Barkley#34 Posted May 24 Posted May 24 (edited) I ja ali je neko verovatno morao da ide. E da, otišao je u Rusiju, u Baltiku. Edited May 24 by Barkley#34
Alek The Great Posted May 24 Posted May 24 Vrv nema ponuda za nepozeljne, a kasa mora da se popuni. Dragojevic, Stjepanovic i Ugresic ce verovatno dobijati vise minuta ovim odlaskom. Ali pored Ljajica mora se dovesti jos jedan veznjak.
Barkley#34 Posted May 24 Posted May 24 Neozbiljno bi bilo ući u sezonu samo sa klincima na poziciji centralnog veznog.
Small Owl Posted May 25 Posted May 25 Čitam, Petar Puača skaut PFC za teritoriju Vojvodine. What the fuck!? 1
Polivalentni Stevica Posted May 25 Posted May 25 3 hours ago, Small Owl said: Čitam, Petar Puača skaut PFC za teritoriju Vojvodine. What the fuck!? Prevarant i maskota svoje škole fudbala. Pre dve,tri godine je lupetao kako je postao skaut Milana valjda ili tako nešto. Klasičan lažov i djubre.
pantelia Posted May 25 Posted May 25 (edited) Ah, da, Puaca Petar, Kristijan Golubovic medju fudbalerima. Jedan od jacih klipova A epilog Quote Ponosan na crveni karton kojeg nije bilo Osim uspeha iz Italiji, Puača izdvaja i da je ponosan na crveni karton koji je dobio u 37. minutu pošto je, bez lopte, udario igrača albanske nacionalnosti iz FK Leće koji ga je navodno provocirao. - Ja sam ponosan na taj crveni karton! Ja mrzim Albance, ja mrzim Šiptare - ispričao je egzaltirano na Pinku, u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić. U fudbalskim bazama ne postoji podatak da je Puača bio akter ove utakmice, a iz FK Kremoneze potvrđuju da za vreme mandata u njihovom klubu Puača nikada nije dobio crveni karton. I jos dodatnih detalja https://direktno.rs/sport/fudbal/463197/petar-puaca-laze-o-karijeri.html Edited May 25 by pantelia 1
realno *w Posted May 25 Posted May 25 13 minutes ago, Stiletto said: Golčina Natha. Još bolji Vukotića. Dva baš lepa gola.
Stiletto Posted May 25 Posted May 25 3 minutes ago, Barkley#34 said: Bedem na golu, rastrčana mladost i stari čarobnjak. Dream on Dream on I dream on Dream a little, I'll dream on Dream on I dream on I dream on... 1
Barkley#34 Posted May 25 Posted May 25 Koliko sam mogao da uhvatim, igramo 4-1-4-1, sa Nathom kao najisturenijim i Jurčevićem koji sa levog beka konstantno ulazi u sredinu. To nam dosta daje na tranziciji ali ostavlja prilične šupljine u odbrani. Imali smo golmana ali i dosta sreće. Deluje mi da je Dragojević preozbiljno odigrao. Ilić je dvaput strašno ispao ali je par puta lepo čistio u nezgodnim situacijama. Da Mujakić ima 18-19 godina rekao bij da može da bude dobar igrač od njega. Ovako, jeste napredovao ali teško da će da eksplodira u tim godinama. Dugo nisam video da uspemo da vežemo dosta pasova i ševu bez greške. Ne bih da se izlećem sa procenama ili osudama ali biće mi žao ako ode Blagojević.
Stiletto Posted May 26 Posted May 26 https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/sk-slavisa-jokanovic-i-partizan-blizu-je/
Alek The Great Posted May 26 Posted May 26 Moram priznati da ce mi biti zao ako se ovo desi. Ne zbog Jokana vec zbog Blagojevica. Nekako mi izgleda kao da ispadamo govno prema coveku. Jeste on potpisao takav ugovor i mogao je da nasluti sta ga ceka, ali ipak... Ne znam da li je ovaj zaokret u igri njegova zasluga ili se jednostavno sve pogodilo odlaskom uprave.
Barkley#34 Posted May 28 Posted May 28 Firmice vezane za večite: https://forbes.n1info.rs/novac/stadioni-vecitih-rivala-su-hramovi-fudbala-ali-i-rasadnici-kompanija-partizan-gasi-vecinu-firmi/
Barkley#34 Posted yesterday at 07:44 AM Posted yesterday at 07:44 AM Bićemo nosioci tokom celih kvalifikacija za Evropu, koliko god da ih bude. ..... Intervju sa Ivanom Radovanovićem, trenerom omladinaca https://meridiansport.rs/fudbal/ivan-radovanovic-partizan-intervju-fudbal/ 2
Barkley#34 Posted yesterday at 07:33 PM Posted yesterday at 07:33 PM Blagojević ostao. Za ostalo ćemo da vidimo. Tvit i komentari ispod su pravo blago. Kakav klub.
pendulum Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Predviđam da će i ova naredna sezona biti vreme stabilizacije i da se onda od one tamo 26/27 kreće sa malo ozbiljnijim timovima. Pretpostavljam da nijedno ozbiljnije trenersko ime nije hteo sad da dođe a Blagojeviću je OK da bude tu na blanko ugovoru od danas do sutra. Svi drugi treneri bi tražili ugovor na 2-3 godine. Negde sam uhvatio da je Marko Nikolić spreman da se vrati kad mu istekne ugovor u Rusiji (što bi trebalo da bude sledeće sezone). Jedna tema o kojoj sam već pisao ali nije zgoreg ponoviti. Stadion JNA Većini nas je izuzetno drag. Tu smo odrasli. Tu smo i zavoleli Partizan. Ne samo kao FK već kao sprotsko društvo. Odlazak na stadion sa uvertirom u vidu nekog piva u kraju pre tekme i uz analizu posle je bio uvek poseban ritual i meni kao klincu i studentu mnogo lepši doživljaj nego neka obična utakmica KK-a u Pioniru. Ali, treba biti iskren prema sebi i reći da je JNA pregazilo vreme. Postao je ruina, zaostavština nekih prošlih vremena, neusklađen sa modernim tokovima i potrebama novih generacija. Jedan od prioriteta nove uprave treba da bude izgradnja novog, modernog, pravog fudbalskog stadiona za 30-40 hiljada gledalaca sa tribinama uz teren i dobrom akustikom. Ja garantujem da bismo samo uz novi, bolji, lepši i moderniji stadion mi imali nekih 5k ljudi više bez obzira na sastav tima. Danas ljudi žele komfor, žele spektakl, žele audio-vizuelni doživljaj, žele normalne toalete, žele krov kad je kiša ili sneg i jak vetar...pričali smo već o tome na drugoj temi, mlađi ljudi za razliku od nas koji smo odrastali devedesetih, imaju mnogo veći izbor šta će da gledaju i rade i izaberu pre odlaska na stadion / u halu. Oni su stalno bombardovani raznim sadržajima i mozak im konstantno traži nove nadražaje i dozu dopamina. Ako ne možeš da im ponudiš dobar proizvod u vidu vrhunskog fudbala, bar ne u ovom trenutku, onda hajde da to lepo upakujemo za početak, da privuče ljude da dođu i provedu tu subotnje/nedeljno popodne sa svojom prodicom/priajteljima/partnerom. Novi stadion treba da bude multifunkcionalni sa poslovnim prostorom, tržnim centrom, prostorijama svakog člana SD-a, malim salama za treniranje. Ja bih tu nekako uglavio i bazen za FK da imaju konačno svoj prostor, pa ukoliko je moguće sale za rukomet i odbojku itd. Jeste ozbiljna investicija ali kapiram da bi mogao da se digne neki kredit na 10-20 godina i da se svake godine isplaćuje deo koji ne bi ugrozio redovno poslovanje. Uz to može da se nađe i investitor koji bi pokrio deo ulaganja, možda sa istim pričati i o potencijalnoj privatizaciji FK-a i sl.
goofy Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Zeka je sve to hteo pre 20 godina, ali je od vrha stiglo NE-ME-ŽE!
Barkley#34 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Na stranu šta mislim o Zecu (sve loše) ali sam iz nekih izvora čuo da to uopšte nije bila patka pre 20 godina, da su zaista zalegli za tu priču, da bije bila patka. Po rečima nekadašnjeg direktora stadiona bukvalno je falio jedan papir iz grada (neki urbanistički uslovi, šta god) ali im je rečeno da ga neće dobiti. Investitori, Švajcarci, su otišli i ceo projekat (mislim vreman 200 miliona evra, tadašnjih) je ugašen. Koliko se sećam, trebalo je da se sredi ceo kompleks, od blagajni do bulevara iznad stadiona, a najveći deo prostora je pripadao teniskom klubu. Nekako se to dogovorilo unutar društva ali cela priča je zaustavljena. Taj kompleks je trebalo da ima i kulu, hotel, tržni centar i više sportskih objekata a mislim da smo i mi i komšije zaustavljene u tim pričama jer je Mišković trebalo da gradi ogroman TC ispod Autokomande pa mu nije bila potrebna konkurencija. Što se tiče samog stadiona, mislim da je po tom projektu urađen stadion u Bernu. Koliko god ljudi bili vezani za JNA, i ja među njima, ni tada nisam čuo glasove koji bi bili protiv novog stadiona jer smo svi svesni nedostataka i starosti sadašnjeg stadiona. Svi bi naravno bili protiv izmeštanja u Jakovo ili Surčin i prodaje zemljišta za stanove ali mislim da nikom ne bi smetao novi objekat na istom mestu. JNA već postaje pomalo opasan, pitanje je u kakvom su stanju nosači tribina. Pre petnaestak godina se tu nešto sređivalo ali od tada ništa osim povremenog i delimičnog krečenja i sličnih stvari. Međutim, mišljenja sam da od toga nema ništa još neko vreme. Nema pas za šta da nas ujede, dužni smo na sve strane, imamo 11 hipoteka, a ne da razmišljamo o kreditu i investitorima. Moralo bi da se stane na noge sa mlađim kategorijama, da se izbaci nešto igrača na tržište, par sezona da se napravi neki rezultat u Evropi, kako bi se vratio deo dugova i ustabilii prihodi kako bi se uopšte razmišljalo o ozbiljnijem napretku. A sve to je na dugačkom štapu. Uz to, neophodno je da se promeni i okruženje u društvu jer vidimo da komšiluk ima rezultate, prihode, prodaje ali se sve svede na "nova sezona-nova najava" jer je previše pipaka nakačeno na klub i isisava novce. Isto bi bilo i kod nas, kao što smo već i gledali. .......... Mislim da je Blagojević obostrano najbolje rešenje. Ne verujem da su veća imena tražila samo duži ugovor nego da nisu hteli da rade sa ovakvim timom. Videlo se na nekoliko utakmica da kad izađe nekoliko startera jedva preživljavamo protiv bilo kog tima u ligi. Jasno je da je mladost igrača veliki razlog za to ali niko ozbiljniji neće da se zahebava sa tim. I Blagojeviću verovatno odgovara da pokaže šta može da uradi sa timom od koga nema nekih očekivanja pa da tako i sebi podigne ugled i cenu. Ovo do sada je bilo sasvim korektno, nadam se da neće zabrljati. Moguće je da se tako čuva i mesto za Nikolića, ako se nešto ne promeni u međuvremenu. Pored toga, jesmo više puta u Vazurino vreme pljunuli sreću i kad nam je bila naklonjena ali sad bi nam baš bila potrebna da se malo mrdnemo i napravimo vidljiviji iskorak. 1
Shunsuke Nakamura Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Neće sigurno niko da dođe od tih ozbiljnijih trenera da radi u ovakvom klubu i sa ovakvim igračkim kadrom. Rosteri Partizana u poslednje 2-3 sezone su sigurno neki istorijski minimum što se tiče kvaliteta. Ja ne vidim neku razliku u odnosu na Zvezdu iz Lukić/Adžić ere. Jedino što smo mi imali veću podršku sa tribina, bila je opšta mobilazacija, a vi prosto nemate taj hajp za fudbal kao za košarku. U košarci i kad ste bili slabi mogli ste često da računate na veliku podršku, prosto se osjeća neki veči entuzijazam.
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 hours ago, Barkley#34 said: Na stranu šta mislim o Zecu (sve loše) ali sam iz nekih izvora čuo da to uopšte nije bila patka pre 20 godina, da su zaista zalegli za tu priču, da bije bila patka. Po rečima nekadašnjeg direktora stadiona bukvalno je falio jedan papir iz grada (neki urbanistički uslovi, šta god) ali im je rečeno da ga neće dobiti. Investitori, Švajcarci, su otišli i ceo projekat (mislim vreman 200 miliona evra, tadašnjih) je ugašen. Koliko se sećam, trebalo je da se sredi ceo kompleks, od blagajni do bulevara iznad stadiona, a najveći deo prostora je pripadao teniskom klubu. Nekako se to dogovorilo unutar društva ali cela priča je zaustavljena. Negde sam čuo/pročitao da su ti planovi za novi stadion JNA samo preusmereni i da je po njima sagrađen Waldorf stadion Young Boys-a.
Recommended Posts