Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nista cudno. Srele se najgubitnickija i najpobednickija ekipa u Evropi. Normalno da ce ovi drugi da pobede nekim preokretom u finisu. 

Posted
10 minutes ago, Stiletto said:

Ja sam viđao da fudbaleri dobiju idiotski crveni ili idiotski žuti, ali dva idiotska žuta u istoj utakmici, e to se retko viđa.

Ono kad tvoj tim dominira i redja sanse a ti zbog simulacije dobijes drugi zuti.

Prvi put to vidim.

I evo kazne.

• Like 1
Posted (edited)

Šteta što Lukman promaši penal, bilo bi pola sata ludila.

Inače sve utakmice zanimljive.

Edited by Volter
Posted

Juče izgleda bio plodan dan za ludake.

Pored idiotska dva žuta Tea Hernandeza, evo kako je kapiten Atalante Rafael Toloi dobio direktan crveni (od 12:07):

• Like 2
Posted

Gasperini je besan zato što je Lukman uzeo loptu da izvede penal,rekavši da su De Ketelare i Retegi prva dva izvodjača.

A na konto dva imbecilna žuta kartona Tea Ernandeza,Marko van Basten ga je najbolje opisao.

"Glupan prve klase."

• Like 1
Posted

Za ono što je Teo uradio u nekim kompanijama bi popio disciplinski postupak. Drugi gol bukvalno visi u vazduhu i on pokuša da iscenira penal. 

On i Leao su najtalentovaniji u Milanu,ali očito i zasićeni..ili nešto drugo ne funkcioniše sa njima. Možda treba i da se rastanemo. Ionako smo odlaskom Maldinija na sigurnom putu da opet budemo mediokritetski klub

Bajern mi uopšte ne uliva poverenje ni igrom ni rezultatima. Očekujem da ih neko dobrano olupa u LŠ. Zreli su za to

• Like 1
Posted

Siti je došao u Madrid samo zato što mora. Igraju kao da ih je neko puškom naterao na teren. Još se povredi i Stouns i sad ostali paze noge ko Mitar Mrkela u najboljim igračkim danima.

• Ha-ha 3