Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ponajboljih 15ak minuta FKPa u poslednja 2 meseca.

Dva dobra šuta van 16, pa ova peta i gol...

Edited by realno *w
Posted

Koja tragedija za Zubu, baš mi je žao dečka, tek je počeo karijeru. Valjda će uspeti da ga srede kako treba.

On 4/6/2025 at 12:33 PM, Stiletto said:

Baš smo počeli klince da guramo u prvu postavu.

Expand  

Mislim da je manjak opcija delom kumovao tome. Rekao bih da Blagojević to pametno radi. Ne znam da li je slučajnost ali deluje da kad ima Simića pozadi ne stavlja klince u liniju ispred i obrnuto. 

Posted

Ako je tačno ono što je maxbet napisao za Zubairua čeka će ga tuga i teška pauza iz koje daj Bože da ss vrati fudbalu

Posted

Hvala Zvezdinom golmanu i ne-znam-kako-se-zove odbrambenom, poklonili su nam gol na srebrnom tanjiru.

Mada je i Kalulu šutnuo precizno u milimetar.

• Like 1
Posted
  17 hours ago, Xpert said:

Mujakic je debil ekstra kategorije.

Expand  

Nije mi jasno sta je Stanoje video u njemu i dao 700k za obestecenje.

I moram da pomenem ova dva komentatora zbog kojih mi je negledljiva utakmica. U redu je, navijas za domacina, ali malo realnosti u komentarisanju nije na odmet.

• Ha-ha 1
Posted
  17 hours ago, Alek The Great said:

I moram da pomenem ova dva komentatora zbog kojih mi je negledljiva utakmica. U redu je, navijas za domacina, ali malo realnosti u komentarisanju nije na odmet.

Expand  

Jedan od njih navija za Partizan, ali deluje da baš i ne poznaje igru koju prati. Malopre pri faulu Seola gde je nagazio Vukotića kaže ušao je prejako ramenom, a bilo je još sličnih odvaljenih gluposti, ovu sam zapamtio.

Posted
  17 hours ago, Knipex said:

Jedan od njih navija za Partizan, ali deluje da baš i ne poznaje igru koju prati. Malopre pri faulu Seola gde je nagazio Vukotića kaže ušao je prejako ramenom, a bilo je još sličnih odvaljenih gluposti, ovu sam zapamtio.

Expand  

Ako mislis na ovog sto cesto komentarise Juve i lozi se na Vlahovica ne bih bas rekao da navija za Partizan.

Posted

Ako je sudjenje nepristrasno ne znaci da nam pomazu. Ne vidim nista sumnjivo u obe situacije kod ponistenih golova. Jedina greska je bila kad nisu svirali igranje rukom (mislim Mujakica) u prvom poluvremenu. Ako glavni nije, pomocnik je morao da vidi.

• Ha-ha 4
  • Pumpaj! 1