McLeod Posted August 11, 2024 Posted August 11, 2024 bravooooooooo bravoooooooooo breeeeeeeeeeee kako pametno bravo deckooooooooooooo 1 2
Klotzen Posted August 11, 2024 Posted August 11, 2024 gotovo je ovo. ako ne napravimo neku glupost ovo je pobeda. 1
McLeod Posted August 11, 2024 Posted August 11, 2024 Ja ne znam, gledao sam one dominacije sa najjacom generacijom ikad, ali ovo sto smo mi odigrali u eliminacijama ovde mi je najdraze i najbolje. Bravo momci, neverovatni ste, kakvo srce, kakvo skupljanje posle lose grupe, kakva volja i kakva ODBRANA!!! 3
Miki28 Teoljub Posted August 11, 2024 Posted August 11, 2024 ISTORIJAAAAAA. Bjezalo nam je zlato na OI dugo, dugo ali sada ga evo 3 uzastopno. Bravo momci, bravo SAMPIONI! 2
Čočo Posted August 11, 2024 Posted August 11, 2024 Velemajstori u večnost. Nemamo more i imamo bazene samo sa hladnom vodom. Ali zato imamo srce i želju. Dream team u istoriji vaterpola smo mi! Hvala vam momci! ❤️ 2 1
Don Dusko Posted August 11, 2024 Posted August 11, 2024 Just now, Мџе said: Pobedismo GOAT reprezentaciju. Sebe pobedili? 1
Azazelkg Posted August 11, 2024 Posted August 11, 2024 On 8/7/2024 at 3:30 PM, Bugl Khan said: GOAT reprezentacija srušila Španjolsku i ide po novo zlato. Više od posta... 12
LayupFromTheMidget Posted August 11, 2024 Posted August 11, 2024 Svake 4 godine debili sacekaju nebitan poraz u grupi da bi "poentirali" i na kraju se bas ovo desi. 1
Мџе Posted August 11, 2024 Posted August 11, 2024 Just now, Don Dusko said: Sebe pobedili? Samo sledim mišljenje jednog forumaša.
Knipex Posted August 11, 2024 Posted August 11, 2024 6 hours ago, neko me sabotira said: Ja inače kad igramo sa Srbijom skoro nikad nemam dobar osjećaj, nebitno koji je sport u pitanju ali danas očekujem zlato i baš bi me iznenadilo da ga ne osvojimo. Čini mi se da trenutno postoji jasna razlika u kvaliteti a za svaki slučaj imamo najboljeg golmana na svijetu. Jedino što me malo brine je što Mandić nijednom nije pogodio u polufinalu i da eventualno naši ne uđu sa “lako ćemo” stavom u finalu. Možda ovo zvuči podcjenjivački ali nije mi to namjera. Svi znamo šta je Srbija u vaterpolu ali znamo i da ova ekipa ne može u istu rečenicu sa prethodnim dvama koje su osvajale OI. Mek da ti pozavidi Čestitam na borbi i srebru 2
Recommended Posts