Jump to content

Roland Garros 2019. (26. maj - 9. jun)

Roland Garros 2019. - ko osvaja  

68 members have voted

1. 1. Ko osvaja turnir u muskoj konkurenciji?

• Novak Djokovic
    • Rafael Nadal
    • Rodzer Federer
    • Dominik Tim
    • Aleksandar Zverev
      0
    • Stefanos Cicipas
      0
    • Stanislas Vavrinka
    • Neki Tomas Johanson, od koga to niko ne ocekuje
  2. 2. Ko osvaja turnir u zenskoj konkurenciji?

• Naomi Osaka
    • Karolina Pliskova
    • Simona Halep
    • Kiki Bertens
    • Andzelik Kerber
    • Petra Kvitova
    • Neki zenski Tomas Johanson

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Wawrinka spasio 10/11 brejk lopti. Citav turnir igra nestvarno dobro u najtezim trenucima.

Federer coukuje. Seti se samo cuvene sifre 4/23

Posted (edited)
3 minutes ago, Borko said:

Federer coukuje. Seti se samo cuvene sifre 4/23

Ima i toga, ali cinjenica je da Stan uvijek pronalazi dobar servis na BP. Protiv Cicipasa je spasio 22 brejk lopte.

Edited by Shunsuke Nakamura
Posted
3 minutes ago, Petar 91 said:

Ko god ode na Nadala bice pociscen najstrasnije, mozda bi Fed mogao set da mu uzme, ali Sten ako prodje na nosilima ce izaci na teren

otakd to da federer ima vise sansi na sljaci od wawrinke

• Like 1
Posted (edited)
5 minutes ago, Petar 91 said:

Ko god ode na Nadala bice pociscen najstrasnije, mozda bi Fed mogao set da mu uzme, ali Sten ako prodje na nosilima ce izaci na teren

Pa ono, imaju tri dana da se spreme za naredni mec. Sasvim je to dovoljno vremena da se odmore fizicki. 

Edited by Drakaris
Posted
4 minutes ago, Petar 91 said:

Ma kakav crni set, 6-7 gemova max.

Posted
Just now, Drakaris said:

Pa ono, imaju tri dana da se spreme za naredni mec. Sasvim je to dovoljno vremena da se odmoris fizicki. 

Mislis da bi imali i 1% sanse protiv Nadala na Garosu i da imaju 3 dana odmora a Nadal da igra u istom danu dva meca?

Posted
Just now, Borko said:

Mislis da bi imali i 1% sanse protiv Nadala na Garosu i da imaju 3 dana odmora a Nadal da igra u istom danu dva meca?

Ne kazem da bi imali vece sanse, ali bice u stanju da daju sve od sebe i umor od prethodnog meca nece biti izgovor. Nadal je svejedno dosta jaci. 

Posted

Roger se bori svim snagama, apsolutno nisam ocekivala da ce preokrenuti rezultat u ovom setu, ja sam prezadovoljna, sta god da se desi do kraja [emoji4]

Posted
Just now, Boxy said:

Roger se bori svim snagama, apsolutno nisam ocekivala da ce preokrenuti rezultat u ovom setu, ja sam prezadovoljna, sta god da se desi do kraja emoji4.png

Zbog avatara?

Posted

Mislim da Fed ne moze da ga dobije ali moze da ga izbombarduje i da otme set, Wawrinki je ovo najbolji tunir u sezoni i odigrao je bas dosta tenisa u poslednjih nedelju dana, sumnjam da ima goriva da namuci Nadala

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...