Stiletto Posted February 11 Posted February 11 Sjajna utakmica. Pet golova, samo 14 faulova, bez kartona, milina. A po broju krupnih šansi, zasluženo pobeda Reala.
Markoss Posted February 11 Posted February 11 Nista cudno. Srele se najgubitnickija i najpobednickija ekipa u Evropi. Normalno da ce ovi drugi da pobede nekim preokretom u finisu.
Miki28 Teoljub Posted February 11 Posted February 11 19 minutes ago, Markoss said: Nista cudno. Srele se najgubitnickija i najpobednickija ekipa u Evropi. Normalno da ce ovi drugi da pobede nekim preokretom u finisu. Nije igrao Arsenal vcrs
Don Dusko Posted February 11 Posted February 11 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Nije igrao Arsenal vcrs Ni Junajted. :))
fillam Posted February 12 Posted February 12 14 hours ago, Miki28 Teoljub said: Zna li se sta oko Aguera? Hide contents Ništa od toga, nema muda.... 2
drperce Posted February 12 Posted February 12 15 hours ago, Miki28 Teoljub said: Zna li se sta oko Aguera? Hide contents 1
Stiletto Posted February 18 Posted February 18 Ja sam viđao da fudbaleri dobiju idiotski crveni ili idiotski žuti, ali dva idiotska žuta u istoj utakmici, e to se retko viđa. 1
Don Dusko Posted February 18 Posted February 18 10 minutes ago, Stiletto said: Ja sam viđao da fudbaleri dobiju idiotski crveni ili idiotski žuti, ali dva idiotska žuta u istoj utakmici, e to se retko viđa. Ono kad tvoj tim dominira i redja sanse a ti zbog simulacije dobijes drugi zuti. Prvi put to vidim. I evo kazne. 1
Volter Posted February 18 Posted February 18 (edited) Šteta što Lukman promaši penal, bilo bi pola sata ludila. Inače sve utakmice zanimljive. Edited February 18 by Volter
Stiletto Posted February 19 Posted February 19 Juče izgleda bio plodan dan za ludake. Pored idiotska dva žuta Tea Hernandeza, evo kako je kapiten Atalante Rafael Toloi dobio direktan crveni (od 12:07): 2
Polivalentni Stevica Posted February 19 Posted February 19 Gasperini je besan zato što je Lukman uzeo loptu da izvede penal,rekavši da su De Ketelare i Retegi prva dva izvodjača. A na konto dva imbecilna žuta kartona Tea Ernandeza,Marko van Basten ga je najbolje opisao. "Glupan prve klase." 1
Drug Crni Posted February 19 Posted February 19 Za ono što je Teo uradio u nekim kompanijama bi popio disciplinski postupak. Drugi gol bukvalno visi u vazduhu i on pokuša da iscenira penal. On i Leao su najtalentovaniji u Milanu,ali očito i zasićeni..ili nešto drugo ne funkcioniše sa njima. Možda treba i da se rastanemo. Ionako smo odlaskom Maldinija na sigurnom putu da opet budemo mediokritetski klub Bajern mi uopšte ne uliva poverenje ni igrom ni rezultatima. Očekujem da ih neko dobrano olupa u LŠ. Zreli su za to 1
Miki28 Teoljub Posted February 19 Posted February 19 Mbappe Kakav pas Asencia i onda rutinski lob Mbappea
Drug Crni Posted February 19 Posted February 19 (edited) Da sam Pep,odmah na početku 2.poluvremena bih ubacio KDB i Halanda. Ova postava neće do gola Edited February 19 by Drug Crni slovo
Miki28 Teoljub Posted February 19 Posted February 19 Poigrava se Real sa City. Mbappe konacno onaj pravi Jbt usled svih ovih povreda ove sezone u odbrani, Real je dobio ozb CB u Asencio. Kako podsjeca na mladog Ramosa
Drug Crni Posted February 19 Posted February 19 City nemoćan napred,ali zato pozadi primaju kao Totenhem..
Stiletto Posted February 19 Posted February 19 Siti je došao u Madrid samo zato što mora. Igraju kao da ih je neko puškom naterao na teren. Još se povredi i Stouns i sad ostali paze noge ko Mitar Mrkela u najboljim igračkim danima. 3
berti Posted February 19 Posted February 19 Gledam Siti, kao da Zvezdu gledam. Zvezda bi primila 7, Siti vrlo lako moze nekih 4-5
Recommended Posts