Barkley#34 Posted yesterday at 08:26 PM Posted yesterday at 08:26 PM (edited) I ja ali je neko verovatno morao da ide. E da, otišao je u Rusiju, u Baltiku. Edited yesterday at 08:41 PM by Barkley#34
Alek The Great Posted yesterday at 08:41 PM Posted yesterday at 08:41 PM Vrv nema ponuda za nepozeljne, a kasa mora da se popuni. Dragojevic, Stjepanovic i Ugresic ce verovatno dobijati vise minuta ovim odlaskom. Ali pored Ljajica mora se dovesti jos jedan veznjak.
Barkley#34 Posted yesterday at 08:50 PM Posted yesterday at 08:50 PM Neozbiljno bi bilo ući u sezonu samo sa klincima na poziciji centralnog veznog.
Small Owl Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Čitam, Petar Puača skaut PFC za teritoriju Vojvodine. What the fuck!? 1
Polivalentni Stevica Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 hours ago, Small Owl said: Čitam, Petar Puača skaut PFC za teritoriju Vojvodine. What the fuck!? Prevarant i maskota svoje škole fudbala. Pre dve,tri godine je lupetao kako je postao skaut Milana valjda ili tako nešto. Klasičan lažov i djubre.
pantelia Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ah, da, Puaca Petar, Kristijan Golubovic medju fudbalerima. Jedan od jacih klipova A epilog Quote Ponosan na crveni karton kojeg nije bilo Osim uspeha iz Italiji, Puača izdvaja i da je ponosan na crveni karton koji je dobio u 37. minutu pošto je, bez lopte, udario igrača albanske nacionalnosti iz FK Leće koji ga je navodno provocirao. - Ja sam ponosan na taj crveni karton! Ja mrzim Albance, ja mrzim Šiptare - ispričao je egzaltirano na Pinku, u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić. U fudbalskim bazama ne postoji podatak da je Puača bio akter ove utakmice, a iz FK Kremoneze potvrđuju da za vreme mandata u njihovom klubu Puača nikada nije dobio crveni karton. I jos dodatnih detalja https://direktno.rs/sport/fudbal/463197/petar-puaca-laze-o-karijeri.html Edited 5 hours ago by pantelia 1
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, Stiletto said: Golčina Natha. Još bolji Vukotića. Dva baš lepa gola.
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Barkley#34 said: Bedem na golu, rastrčana mladost i stari čarobnjak. Dream on Dream on I dream on Dream a little, I'll dream on Dream on I dream on I dream on... 1
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko sam mogao da uhvatim, igramo 4-1-4-1, sa Nathom kao najisturenijim i Jurčevićem koji sa levog beka konstantno ulazi u sredinu. To nam dosta daje na tranziciji ali ostavlja prilične šupljine u odbrani. Imali smo golmana ali i dosta sreće. Deluje mi da je Dragojević preozbiljno odigrao. Ilić je dvaput strašno ispao ali je par puta lepo čistio u nezgodnim situacijama. Da Mujakić ima 18-19 godina rekao bij da može da bude dobar igrač od njega. Ovako, jeste napredovao ali teško da će da eksplodira u tim godinama. Dugo nisam video da uspemo da vežemo dosta pasova i ševu bez greške. Ne bih da se izlećem sa procenama ili osudama ali biće mi žao ako ode Blagojević.
Recommended Posts