kendrick duckworth Posted yesterday at 02:39 PM Author Posted yesterday at 02:39 PM Veliki bedak za Zubairua, jedna od retkih svetlih tačaka poslednjih meseci. Nadam se da će se opraviti do priprema.
realno *w Posted yesterday at 02:42 PM Posted yesterday at 02:42 PM (edited) Ponajboljih 15ak minuta FKPa u poslednja 2 meseca. Dva dobra šuta van 16, pa ova peta i gol... Edited yesterday at 02:43 PM by realno *w
Xpert Posted yesterday at 02:47 PM Posted yesterday at 02:47 PM Postigli dva gola i odmah oluja pracena snegom... 1 1
Milko Miller Posted yesterday at 02:52 PM Posted yesterday at 02:52 PM Jel se zna koliko bi kostao Milosevic ako se koristi opcija?
Barkley#34 Posted yesterday at 02:57 PM Posted yesterday at 02:57 PM Koja tragedija za Zubu, baš mi je žao dečka, tek je počeo karijeru. Valjda će uspeti da ga srede kako treba. 2 hours ago, Stiletto said: Baš smo počeli klince da guramo u prvu postavu. Mislim da je manjak opcija delom kumovao tome. Rekao bih da Blagojević to pametno radi. Ne znam da li je slučajnost ali deluje da kad ima Simića pozadi ne stavlja klince u liniju ispred i obrnuto.
Alek The Great Posted yesterday at 03:36 PM Posted yesterday at 03:36 PM 43 minutes ago, Milko Miller said: Jel se zna koliko bi kostao Milosevic ako se koristi opcija? Ne postoji ta opcija. 1
Sasha Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ako je tačno ono što je maxbet napisao za Zubairua čeka će ga tuga i teška pauza iz koje daj Bože da ss vrati fudbalu
kendrick duckworth Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 5 hours ago, Sasha said: Ako je tačno ono što je maxbet napisao za Zubairua čeka će ga tuga i teška pauza iz koje daj Bože da ss vrati fudbalu Tek sada vidim ovo. Kažu da je i prelom, i ligamenti kolena. Užas. https://www.maxbetsport.rs/otkrivamo-stanje-zubairua-lose-da-gore-ne-moze-biti-591792/
Recommended Posts