7 Ko nas je kleo... Ne prijaju nam izgleda OI na tlu Evrope... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 7 Share Posted August 7 Just now, Issey said: Ko nas je kleo... Ne prijaju nam izgleda OI na tlu Evrope... Satanisti i ovde odradili svoje 🙂 plus šolak i đilas 🙂 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 7 Share Posted August 7 3 minutes ago, Don Juan said: Nije uspela. Ok, lepo iskustvo za naredna takmičenja. Ovi naši nekako skupljaju sve više iskustva, a sve manje medalja... nevezano za Vilagoš, već generalno. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 7 Share Posted August 7 Ne znam da li je neko rekao našim sportistima da su OI ipak najvažnije takmičenje... ili su rešili da nam ne opterećuju budžet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 7 Share Posted August 7 Juznoafrikanka popravila licni za dva metra, Cengo, Andrejcik, Kolak i jos dve bacile ubedljivo najbolje u sezoni. Jbg, za ovo se spremas i za ovo se tempira forma. 61,09 je bilo dovoljno za finale, to je bacila mislim 20 puta ove sezone. Jeste da su ovo predobri rezultati za kvalifikacije, ali sama je kriva. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 7 Share Posted August 7 Pa to, mnoge baciše SB, a ona ne može da prebaci 61m... Daleko su sledeće OI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted August 7 Share Posted August 7 Bas mi je krivo bila je moja sansa iz senke. Mlada je, ocigledno nije izdrzala pritisak. Duzina od 62 nije trebalo da joj bude prepreka ima ona to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 7 Author Share Posted August 7 6 minutes ago, Stiletto said: Ovi naši nekako skupljaju sve više iskustva, a sve manje medalja... nevezano za Vilagoš, već generalno. Vilagoš ima 20 godina, i ima vremena za nju. Nije uspela, pa nije, idemo dalje. Žao mi je zbog nje, bilo bi lepo da je ušla u finale, ali ako je neko očekivao sigurnu medalju od nje, onda to više govori o našim očekivanjima nego koliko je to zaista bilo realno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 7 Share Posted August 7 očito je da se slabo radi psihološka priprema za ove kavlifikacije, njen treći pokušaj baš to govori da nije bila spremna psihološki za to da joj visi ulazak u finale šta da se radi, nastavlja se treniranje i proba da se izvuče pouka iz ovog nastupa na OI za sledeća velika takmičenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 7 Share Posted August 7 4 minutes ago, Don Juan said: Vilagoš ima 20 godina, i ima vremena za nju. Nije uspela, pa nije, idemo dalje. Žao mi je zbog nje, bilo bi lepo da je ušla u finale, ali ako je neko očekivao sigurnu medalju od nje, onda to više govori o našim očekivanjima nego koliko je to zaista bilo realno. Ne kažem ni ja ništa za Vilagoš, ali mi je muka od tog "iskustva". Na OI ideš da se pobiješ za visok plasman iz sve snage pa šta bude bude ili ne ideš uopšte. Jebo barona Kubertena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 7 Share Posted August 7 (edited) Niko nije ocekivao sigurnu medalju, ali je imala treci rezultat ove sezone, sto je stavlja u kategoriju favorita. Ne znam zasto bezimo od toga, nebitno je koliko ima godina, uostalom, do sad je cesto uspevala u poslednjim serijama da baci za medalju ili u trecim serijama u finalima da bude u 8, ovo joj se prvi put desilo u zivotu. To sto ima 20 godina ne znaci da nema iskustva, ima vise iskustva od mnogih koje su na granici 30 i tu su negde u kvalifikacijama kao ona nasa druga kopljasica, plasiraju se na svakom cetvrtom takmicenju u finale. Ovo je ozbiljan podbacaj za nju jer je ovu daljinu ove sezone samo bacila 20-ak puta. Veci podbacaj nego Spanovicka za koju znamo da je dosla povredjena i nije ni skakala ove godine maltene. Edited August 7 by McLeod 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted August 7 Share Posted August 7 Lepo je gledati atletiku kad ima takmičara iz Evrope koji su sjajni... Dosta pehova (Topic), povreda (Španović), kod nekih i slabijeg učinka (Vilagoš) i brzo šanse za medalju izvetre...puno, puno kockica treba da se složi da bi bilo žetve medalja (u totalu, ne samo u atletici). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 7 Author Share Posted August 7 2 minutes ago, McLeod said: ovo joj se prvi put desilo u zivotu. Naravno da nije. Ni na SP nije ušla u finale, koliko se sećam. Opet da ponovim koliko ljude zabole uvo za atletiku, bolje da se pokrijemo ušima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 7 Share Posted August 7 Iskustvo treba da bude nesto sto se pokupi usput, a ne da ti bude glavni uspeh sto si dosao i stekao iskustvo. Vilagos je mlada i ima tu dosta pritiska, treme, ali bas dosta je bila ispod SB da bi to bio izgovor. Isto onaj Bibic, tip je pre tri meseca trcao skoro za minut brze nego danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 7 Share Posted August 7 Na 5000 metara je drugacije, te trke su jako spore u kvalifikacijama, ako nisi neko ko generalno trci tako da diktira tempo i ide napred sam (za sta treba uzasno mnogo snage) i pratis tempo drugih, svodi se na poslednja 2-3 kruga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 7 Share Posted August 7 Vilagoš uvek ima 4-5 slabijih hitaca, ali joj jedan bude brutalan. Međutim, za to treba da ima 6 hitaca (čitaj uđe u finale).. 🙂 Ironije radi, od plasmana u finale su je udaljile neke takmičarke koje godinama nisu imale ovakav hitac. Šteta, imala bi ona šta da kaže u finalu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 7 Share Posted August 7 Pa da, ja sam bio sokiran kad sam poceo da pratim prvu seriju bio sam sokiran daljinama. Evo kao reper, sad sam pogledao, tri takmicarke su u ovim kvalifikacijama bacile daljine koje su usle u top 10 u sezoni, i jos dve u top 20 u sezoni. Ovo je bilo takmicenje jace od finala EP, jace od bilo kog mitinga zlatne lige ove sezone gde imaju po 6 pokusaja. Ali sve to na stranu, Adrijana je bacila 5 metara slabije nego sto je bacala ove godine, tako da sve to pada u vodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted August 7 Share Posted August 7 Baš šteta za malu Vilagoš 😔 Mogao se u selu oriti pravi benger, jeb'o ih koktel ljubavi više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 7 Author Share Posted August 7 Sjajan disk, već je oboren olimpijski rekord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 7 Author Share Posted August 7 Stona, Jamajka, 70,00, opet oboren rekord 👏 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 7 Share Posted August 7 Moja misica Newman obezbedila medalju u skoku sa motkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 7 Author Share Posted August 7 Sjajna pobeda Halla na 400, kako je ono izvukao u finišu to je neverovatno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 7 Share Posted August 7 Smoriše Ameri više sa zlatima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 7 Author Share Posted August 7 "Stona from Jamaica" 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts