Nicklord Posted July 9 Share Posted July 9 Evo vratio se, ali sumnjiv je dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9 Share Posted July 9 (edited) Ne sviđa mi se kako udara loptu, kao da bi što pre da otalja. Valjda će ti lekovi šta god su mu dali da prorade uskoro. Novak je juče trčao u WC s terena, možda je neki virus... Tomi od početka meča spasava živu glavu, deluje da Alkaraz ovaj put neće ništa prepustiti slučaju. Edit: i samo što sam ovo napisala brejknut s nulom Evo ga, proradili lekovi kod Sinera ali ovo stvarno nije u redu, em se mučim i inače sa strimovima a sad još treba da žongliram između dva terena, evo sad sam propustila ribrejk Edited July 9 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 9 Share Posted July 9 Medvedev je težak nesrećnik,kako lik ispusti dva seta. Ako izgubi ovaj treći,Siner će ga ometlati u četvrtom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9 Share Posted July 9 Siner ima užasan skor u petim setovima, zaboravila sam koliko tačno, ali povratak protiv Danila u finalu AO je redak izuzetak. Da vidimo kako će ovo ići ako Siner bude zdravstveno u redu do kraja, što se nadam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 9 Share Posted July 9 A od ovog komentatora na SK očekujem da počne da onaniše na Sinera u prenosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 9 Share Posted July 9 Pol nekako hipnotise Alkaraza nema drugog objasnjenja. Lik protiv njega igra ubedljivo najgori tenis na svakoj podlozi, glup, neefikasan, poklanja kao deda mraz, nestaje sa terena na po pet minuta, pa se onda ukljuci, osvoji poene u seriji, pa onda ga ovaj brejkne sa nulom.... neverovatno je gledati ovo. A potpuno je suludo, Alkaraz ovakve igrace cisti, Pol nema nikakvo oruzje osim solidnog forhenda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9 Share Posted July 9 (edited) Morala sam da izađem na početku četvrtog, kad sad pogledam ono Siner počisti Medu za 20 minuta, šta to bi? On je valjda jedini koga može da voza u pet setova Šta pogodi Pol za set loptu Edited July 9 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 9 Share Posted July 9 Just now, alcesta said: Morala sam da izađem na početku četvrtog, kad sad pogledam ono Siner počisti Medu za 20 minuta, šta to bi? On je valjda jedini koga može da voza u pet setova Kad ga je Siner prvi put brejknuo u četvrtom setu,Meda se raspao.Plus Siner dosta agresivniji u razmenama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9 Share Posted July 9 (edited) Alkaraz i Pol na travi igraju set 76 minuta. Ne verujem da mogu izdržati ovako u svakom setu, neko će se raspasti pre ili kasnije, a verovatnije mi je da to bude Pol, bez obzira na trenutni rezultat. I opet, čim ovako nešto napišem Pol ga brejkne u stvari sam je sebe brejknuo, ono nisu bili ni tako mali auti. Edited July 9 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 9 Share Posted July 9 Opaaa,brejknuo ga Meda,valjda se neće i treći put utrontati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 9 Share Posted July 9 Medvedev u polufinalu W hahahaha. Djokovic osvaja ovo na jednoj nozi ako treba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9 Share Posted July 9 Kad god sudija kaže rezultat, umesto Medvedev leads ja čujem Federer leads. Šta ti je navika Bravo za Medu, mada bih radije da ga ne gledam protiv Alkaraza kako se opet raspada ali kad je već Siner kilav, šta da se radi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 9 Share Posted July 9 Samo da uputim goleme čestitke komšinici preko Dunava,Doni Vekić. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 9 Share Posted July 9 Al' je Marijana Veljović nagruvala PVC u sebe 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9 Share Posted July 9 Paolini je stvarno prijatno iznenađenje, ne toliko zbog proboja na RG koliko što uspeva da to ponovi i na W. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted July 10 Share Posted July 10 De Minor se povukao 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 10 Share Posted July 10 Nije iznenađenje za one koji gledaju wish&go, Cvija je najavio, neformalno, da je "čuo od jednog igrača da će se minor povući"-nije hteo da kaže od kog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 10 Share Posted July 10 Meni stigla notifikacija ne telefon, nisam mislila da je tako ozbiljno. Pretpostavljam da Novaku u ovim okolnostima s obzirom na koleno i godine to ipak više odgovara nego što mu smeta, inače mu ovakve predaje nisu baš pomagale za rezultat. U svakom slučaju super što se bodova tiče. Ajmo Barbara, možeš ti to 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 10 Share Posted July 10 (edited) Ajmo Fricko, da se odigra pametno i dobro za najveci uspeh u karijeri. U polufinalu ceka svezi Novak pa bi valjalo ne istrositi se previse Edited July 10 by delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 10 Share Posted July 10 Trebalo bi Fric ovo rutinski da resi. Naravno, rekao bih Djokovic nikad lakse u finalu Vimbldona, ali on je bas imao 7-8 presmesnih zrebova ovde, iako je ovaj bas onako "jak", nisam siguran da je bas najjaci ikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 10 Share Posted July 10 Ovako se nisam osecao kao teniski fan jos od Tipsinog bolnog poraza protiv Ferrera 2012. na US Openu u QF. E moj Fricko, luzer kakav se retko radja, toliko sam utucen da trenutno nista vise ne bih napisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 10 Share Posted July 10 Šta ovo bi? Kad sam izašla Fric je rutinski dobio prvi set i mislila sam da neće imati mnogo problema, malopre se vratila i videla rezultat kad ono Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted July 10 Share Posted July 10 22 minutes ago, alcesta said: Šta ovo bi? Kad sam izašla Fric je rutinski dobio prvi set i mislila sam da neće imati mnogo problema, malopre se vratila i videla rezultat kad ono Шта ово би? Видјети три поста изнад 🍻 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 10 Share Posted July 10 Nije neka povreda ili slično, masa ljudi se ispovređivala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 10 Share Posted July 10 https://www.tennis.com/baseline/articles/photos-queen-camilla-keira-knightley-lena-dunham-celebrities-2024-wimbledon-quarterfinals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts