DameTime Posted August 10 Author Share Posted August 10 Nuggets be like: 1 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted August 10 Share Posted August 10 Da ne zaboravim, Avramovic je opet odigrao ludacku utakmicu. Onih njegovih vezanih 5 poena su i Nemcima ubili volju da se vrate. Mislim da ne preterujem da je apsolutno prvi plej prvenstva, jer je Kari proradio samo protiv nas, eventualno ako i veceras odigra tako, ali Aleksa u Top 2 svakako. Mozda ne bi nista promenilo, i mnogo cenim "Huga" Micica (iako smatram da nije odigrao ni 50% onoga sto moze, i dalje je bio jako, jako bitan za nas) ne mogu da prezalim sbbkbb da je Avram bio u poslednjih 5 minuta, jer imam utisak da on ovaj turnir nije mogao da promasi onda kada udje u sut. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 10 Share Posted August 10 Sta vam je ljudi? Sve je ovo normalno ❤️ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 10 Share Posted August 10 Divan dan. Uzivam citajuci sve vase komentare. Nemam sta dodati, sve ste vec rekli. Ocekujem da ce docek biti fenomenalan. Zaista su debelo to zasluzili. Jos jednom, kapa dolje junaci! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 10 Share Posted August 10 17 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Sta vam je ljudi? Sve je ovo normalno ❤️ Kad pogledam tvoj avatar strecnem se kao da ces me pogledom probosti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 10 Share Posted August 10 2 1 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted August 10 Share Posted August 10 (edited) Cestitke nasim kosarkaskima. Ko god da pobedi u finalu drzace nase zlato u svom posedu. Edited August 10 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted August 10 Share Posted August 10 Mnogo mi je drago zbog momaka što su pobedom završili turnir, i mislim da će se tek videti važnost ove pobede na budućim takmičenjima, ovo je baš dobra promena od našeg dramatičnog mentaliteta. Kakvi osmesi naših na kraju, nadam se da su svi oni koji misle da su utakmice za treće mesto glupost sada ipak videli da nisu. Morao sam odmah posle tekme van kuće, tako da sam sada baš sa guštom iščitao sve komentare ❤️ I evo inspirisali ste me da napravim ovu sliku Živeli 15 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 10 Share Posted August 10 Meni je Aleksa nekako najgotivniji igrač reprezentacije ... Na stranu njegove izjave,mimika, oduševljava me razvojni put koji je imao kao igrač ... Godinama u Borcu koji tada mislim ni ABA2 nije igrao već samo nacionalni šampionat ... Onda Vareze, osrednji tim jedne u to vreme lige upitnog kvaliteta ... Pa prosečni ACB timovi ... Posle godina igranja košarke napokon dolazak u EL tim (po zemljačkoj liniji 🙂 ) ... I na kraju od Borca dodješ do toga da umalo budeš neko ko će zakucati ekser u sanduk verovatno najboljeg tima u istoriji košarke ... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 10 Share Posted August 10 Bogdanovi storiji 💕 Izvini @DameTime, miješam ti se u posao malo... 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 10 Author Share Posted August 10 2 minutes ago, Shonewizard said: Bogdanovi storiji 💕 Izvini @DameTime, miješam ti se u posao malo... 😁 Gde ja stadoh, ti produži... Preuzmi slobodno, nmg više 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 10 Share Posted August 10 1 hour ago, Kenozoik said: Srbenda 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted August 10 Share Posted August 10 Kakvo olaksanje i sreca nakon osvojene bronze danas! 😃 Realno, osim Novaka ne pratim (skoro) nista drugo od sporta na nivou "od ekstaze fo depresije", ali nakon poraza u polufinalu nije mi se ni net otvarao, koliko sam se bio skenjao. Ali, eto, pravi profesionalci izasli danas sa jasnom namerom da uzmu medalju sa stilom i tako i bi 🤩😍 Samo da pitam, dali jos nekome Jokic u fizionomiji lica podseca na Djokovica? (Kad vec prezime Jokic stoji skriveno u Djokovic) I zasto Pesica zovu Kari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 10 Share Posted August 10 Pa okacite ovo! PONOS SRBIJE 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted August 10 Share Posted August 10 4 minutes ago, Barker said: I zasto Pesica zovu Kari? Као клинац је за неког Харија говорио Кари и тако је остало 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 10 Share Posted August 10 Quote - U to vreme ko nije imao nadimak u Pirotu, taj je bio krajnje sumnjiv. Ja sam svoj zaslužio na “sceni” u našoj ulici, dok sam prepričavao jedan film u kom je igrao Hari Belafonte. Prekrstio sam ga u Kari i tako sam postao Kari. Tako me i danas zovu prijatelji - otkrio je Pešić u knjizi o karijeri. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 10 Share Posted August 10 9 minutes ago, Barker said: I zasto Pesica zovu Kari? Opisao je to u svojoj knjizi "Moja igra, moj put". Quote "Ispred naše porodične kuće u Pirotu, u Novosadskoj ulici, bilo je mesto stalnog okupljanja društva iz kraja. Tu smo kao osnovci pričali razne stvari, anegdote, prepričavali scene iz filmova koje smo gledali u bioskopu. U to vreme ko nije imao nadimak u Pirotu, taj je bio krajnje sumnjiv. Ja sam svoj zaslužio na 'sceni' u našoj ulici, dok sam prepričavao jedan film u kom je igrao Hari Belafonte. Prekrstio sam ga u Kari i tako sam postao Kari. Tako me i danas zovu prijatelji. Svetislav Pešić iz igračkih dana, napada Moku Slavnića. U pozadini Ratko Radovanović i Mirza Delibašić. 9 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 10 Share Posted August 10 3 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 10 Share Posted August 10 https://www.instagram.com/p/C-fWFbdNww1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 10 Share Posted August 10 10 minutes ago, srlepajce said: Prejako je što će doći unezvereni od alkohola na dodelu medalja 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 10 Author Share Posted August 10 11 minutes ago, srlepajce said: Oni će pijani na dodelu medalja, stvarno smo nebeski narod 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 10 Share Posted August 10 3 minutes ago, DameTime said: Oni će pijani na dodelu medalja, stvarno smo nebeski narod Jokić pada sa postolja 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 10 Share Posted August 10 2 minutes ago, DameTime said: Oni će pijani na dodelu medalja, stvarno smo nebeski narod Ne mogu oni sad da se napiju, alkohol ih sad ne vata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 10 Author Share Posted August 10 1 minute ago, Урош19 said: Jokić pada sa postolja Lebron kad se nakon dodele ne bude pričalo o njegovom last dance-u nego o Jokiću koji se pijan od sreće (i piva) ljulja na pobedničkom postolju: 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 10 Share Posted August 10 Jokic dolazi na konju 😂 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts