Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Small Owl said:

Čitam, Petar Puača skaut PFC za teritoriju Vojvodine. What the fuck!?

Prevarant i maskota svoje škole fudbala.

Pre dve,tri godine je lupetao kako je postao skaut Milana valjda ili tako nešto.

Klasičan lažov i djubre.

Posted (edited)

Ah, da, Puaca Petar, Kristijan Golubovic medju fudbalerima.

Jedan od jacih klipova

A epilog

Ponosan na crveni karton kojeg nije bilo

Osim uspeha iz Italiji, Puača izdvaja i da je ponosan na crveni karton koji je dobio u 37. minutu pošto je, bez lopte, udario igrača albanske nacionalnosti iz FK Leće koji ga je navodno provocirao.

- Ja sam ponosan na taj crveni karton! Ja mrzim Albance, ja mrzim Šiptare - ispričao je egzaltirano na Pinku, u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić.

U fudbalskim bazama ne postoji podatak da je Puača bio akter ove utakmice, a iz FK Kremoneze potvrđuju da za vreme mandata u njihovom klubu Puača nikada nije dobio crveni karton.

I jos dodatnih detalja

https://direktno.rs/sport/fudbal/463197/petar-puaca-laze-o-karijeri.html

Edited by pantelia
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Barkley#34 said:

Bedem na golu, rastrčana mladost i stari čarobnjak. 

Dream on
Dream on
I dream on
Dream a little, I'll dream on
Dream on
I dream on
I dream on...

• Like 1
Posted

Koliko sam mogao da uhvatim, igramo 4-1-4-1, sa Nathom kao najisturenijim i Jurčevićem koji sa levog beka konstantno ulazi u sredinu. To nam dosta daje na tranziciji ali ostavlja prilične šupljine u odbrani. Imali smo golmana ali i dosta sreće.

Deluje mi da je Dragojević preozbiljno odigrao. Ilić je dvaput strašno ispao ali je par puta lepo čistio u nezgodnim situacijama. Da Mujakić ima 18-19 godina rekao bij da može da bude dobar igrač od njega. Ovako, jeste napredovao ali teško da će da eksplodira u tim godinama.

Dugo nisam video da uspemo da vežemo dosta pasova i ševu bez greške. Ne bih da se izlećem sa procenama ili osudama ali biće mi žao ako ode Blagojević.