Dzo23 Posted Tuesday at 08:26 AM Posted Tuesday at 08:26 AM Za razliku od većine mišljenja sam da je izabrao klub po mjeri. Srpski trener, srpski saigrač (Mijat Gaćinović), a takođe će igrati u ekipi zajedno sa velikim zvezdama Erik Lamelom i Marsijalom. Na sve to treba dodati da je Atina jedan od najboljih gradova za život. 2
McLeod Posted Tuesday at 08:37 AM Posted Tuesday at 08:37 AM Poslednja recenica je i razlog njegovog odlaska tamo. Jos u Zvezdi je moglo da se pretpostavi da njemu sportska karijera predstavlja samo ulaznicu za lagodan zivot, sezona u Realu je otklonila svaku sumnju. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted Tuesday at 10:10 AM Posted Tuesday at 10:10 AM 1 hour ago, Dzo23 said: Za razliku od većine mišljenja sam da je izabrao klub po mjeri. Srpski trener, srpski saigrač (Mijat Gaćinović), a takođe će igrati u ekipi zajedno sa velikim zvezdama Erik Lamelom i Marsijalom. Na sve to treba dodati da je Atina jedan od najboljih gradova za život. 2 velika talenta koji zbog nekih drugih stvari nisu ispunili sav svoj potencijal. Luka i Martial, kakav ce to kombo da bude. Imaju mnogo zajednickih tema, naravno vezano za desavanja van terena. 1
Markoss Posted Tuesday at 10:55 AM Posted Tuesday at 10:55 AM Meni Jovic deluje kao lik koji ne voli nesto mnogo fudbal. U sustini tu je da odradjuje dok ga telo sluzi, ali i on je otprilike u fazonu - sta sam uradio, uradio sam. Ista je prica i sa Radonjicem. Daleko vise voli ono sto fudbal donosi van terena. 2
Bobby Shurda Posted Tuesday at 12:05 PM Posted Tuesday at 12:05 PM Jbg Real je sam vrhunac fudbala i karijere, većini i pukne karijera kada tu ne uspe i teško je sigurno da nađeš motiv da igraš na nižim nivoima... i sa strane kada se pogleda kako žive kao neke rok zvezde i taj nivo medijske pažnje sa sve onim vilama i svitom od bar 10-15 "drugara" koji im titraju po ceo dan baš neki nerealan život koji retko ko može psihički da iznese.
Bugl Khan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago On 8/5/2025 at 12:13 AM, Мџе said: Pucate iz svih oružja po Luki, a niste ni zagrebali površinu. Ako pogledate ko ulazi i ispada iz La Lige, videćete da su to uglavnom novi prvoligaši. Borha Himenez je imao odličan start sa Leganesom prošle sezone, skinuo je skalp Barseloni i Atletiku, a na kraju ispao iz lige. A on sigurno nije gori trener od Veljka Paunovića. U oktobru prošle godine, za novog sportskog direktora AEK-a došao je iskusni Havijer Ribalta, koji čini se sprovodi ozbiljan projekat u klubu. Prvo veliko iznenađenje bilo je dovođenje Nikolića, gde se po tradiciji očekivalo neko veliko ime sa španskog ili portugalskog govornog područja. Međutim, Havijer je doveo trenera kog poznaje iz Rusije i sa kojim želi da izgradi sistem i nove temelje ekipe. Pretpostavljam da je slična priča predstavljena i Joviću, i otuda ne čudi što je izabrao klub gde će imati podršku i trenera i uprave, umesto onog gde će trener biti pod neverovatnim pritiskom već u prvoj sezoni, a on sam lako može ispasti iz fokusa ako kola krenu nizbrdo. U vrhunskim klubovima uglavnom postoji veliki pritisak.
Bugl Khan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) On 8/5/2025 at 2:05 PM, Bobby Shurda said: Jbg Real je sam vrhunac fudbala i karijere, većini i pukne karijera kada tu ne uspe i teško je sigurno da nađeš motiv da igraš na nižim nivoima... i sa strane kada se pogleda kako žive kao neke rok zvezde i taj nivo medijske pažnje sa sve onim vilama i svitom od bar 10-15 "drugara" koji im titraju po ceo dan baš neki nerealan život koji retko ko može psihički da iznese. Igranje za Milan u CL nije nešto puno niži nivo. AEK je puno niži nivo. Btw, Robben, Sneijder, Eto'o, Higuain, Oezil, Ze Roberto, Makelele, Cambiasso, Anelka, Xabi Alonso, Kovačić, Khedira, Di Maria, Seedorf.... Edited 4 hours ago by Bugl Khan
Bobby Shurda Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 43 minutes ago, Bugl Khan said: Igranje za Milan u CL nije nešto puno niži nivo. AEK je puno niži nivo. Btw, Robben, Sneijder, Eto'o, Higuain, Oezil, Ze Roberto, Makelele, Cambiasso, Anelka, Xabi Alonso, Kovačić, Khedira, Di Maria, Seedorf.... Naravno da je puno niži nivo pogotovo ovaj sada Milan. Btw ajde što je pola tih bilo solidno čak i u Realu nego što si stavio Ozila i Di Mariju koji su bili u onim užim listama za Zlatnu loptu kao igrači Reala hahahah
Bugl Khan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 13 minutes ago, Bobby Shurda said: Naravno da je puno niži nivo pogotovo ovaj sada Milan. Btw ajde što je pola tih bilo solidno čak i u Realu nego što si stavio Ozila i Di Mariju koji su bili u onim užim listama za Zlatnu loptu kao igrači Reala hahahah Ako je u Milanu puno niži pritisak nego u Realu, onda on stvarno ide u klub bez pritiska. Stavio sam igrače koji su poslije Reala imali uspješne karijere drugdje. Al, ok, Robben, Sneijder, Eto'o, Ze Roberto, Cambiasso, Anelka..... oni nisu uspjeli u Realu Koliko je igrača na užoj listi za Zlatnu loptu? 20? Edited 4 hours ago by Bugl Khan
Recommended Posts