Ječmendo Posted August 8 Share Posted August 8 Kakav hitac Nadeema, olimpijski rekord i skoro sigurno zlato za Pakistan! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 8 Share Posted August 8 Indija protiv Pakistana u bacanju koplja. Ala će da uzavri krv obojici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 8 Share Posted August 8 Au 92,97 105km/h pri izbačaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 8 Share Posted August 8 Sta rade ovi ljudi veceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 8 Share Posted August 8 Šta je sad bacio Pakistanac 😱 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 8 Share Posted August 8 1 minute ago, Stiletto said: Indija protiv Pakistana u bacanju koplja. Ala će da uzavri krv obojici. Nekad si mogao da se kladiš u finale hokeja na travi na OI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 8 Author Share Posted August 8 Lyles posle zlata osvokio bronzu i na kraju je dobio kovid. Pozitivan je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 8 Share Posted August 8 Pade rekord ali razočarala Femke. 😞 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 9 Share Posted August 9 (edited) Sad sam gledao finale na 400m prepone u snimku. Nije bilo realno da Femke pobedi Sidni, devojka je stvarno brutalna, spustila je rekord za 0.3, meni se cini da mora da bi isla i ispod 50 sekundi, to je bolesno. Femke je imala na granici onaj stari rekord, ali ovde je potpuno implodirala u drugom delu trke, otrcala ubedljivo najgoru svoju trku ne pamtim od kad, mozda i u 3-4 godine, i opet osvojila za malo srebro. Izuzetno glupava odluka da ne trci 400m. Osvojila bi zlato tu, jer ne trci Sidni. A taj umor i priprema ocigledno ne bi uticali, posto je ovde evidentno imala ocajnu pripremu, ovo joj se nikad nije desilo. Ona medalju u ovoj disciplini ima kako god okrenes, pa da trci 400m i onda za pola sata 400m sa preponama finale. Takodje, mislim da nikada u istoriji nismo imali situaciju da su dve najbolje takmicarke u 400m sa preponama zapravo najbrze i na 400m, ali da preferiraju prepone. 400m je mnogo prestiznija disciplina, ovo mi nikada nece biti jasno. Edited August 9 by McLeod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted August 9 Share Posted August 9 Bilo je jasno da ce Sidni oboriti WR od prvog metra prve trke. Dosla je to da uradi. Mislim da je sledeci cilj za nju obaranje WR Marite Koh na 400m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 9 Share Posted August 9 Za to nema nikakve sanse, fali joj vise od sekunde. Rekord je 47.60, a u 21. veku imali smo dva vremena ispod 48.50, Naser je trcala 48.14 i Sona Miler 48.36. Sidni sa onom trkom juce ima 400m evidentno negde na nivou Sone Miler, ali ispod jako tesko. Taj rekord je drugi najnebulozniji posle Kratofilove na 800. Zanimljivo da i ovde drugo najbolje vreme svih vremena ima Kratofilova, Marita Koh je oborila njen svetski rekord. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 9 Share Posted August 9 Marita je legenda, ima 5 od 8 najboljih rezultata na 400 m u istoriji i ja imam utisak da će njen rekord trajati duže od Jarmilinog. Mada, ko zna - izgleda da su Ameri napravili novi breakthrough u treningu i(li) ''ishrani'': pa bi i ove dvije uskoro mogle u istoriju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 9 Share Posted August 9 Ja ne znam zasto se izokola insistira da se Ameri dopinguju, osim srednjih pruga apsolutno niko nije uradio nista sto je neocekivano. Je l' dopingovan onaj batica iz Jamajke sto osvoji finale diska, za kog bukvalno niko nije cuo pre ovih igara? Ovi srednjeprugasi americki su uvek tu negde, u prvih 8-10. Je l' se dopinguje Kisejn Tompson koji je isto tako iskocio ove sezone, a vrlo malo trci generalno? Ajde, nije dobio Lajlsa na 100, ali zato sto je glup, da trce 5 trka, dobio bi ga 4 puta. Je l' se dopinguje onaj Pakistanac sto je oborio OI rekord u bacanju koplja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 9 Share Posted August 9 Pa to su spekulacije, naravno, sasvim moguće bez ikakvog osnova. Samo ne pamtim ovakvu američku dominaciju u atletici kao sada u Parizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 9 Share Posted August 9 Ja kacio juce da su u Riju dominirali vise. 7 zlata iz Tokija je anomalija na drugom kraju spektra zato vam se cini da je ovo nevidjeno. Plus treba imati u vidu da su uvedene nove discipline, ove mesovite stafete gde su oni uvek favoriti. U Tokiju su mislim bili diskvalifikovani u jednoj zbog lose izmene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 9 Share Posted August 9 Ma gdje dominirali u Riju više? Pa ima još 17-18 disciplina a njima fali 5 medalja do rezultata iz 2016. Najvjerovatnije će imati desetak medalja više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 9 Share Posted August 9 Racunam zlata. Osim stafeta ne bi trebalo da imaju vise nista iz glave, mrzi me da gledam sta je sve tacno ostalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted August 9 Share Posted August 9 Nemice će u štafeti diskvalifikovati, zadnja izmena ušla susednu stazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 9 Author Share Posted August 9 Opet Ameri ostadoše bez medalje u muškoj štafeti, žao mi Italijana, malo je nedostajalo za.medalju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 9 Share Posted August 9 Jel u drugoj izmeni bio sudar Amera? Lik stoji kao panj, nema pojma gde se nalazi ... potego brat malo jače pred trku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 9 Author Share Posted August 9 29 minutes ago, Kankkunen said: Jel u drugoj izmeni bio sudar Amera? Lik stoji kao panj, nema pojma gde se nalazi ... potego brat malo jače pred trku. U prvoj. Neverovatno da USA nema medalju od Atine. Jesu sve to dobri sprinteri, ali nema discioline očigledno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted August 9 Share Posted August 9 Sjajan Tebogo iz Bocvane na 200 zlato, razocarenje Ingebrigsen na 1500 za Norvezane, bez medalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 9 Share Posted August 9 (edited) Sjajna trka na 10km u ženskoj konkurenciji, Nađa Batokleti uzela srebro i mnogo mi je drago zbog nje! Pogotovo posle situacije na 5km gde je Etiopljanka diskvalifikovana zbog guranja; počela je da slavi bronzu a onda je medalja vraćena Etiopljanki. Edited August 9 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 9 Share Posted August 9 12 minutes ago, DameTime said: Bartoleti Batokleti. I meni je baš drago. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 9 Share Posted August 9 U moru price oko dopinga Amera meni je bas ona najsumnjivija, niotkuda se pojavila, dobija Etiopljanke i Kenijke u svim dugim prugama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts