Kooineeperk Posted August 1 Share Posted August 1 Ona pobeda protiv USA nas malo zavarala izgleda, oni se raspadaju. Dobila nas Kina koja je isto na dnu, mucili smo se sa Holandijom i evo sada i sa Francuskom, koje nisu medju favoritima. Pravi pokazatelj ce biti dupla vecernja utakmica, prvo protiv Letonije a potom i nezgodne Poljske, i to umorni od derbija sa Letonijom, svega nekih 3 sata posle... Bilo bi dobro da zavrsimo ovo veceras pobedom i da se momci dobro odmore i fizicki i mentalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 1 Share Posted August 1 Mene čudi večerašnja taktika. Ispalili su desetak trojki, uboli samo dve. Pre se nisu toliko oslanjali na prangijato basket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 1 Share Posted August 1 Pobeda za mirniji ulazak u sutrašnje dve utakmice 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted August 1 Share Posted August 1 Šteta za poraz od Kine, sa 4-0 bi praktično bili na korak od direktnog polufinala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted August 1 Share Posted August 1 Kako stvari stoje, biće skor 5-2 dovoljan za direktno polufinale. Sutra bar jednu da dobijemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 1 Share Posted August 1 Zar prvi i drugi u grupi ne idu direktno u finale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 1 Share Posted August 1 (edited) Ako dobijemo Letoniju, to je polufinale 99% mada gledao sam ih opaki su trojkaši i dosta lagani.. 2 minutes ago, Issey said: Zar prvi i drugi u grupi ne idu direktno u finale? Idu direktno u polufinale, a 3-6 razigravaju u 1/4 Edited August 1 by Ledd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 1 Share Posted August 1 14 minutes ago, Stiletto said: Mene čudi večerašnja taktika. Ispalili su desetak trojki, uboli samo dve. Pre se nisu toliko oslanjali na prangijato basket. 4 od 13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 1 Share Posted August 1 Ma lagano je ovo, nema neke brige. Fora je sto Ameri trenutno osasavljuju Letonce, plus su Letonci ispunili bonus. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 1 Share Posted August 1 3 minutes ago, McLeod said: Ma lagano je ovo, nema neke brige. Fora je sto Ameri trenutno osasavljuju Letonce, plus su Letonci ispunili bonus. 👽 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 1 Share Posted August 1 3 minutes ago, McLeod said: Fora je sto Ameri trenutno osasavljuju Letonce, plus su Letonci ispunili bonus. Mek strikes again 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 1 Share Posted August 1 Cak je i manje bitno da dobijemo Letoniju. Da odradimo posao protiv Litvanije i Poljske i vec smo garantovano u 1/2 finale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 1 Share Posted August 1 Meni se čini da tu niko ne odskače tako da je svejedno koji ćemo biti osim naravno zadnja dva mesta a to smo sigurno izbegli sa ovom trećom pobedom. Videćemo sutra i te Letonce koji deluju najsigurnije biće i tu drame sudeći po ovom njihovom meču sa SAD. Dva bacanja su brutalna kazna u Basketu. Ali opet nemože da se kaže da to nije dobro pravilo jer 6 faulova je sasvim ok kada bi svi igrali sportski, e sad druga je stvar što se tih 6 faulova koristi taktički pa se uvek uđe u problem sa faulovima. Večeras se Majstorović malo iskupio za prethodne partije ali meni je Brka i dalje glavni igrač kod nas jer uvek igra pametno, jedino mu je šut za tri kriminalan, ako to popravi na konju smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 1 Share Posted August 1 Ali Ameri koji su zaboravili kako se igra košarka istog trenutka kad je Mc ostavio post 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted August 1 Share Posted August 1 Meni bi ovaj sport bio normalnii u 2 dobijena seta. Recimo do 15. Odlucujuci do 11. Recimo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 1 Share Posted August 1 Kad sam ostavio post bilo je 11-5. Letonci su preokrenuli, ali su onda Ameri takodje preokrenuli i imali 3 suta za pobedu. Crkli su, ne moze sa 3 igraca. Plus ovaj Medoks ne bi mogao u kavezu kod mene da igra tezak dunster. Fredet im je pola tima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 1 Share Posted August 1 Dobila ih Letonija 21-19 nakon velikog preokreta. Stvarno ima veliku moć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 1 Share Posted August 1 (edited) Al bez sprdnje sad, očigledno su ostali bez snage skroz poslednjih par minuta. Karim nije znao gde bije do kraja i na koju stranu je koš Edited August 1 by Nicklord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 1 Share Posted August 1 Ameri sa ovim porazom mogu da se pakuju polako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted August 1 Share Posted August 1 Ovaj 3x3 basket treba gledati kao na ove borilačke sportove na OI. Može tu svako svakog da izbaci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 1 Share Posted August 1 Just now, Irski_srbin said: Ovaj 3x3 basket treba gledati kao na ove borilačke sportove na OI. Može tu svako svakog da izbaci Pa da,otprilike to,samo da krene sut i eto,pobeda ocas posla za bilo koga Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted August 2 Share Posted August 2 6 hours ago, Irski_srbin said: Ovaj 3x3 basket treba gledati kao na ove borilačke sportove na OI. Može tu svako svakog da izbaci Ovaj turnir tako izgleda. Ranije sve što sam gledao naši su bili dominantni. Čak i na prošlim OI, iako su imali tu lošu utakmicu koja ih je koštala zlata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 2 Share Posted August 2 9 hours ago, Kooineeperk said: mucili smo se sa Holandijom i evo sada i sa Francuskom, koje nisu medju favoritima. Francuze smo dobili skoro rutinski, nije bilo neizvjesnosti, a ne znam zašto se Holanđani potcjenjuju, Worthy de Jong je za mene jedan od najboljih igrača na turniru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2 Share Posted August 2 Ako nista uci ce u Ginisa Worthy za broj pokusanih trojki, bas pravi nesavestan lik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 2 Share Posted August 2 @Kooineeperk evo olandezi zveknuli uvijekneugodnu Poljsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts