Knipex Posted August 4 Share Posted August 4 Ja sam odmorio mozak zadnjih sat vremena gledajući žene kako jašu prelepe konje uz prijatnu muziku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 4 Share Posted August 4 Lebrun vodi 1-0 u meču za broncu, Kinez i Šveđanin igraju finale stolnog tenisa za sat vremena. Atmosfera sjajna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 4 Share Posted August 4 (edited) Gazi Lebrun, 3-0 vodi a bio je solidan underdog po kladionicama. Jedan forhend topspin mu je izmjeren - 128.1 rps! Nevjerojatno, žao mi je samo što zbog tih bolesnih rotacija u muškom stolnom tenisu prije svega neki poeni (čak i većina) ne izgledaju toliko atraktivno (meni barem). Točnije prekratko traju. Edited August 4 by neko me sabotira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 4 Share Posted August 4 3:0 za Felixa Francuzi imaju igrača koji će da napada zlato na sledeće 3, možda i 4 OI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 4 Share Posted August 4 2 minutes ago, Beonegro said: 3:0 za Felixa Francuzi imaju igrača koji će da napada zlato na sledeće 3, možda i 4 OI. Još si malo i rekao, u stolnom tenisu se može biti vrhunski i sa 40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 4 Author Share Posted August 4 (edited) Bronza u stonom tenisu za Lebronovog rođaka iz Francuske Lebruna 😄. Edited August 4 by Don Juan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 4 Share Posted August 4 2 minutes ago, Don Juan said: Bronza u stonom tenisu za Lebronovog rođaka iz Francuske Lebruna 😄. Dalekog* rođaka 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 4 Share Posted August 4 2 minutes ago, neko me sabotira said: Još si malo i rekao, u stolnom tenisu se može biti vrhunski i sa 40. Mislim da se to promijenilo, vidiš ovdje na muškom turniru, mislim da su svih 8 četvrtfinalista imali manje od 30 godina, ja bih laički rekao da od nekog trenutka ipak refleksi slabe i da više ne možeš da ispratiš ovu brzinu. Treba reći i da je Calderano danas odigrao najgori meč na turniru, djeluje mi da je izgubio koncentraciju nakon što je izgubio prvi set i onda se totalno raspao kad je izgubio drugi. Imao je puno neiznuđenih grešaka. Mada je i Felix bio in the zone, onaj momenat kad u četvrtom setu tri puta zaredom pravi net bez gubljenja servisa i servira identično i po visini i po snazi govori koliko je bio u automatik modu. P.S. nego reci ti meni što nema Đovaka u ovom stonom tenisu? 😉 7 minutes ago, Don Juan said: Bronza u stonom tenisu za Lebronovog rođaka iz Francuske Lebruna 😄. Nadajmo se i jedini trofej za familiju Lebron 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 4 Share Posted August 4 1 minute ago, Beonegro said: P.S. nego reci ti meni što nema Đovaka u ovom stonom tenisu Velik je igrač Novak u reketarenju, nije sitna riba. Spoiler Nije smiješno, znam 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 4 Share Posted August 4 Gledam polufinale streličarstva i ne verujem šta komentator priča. Korejanci (koji su ošurili sve zlatne dosad) su radi treninga, pred Olimpijadu izgradili tačnu repliku olimpijskog strelišta do poslednje stolice na tribinama, napunili ga publikom i čak unajmili dvoje Francuza da budu "zvanični spikeri". Tu su onda trenirali od jutra do sutra. Tako se ulaže ako hoćeš zlato u manje popularnim sportovima. 2 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 4 Author Share Posted August 4 18 minutes ago, Beonegro said: Nadajmo se i jedini trofej za familiju Lebron 😄 Dve bronze za njih su ok što se mene tiče 😄. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 4 Share Posted August 4 Odlican je ovaj Amer u strelicarstvu, mogao bi i do zlata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 4 Share Posted August 4 (edited) 4 minutes ago, Don Juan said: Dve bronze za njih su ok što se mene tiče 😄. Našla bi Lebronija način da i to predstavi kao epohalno dostignuće, ne bi me čudilo da za neku godinu pročitam da je u Parizu osvojio medalje u dva različita sporta 😉 EDIT Kreće finale pinkponka Edited August 4 by Beonegro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 4 Share Posted August 4 Just now, Del Piero said: Odlican je ovaj Amer u strelicarstvu, mogao bi i do zlata. On je svetski rekorder u osnovnom delu, jedan od dvojice koji je prebacio 700 od mogućih 720. Drugi je Kim Vuđin, s kim će se sastati u finalu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 4 Share Posted August 4 Moregard vodi 1-0, moglo bi biti zanimljivo sad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 4 Share Posted August 4 Op op 1 0 za Svedjanina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 4 Share Posted August 4 Odlično igra, ima samopouzdanje, opušten je 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 4 Share Posted August 4 1:1 pokrenuo se Kinez, ustagajebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 4 Share Posted August 4 Biju obojica za sve pare! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 4 Share Posted August 4 Kukulele, kakvo finale streličarstva! 5:5 u regularnom delu, 5 milimetara bolji Korejanac u raspucavanju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted August 4 Share Posted August 4 1 minute ago, Stiletto said: Kukulele, kakvo finale streličarstva! Ovo je mozda bio i najbolji sportski duel na OI… kapa dole, kakvo finale. Bukvalno tuga sto ne mogu dva zlata da se dodele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 4 Share Posted August 4 Sjajno zaista ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 4 Share Posted August 4 Ejbg, dobiće Kinez. Moregardhu je možda falilo i malo sreće da pogodi onu jednu loptu kad se u drugom vratio sa 3:7 i poveo 8:7 i imao servis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 4 Author Share Posted August 4 Izgoreo je Śveđanin, šteta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 4 Share Posted August 4 Kakva zmija Moregarda u poslednjem setu, nisam znao da se to praktikuje na ovom nivou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts