Jump to content

FK Partizan 2024/2025


Recommended Posts

1 minute ago, Golijat said:

Sta se desilo ovo sa Stanojevicem? Vidim samo sliku u kaficu, ne cujem sta je rekao

Gadjali navijaci svlacionicu i nastradao verovatno.

 

Cuj mene navijaci, huligani .

Edited by Don Dusko
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, Shonewizard said:

Isključio sam se odavno iz svega, vrlo malo mi je u trenutnoj situaciji jasno ko koga i zašto, ali sam sad praktično slučajno ugrabio ovaj kraj konferencije, i ostao u nekom totalnom bunilu. Nerealno. 🤯

 

Ja ne znam sta treba da se desi da neko kaze dosta je i da stane fudbal dok se govna ne rasciste.

Kako neko moze tek tako da razori teren?

Kako neko tek tako moze da dodje do svlacionice i razbija staklo?

Kakav je ovo divlji zapad vise.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Juan Pablo Montoya said:

 

Ja ne znam sta treba da se desi da neko kaze dosta je i da stane fudbal dok se govna ne rasciste.

Kako neko moze tek tako da razori teren?

Kako neko tek tako moze da dodje do svlacionice i razbija staklo?

Kakav je ovo divlji zapad vise.


Pitamo se svakog dana na mnogo frontova i na mnogo bitnija pitanja. Odgovor je isti. 

Link to comment
Share on other sites

Kk Partizan je neka srpska verzija Makabija, FK je urusen do to granice da se ovaj rezultat uopste ne oseti jer nema vise bilo kakvih poveznica sa FKP iz ne tako davne 2018 il 2019.

 

Klub je sveden na megalomansko mediokritetstvo gde prosto zbog pritiska rezultata sve izgleda kao sveopsta lakrdija.

 

Hard reset i povratak omladinskoj školi bez pritiska rezultata je nažalost trenutno jedini spas ako iko razmislja o periodu 5-10 godina.

 

Ovaj svake godine će pojurimo titulu al slabije da će bude model dovodi samo do jos veće apatije i nezainteresovansti ; nije problem izgubiti od OFK(kakav/stagod bio OFK) problem je nedostatak bilo kakve vizije, makar i na godišnjem nivou.

 

izvinjavam se na dužem postu, prosto mi je neverovatno na sta se srozao nas klub

Link to comment
Share on other sites

Više nego jasno je da postoji sabotaža kluba od strane države. Nebrojano puta smo pričali i pričali. Finansije kluba FKP i FKCZ ne vode ti klubovi, već država, vrh države. Kada se dovode igrači, pita se ta ista država za novac. 

 

Nije sad odjednom Partizan izgubio skauting i ne može da nađe igrača koji je kvalitetan. Može ali mu nije dozvoljeno. I to je toliko očigledno. Mi smo imali sistemsko urušavanje KKCZ krajem devedesetih naovamo. Sada imamo sistemsko urušavanje FK Partizan. Za sve se pita car države.

 

Mi živimo u partijskoj, političkoj državi, ovo nije demokratija, ovo je privid normalnog života. Sutradan neki sajko može ovako da gazi FKCZ. Sve je moguće.

 

Prema tome, nije mi drago što od najvećeg rivala postadoste FK Dudulajce. Nije mi drago. I ovo večeras sa trenerom Stanojevićem je vrhunac horora koji živimo, i nema ko da povuče ručnu. Dešavaće se još gore stvari.

Edited by Juan Pablo Montoya
  • Love 1
  • Ha-ha 8
Link to comment
Share on other sites

Držanje V&V dua i postepeno urušavanje na svim nivoima je dovelo da svega što gledamo.

Od odlazaka najtalentovanijih mladih igrača za džabe, do intervjua sa Gocom Tržan i gramatičkih grešaka na X-u. Od prodaje kapitena za 750k do dovođenja Firera. Od dovođenjenja ne-trenera do postavljanja njegovog pomoćnika ne-trenera.

 

Partizan već godinama nije "go-to" mesto za najtalentovanije klince, baš iz razloga prve rečenice ovog posta. I zato ko god da priča o nekakvom rešavanju problema ne može da podvuče išta drugo od toga. Ali...

 

Godine i godine su dovele i do mnogo drugih problema, počev od lošeg igračkog kadra, pa sve do upitnih skauting metoda, priprema utakmice, staffa, trenera. Atmosfere, bojkota, tenzije, pritisaka i nekvaliteta.

 

Situacija je taložena godinama, taman toliko da si 5-10 godina iza rivala i da ne možeš ništa da speedrunnuješ. Rešenje nije kompleksno, naprotiv, veoma je jednostavno i lako, samo onog trenutka kada se započne, biće potrebno mnogo vremena, strpljenja, sreće i svačega nečega da se klub oporavi koliko toliko.

No i pored svega toga, moraš i ove dnevne zadatke i probleme da rešavaš nekako. Za početak vokalni goša, koji je ubo suštinu, da uhvati loptu na petercu, da Ilić ne zapliva kod 3. gola, ovaj ne izbaci ruku nerezonski itd. itd. Nema quick fix-a, sve i da precednik onako kako je pre desetljeće uradio, upadne u prostorije i postavi sve iz grada i države koji mogu da poguraju.

Link to comment
Share on other sites

Napisah moja 2 centa pre desetak dana, danas je stigla i potvrda.

 

On 9/16/2024 at 6:40 PM, Cavani said:

Ja imam misljenje koje verovatno nije popularno i zbog koje sam manje vise batalio aktivno pracenje nase lige.

Od Zvezde je napravljena masina za pranje/izvlacenje novca za krimose iz vlasti i kluba, navijaci su srecni, tribina zida punom parom, mirna je i sto je najvaznije nema neprijatnih povika Seceru.

Partizan je sveden na efemerni nivo, ne mora da znaci da je to uradjeno planski, dovoljno je da nema pristup titulama, desetinama miliona eura koje povremeno donese ulazak u LS,  vrhunskim sponzorstvima i slicno. 

Kao kompenzaciju i mir u kuci navijacima KKP je doveden Zeljko i lova kojoj se nisu ni sami nadali, ali vidimo da i tamo stizu saopstenja da se ne talasa puno sa tribine. 

Kao sto sam mislio da nije prirodno da FKP bude prvak 7-8 puta za redom a KKP 13-14, tako mislim da i sada nije prirodno kada su se zamenilie uloge, niti mi prija.

 

 

  • Like 3
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Cavani said:

Napisah moja 2 centa pre desetak dana, danas je stigla i potvrda.

 

 


a KK CZ nema ni dinara, nisu ni blizu da budu konkuretni kao sto je FKP?

 

Problem je sto covek koji je br 1 patoloski mrzi Partizan, sto je okruzen isto takvim ljudima koji da bi mu se svideli zele da budu veci mrzitelji Od njega, ali najveci problem su razni Vucelici i Vazure koji su kao Partizanovci al za potrebe bolesnika unistavaju klub bolje nego sto bi on licno…

 

negde je morao da otpusti jer bi u svakom slucaju puklo sve ovo, pa je dozvolio da se KK malo kurobeca ali mu i to smeta…

Edited by ScepanScekicSto
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...