Jump to content

Roland Garros 2019. (26. maj - 9. jun)

Roland Garros 2019. - ko osvaja  

68 members have voted

1. 1. Ko osvaja turnir u muskoj konkurenciji?

• Novak Djokovic
    • Rafael Nadal
    • Rodzer Federer
    • Dominik Tim
    • Aleksandar Zverev
      0
    • Stefanos Cicipas
      0
    • Stanislas Vavrinka
    • Neki Tomas Johanson, od koga to niko ne ocekuje
  2. 2. Ko osvaja turnir u zenskoj konkurenciji?

• Naomi Osaka
    • Karolina Pliskova
    • Simona Halep
    • Kiki Bertens
    • Andzelik Kerber
    • Petra Kvitova
    • Neki zenski Tomas Johanson

Recommended Posts

Posted (edited)
2 minutes ago, Boxy said:

I ja ne verujem da je namerno, ali ne znam da li protivniku bas toliko smeta, zato kazem da ne znam sta da mislim

Mislim da je tesko preko slika/ekrana provaliti koliko on zapravo lici na lopticu jer meni je na prvi utisak sa tv-a skroz drugacije delovala nijansa u odnosu na slike. 

Edited by zoe Bg
Posted

Zaista sumnjam da ima ikakve veze sa namerom da oteza igranje protivniku. Posebno kad ima ovakav zreb iz pakla.

Posted

Kakve je sve sasave majice nosio sigurna sam da on nosi ono sto mu posalju :lol_2: greota, Bornina majica i ova su ubedljivo najbolje Nike iz muske kolekcije.

Posted

Malo je to, takvim tempom ce tek za mesec dana da se dodje do rekorda, treba ti neka kontraverza, neki skandal :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Boxy said:

Malo je to, takvim tempom ce tek za mesec dana da se dodje do rekorda, treba ti neka kontraverza, neki skandal :classic_biggrin:

Npr. ja da ga banujem sto spamuje topik :girl:

Posted

Nije to loša ideja...uzajamno se banujte, a mi ćemo do četvrtka da apelujemo da jedno drugom smanjite ban. Ima da ode 'iljadu postova dok si rekao Novak Slam.

• Thanks 2
  • Ha-ha 2
Posted

Ma nista ono njegovo.

U prvom setu je vodio 4-1 sa dva brejka prednosti i dosao do toga da servira na ostanak u setu i nekako izvukao u TB.

U drugom setu gubi servis za servisom, nego je ovaj Milman ocajan. 

Da li je ikad postojao igrac koji je u stanju da veze 20 pobeda na 2 seta i onda kako dodje GS ne moze rutinski da dobije maltene nikoga?

Posted

Malo je ovo postova za rekord. Upadljivo je odsustvo Mcl sa topika :thumbdown:

Da dođe i zabiberi, npr. kaže da Rafa uzima RG bez pretrpljenog brejka, pa skoče Lavrnja i Steva da mu psuju pola familije :lol_2:

Pa onda da se pojavi slika Pepe Imaza kako prosipa kokošiju krv po terenu gde Novak trenira za drugo kolo...

I post po post i eto rekorda 😄

• Ha-ha 3
Posted
4 hours ago, Boxy said:

Zar nije bila neka slicna kontroverza oko slicne boje Sereninog/Venusinog outfita pre nekoliko godina? Meni nesto to ostalo u secanju.

Evo ovako nesto nadjoh:

https://www.stuff.co.nz/life-style/fashion/76039366/

Mada se meni nesto cini da je nesto slicno bilo nekoliko godina ranije u vezi i haljine koju je nosila Venus.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...