Recoba Posted September 19 Share Posted September 19 Zvezda sada da čeka januar za neki bod u Ligi prvaka, a nije kao da će i Benfica imati žetvu bodova. Dvije otužne ekipe, neki Liga Europe nivo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 19 Share Posted September 19 I moj utisak je da je Benfika tankoza. Propuštena prilika za Zvezdu da uzme bod;mislim da su i Štutgart i PSV bolji od portugalske ekipe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted September 19 Share Posted September 19 9 minutes ago, Don Dusko said: @Bugl Khan izvolte druze. Podijum je tvoj. Ne plešem. Stvarno. Ali nemam ništa protiv plesača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted September 19 Share Posted September 19 16 minutes ago, Drug Crni said: I moj utisak je da je Benfika tankoza. Propuštena prilika za Zvezdu da uzme bod;mislim da su i Štutgart i PSV bolji od portugalske ekipe. Ovo je bio idealan trenutak da se igra protiv Benfike, mislim da će za mesec-dva biti bolji od ovoga. Ali da, poprilično tanko. Ipak, ne slažem se da je PSV bolji od Benfike, tu su mi negde. Štutgart je menjao nosioce ali imali su odličnu predstavu u Madridu. Rano je za neke prognoze, ali može da se igra sa ovim ekipama + Young Boys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 19 Share Posted September 19 Cudo od djeteta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 19 Share Posted September 19 Yamal. @McLeod koga prozove taj eksplodira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted September 19 Share Posted September 19 Raya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 19 Share Posted September 19 Kakav nastup Barselone krv ti jbm. Ok imali igraca manje ali ovo je bas sramotno izdanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted September 21 Share Posted September 21 Meni se bas svidja mentalitet poput Bajerna, ljudi ne staju, razbise Dinamo, razbise i Crvenu zvezdu u sred Beograda. Tako treba igrati, a ne da u prvom poluvremenu bude 4:0 i onda zavrsi 5:1. Fudbaleri su i vise nego odlicno placeni da bi svih 90 minuta igrali punom snagom, a ne da se u drugom poluvremenu spustaju na nivo protivnika i pretvaraju u Partizan ili Hajduk. Ako je na poluvremenu 4:0 logicno je da na kraju bude 7:0 ili 7:1 ili 8:0. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted September 22 Share Posted September 22 On 9/21/2024 at 3:09 AM, bergkamp bcd said: Meni se bas svidja mentalitet poput Bajerna, ljudi ne staju, razbise Dinamo, razbise i Crvenu zvezdu u sred Beograda. Tako treba igrati, a ne da u prvom poluvremenu bude 4:0 i onda zavrsi 5:1. Fudbaleri su i vise nego odlicno placeni da bi svih 90 minuta igrali punom snagom, a ne da se u drugom poluvremenu spustaju na nivo protivnika i pretvaraju u Partizan ili Hajduk. Ako je na poluvremenu 4:0 logicno je da na kraju bude 7:0 ili 7:1 ili 8:0. Kladim se da ni jedan nema problem igranja ovakvih utakmica. Može i gušći kalendar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 1 Share Posted October 1 Kakva golcina igraca Sparte Ljepotica od slobodnjaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted October 1 Share Posted October 1 Poprilicna blamaza Salcburga veceras. Brest pokupio 6 bodova u dva meca protiv austrijskih klubova i zauzeo celo tabele Sparta odolela u Stutgartu, to se nisam nad'o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 1 Share Posted October 1 Salzburg se vec blamira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 1 Share Posted October 1 Počastio Inter Zvezdu Arnautovićem na terenu. Ne može ni protiv fakin Spajića da se nametne. Inter igra koliko treba..Zvezda to nije iskoristila,a itekako je mogla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted October 1 Share Posted October 1 Kako Hakan Calhanoglu trpa u golmanov kut. Ne znaš jel ju Hakan opalio jače ili preciznije. 4 minutes ago, Drug Crni said: Počastio Inter Zvezdu Arnautovićem na terenu. Ne može ni protiv fakin Spajića da se nametne. Inter igra koliko treba..Zvezda to nije iskoristila,a itekako je mogla. HoF šaban 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 1 Share Posted October 1 Kruno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted October 1 Share Posted October 1 Evo ga Merino debituje za Arsenal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted October 1 Share Posted October 1 Ovaj Ndiaye je igrao za Goricu prije nekih 3 godine. Kahlina, Špikić, Lovrić, Kalik, Atiemwen, Stenvoorden, Suk, Zwolinski, Ndiaye...solidna ekipica. Salzburg je u 67. minuti tražio gol za 1:1, a samo 9 minuta kasnije je primio gol za 0:4. Sjeti se Sa....lburže. Bez prest....anka je bilo neugodno s Brestom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 1 Share Posted October 1 Duh Mujakića ušao u brojne Zvezdine igrače. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 1 Share Posted October 1 31 minutes ago, Drug Crni said: Kruno Upravu si bio sve za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted October 1 Share Posted October 1 Celtic ugazen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 1 Share Posted October 1 3 minutes ago, Don Dusko said: Upravu si bio sve za njega. Ma,ja se smejem onome što čovek radi na terenu..nisam "rekao sam vam" tip.. Zvezda je dobila potencijalno veoma darovitog igrača u liku Maksimovića. Šteta što mu bar jedna lopta nije išla u okvir. U drugom poluvremenu je ostao bez snage. Spajić prevera u rangu Radeta. Ima li Miloje muda da ga klupira? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 1 Share Posted October 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted October 1 Share Posted October 1 Rutinski odrađen PSG.Nešto me zezao net pa nisam uhvatio prvih 10-ak min drugog poluvremena.Ne znam zbog čega je izmenjen Timber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 1 Share Posted October 1 23 minutes ago, Barkley#34 said: Duh Mujakića ušao u brojne Zvezdine igrače. Odradili nas bukvalno kao mi Partizan na vase idiotluke kada je isto delovalo da je rezultat mozda previsok kao i ovo nocas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts