Jump to content

Recommended Posts

Posted

Za razliku od većine mišljenja sam da je izabrao klub po mjeri. Srpski trener, srpski saigrač (Mijat Gaćinović), a takođe će igrati u ekipi zajedno sa velikim zvezdama Erik Lamelom i Marsijalom.

Na sve to treba dodati da je Atina jedan od najboljih gradova za život. 

• Like 2
Posted

Poslednja recenica je i razlog njegovog odlaska tamo. Jos u Zvezdi je moglo da se pretpostavi da njemu sportska karijera predstavlja samo ulaznicu za lagodan zivot, sezona u Realu je otklonila svaku sumnju.

Posted
1 hour ago, Dzo23 said:

Za razliku od većine mišljenja sam da je izabrao klub po mjeri. Srpski trener, srpski saigrač (Mijat Gaćinović), a takođe će igrati u ekipi zajedno sa velikim zvezdama Erik Lamelom i Marsijalom.

Na sve to treba dodati da je Atina jedan od najboljih gradova za život. 

2 velika talenta koji zbog nekih drugih stvari nisu ispunili sav svoj potencijal.

Luka i Martial, kakav ce to kombo da bude. Imaju mnogo zajednickih tema, naravno vezano za desavanja van terena.

Posted

Meni Jovic deluje kao lik koji ne voli nesto mnogo fudbal. U sustini tu je da odradjuje dok ga telo sluzi, ali i on je otprilike u fazonu - sta sam uradio, uradio sam.

Ista je prica i sa Radonjicem. Daleko vise voli ono sto fudbal donosi van terena.

Posted

Jbg Real je sam vrhunac fudbala i karijere, većini i pukne karijera kada tu ne uspe i teško je sigurno da nađeš motiv da igraš na nižim nivoima... i sa strane kada se pogleda kako žive kao neke rok zvezde i taj nivo medijske pažnje sa sve onim vilama i svitom od bar 10-15 "drugara" koji im titraju po ceo dan baš neki nerealan život koji retko ko može psihički da iznese.