Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dugo dugo nisam gledao zreliju i bolju igru Arsenala. Nadigrali su moćni Real i kapa dole Arteti prije svih. Naravno, ogromne zasluge idu sjajnom Deklanu u koga je ušao duh Mihe. 

Pogodili su pravo s ovim Merinom. Čovjek je neki srednji vezni, ali eto spletom okolnosti igra kao napadač, i to odlično. 

Mali Skeli je ogroman talenat. Plijeni igrom.

Sve u svemu mislim da Arsenal ide dalje jer su bolji iako naravno Real nikad ne treba otpisati. 

Inter nisam gledao, samo golove, al očekivano mi je da prođu Bajern. Iako su u krizi zadnje vrijeme to je ekipa koja može do ušatog. Dugo su na okupu, iskusni, igraju u istom sistemu godinama pod vodjstvom Inzagija, i imaju veliki kvalitet. 

Posted
Just now, Miki28 Lakers in 5 said:

Pa da si pratio duele Bayern-Dortmund onda bi znao. 

Sramno ophodjenje navijaca Dortmunda

I sada tera inat umesto da ispadne smeker protiv tima koji ga je stvorio? Da je iskulirao ne bi mu nikad vise pravi navijaci zvizdali, ovako samo nastavlja "rat". Nije Dortmund samo navijaci, vec i taj grb, ime, istorija...

Posted
24 minutes ago, diego said:

Sta je sa Lewom, od kad je on ovakva sisica da se raduje iz petnih zila protiv nekadasnjeg tima?

Jadan je. Dortmund se pobrinuo da ga dovede iz Poljske, dao mu priliku da se razvije, igra na najvećoj sceni, postane jedan od najboljih napadača na svijetu...

Lewa se, s druge strane, pobrinuo da ode baš u Bayern, i da Dortmund ne dobije ni centa od toga 

• Like 3
Posted (edited)
1 hour ago, Bugl Khan said:

Jadan je. Dortmund se pobrinuo da ga dovede iz Poljske, dao mu priliku da se razvije, igra na najvećoj sceni, postane jedan od najboljih napadača na svijetu...

Lewa se, s druge strane, pobrinuo da ode baš u Bayern, i da Dortmund ne dobije ni centa od toga 

Pazi, to su radili mnogi igraci jureci ime za sebe, titule... i naravno, nije ok, al mi je nekako on bio bez mnogo mrlja u karijeri, ovo veceras me bas iznenadilo, aj da ima 20 godina, fazon Lola Smiljanic "Neka uzmu titulu ako ih nije sramota", al ovo je covek od 36 godina.

Da je u pitanju neki ogavan klup tipa Siti, pa dobro, al brt Dortmund... olicenje necega dobrog i ispravnog sto je jos ostalo u modernom fudbalu

Edited by diego
  • Like 1
Posted

Barsa moćna...Nisu ovakvi bili od ere MSN. Još kad se ima u vidu da se u svakom trenutku na terenu  nalazi više od pola ekipe koji su potekli u La Masjii, zaista impresivno.

Mali Yamal je čudesan. Niko nikad nije ovako igrao sa 17 godina. 

PSG takođe igra brutalan fudbal. Bila bi fora da osvoje taman što je Kilijan šmugno u Real da osvoji lš. 😄

Posted
1 hour ago, Contador54 said:

Pitanje za one koji bolje prepoznaju glasove komentatora, posto izgleda da ih Arena ne potpisuje na pocetku prenosa, ko je prenosio sinoc tekme PSG Vila?

Davidovac?

mislim lici fizicki na Davidovca, ne znam ime

Posted (edited)
11 hours ago, Dzo23 said:

Bila bi fora da osvoje taman što je Kilijan šmugno u Real da osvoji lš. 

😄

Desava se to redovno - Zvezda nakon odlaska Piksija, Inter kad je Ibrahimovic otisao u Barsu, Celzi kad je otisao Hazard...

Edited by diego
  • Like 1
Posted
13 hours ago, diego said:

Desava se to redovno - Zvezda nakon odlaska Piksija, Inter kad je Ibrahimovic otisao u Barsu, Celzi kad je otisao Hazard...

partizan kad je otisao dule vujosevic.