Shikamaru Posted June 27 Share Posted June 27 https://meridiansport.rs/kosarka/tajrik-dzons-blizu-dogovora-sa-partizanom-koji-razgovara-i-sa-ajzejom-majkom/ Ako ništa imamo novo ime koje se pojavljuje (ne Jones) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted June 27 Share Posted June 27 3 hours ago, longbowman said: Za sada nam ekipa izgleda podobnije za MMA nego za kosarku. Za sada nemamo ekipu, vec 3 igraca. Tacnije 4, posto je zvanicni stav kluba da Kaboklo ostaje, ali svi znamo da je to samo natezanje jajca za ono sto je uradio i pokusaj da se isposluje neki + sa igracem koji je debeli -. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruda Posted June 27 Share Posted June 27 Ajzea Majk bi bio odlično pojačanje na 4. Iskreno sam ga baš hteo u Zvezdi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džoni Ivanović92 Posted June 27 Share Posted June 27 Urbonas javlja da ste dogovorili Ajzeu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 27 Share Posted June 27 Opet buljaski gradimo ekipu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted June 27 Share Posted June 27 (edited) =https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/ozvanicen-braun-dzons-i-majk-blizu-partizana Kažu da je Braun završen. Edited June 27 by Aman 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 27 Share Posted June 27 10 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Opet buljaski gradimo ekipu... U kom smislu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted June 27 Share Posted June 27 Dzons mi se svidja. Konačno jedan energican centar koji razgrce u reketu i skače posle mora svilenih u nas. Ako dodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 27 Share Posted June 27 Mike je EC igrac al ono ima upside da bude solidan role player na EL nivou. 3&D igrac, veliki radnik koji je kroz karijeru dosta napredovao i popravio u svojoj igri, nece mnogo na lopti da igra, uglavnom spot up i straight line drives, dobar atleta koji oce da igra odbrane i igrace vjerovatno backup PF u ovoj ekipi. Ova 2 meca sto su prosle sezone igrali vs nas, djelovao je da se ne stedi coek pa je zato i bio u problemu sa faulovima uglavnom te meceve. Obzirom na ova imena sto se pominju za vas, djeluje da ce tu faliti kreacije i poena al da ce da se bije za sve pare. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 27 Share Posted June 27 Zvanicno, zvanicno, a ja ne vidim da je klub bilo sta potvrdio. Sport klub baljezganja me ne zanimaju. Nije da nemaju reputaciju da seru. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 27 Share Posted June 27 2 hours ago, ScepanScekicSto said: Ko kaze sa je kosarka neprofitabilan sport 😁😁 https://www.instagram.com/p/C8uipFltlJk/?igsh=MW9mZWN1Ync0N3N6NQ== poslovali u plusu ocekujemo sutra odgovor predsednika.. sad kad je zavrsio sa FSS Čitavih 15% od budžeta za državni projekat. 🙄 Koliko je picousti zapjenio ja sam mislio dao nam ključeve od narodnog trezora. Splačinar. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 27 Author Share Posted June 27 Meni sad liči da ćemo nakrcati jedno 8-9 solidnih do vrlo dobrih EL igrača i imati dosta široku rotaciju. Lopta će morati mnogo brže da se kreće, što me baš raduje. A i odbrana će biti drastično bolja. Ali mi isto tako liči da ćemo čekati i 1-2 kapitalca koji će rešavati kad se lomi. Neki NBA igrač, možda povratnik npr. Babo, Dario, Jusuf ili neki bek kao Lamb, Ros itd. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 27 Share Posted June 27 Drugi deo intervjua… koja sreca i spas za KKP 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted June 27 Share Posted June 27 2 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 27 Share Posted June 27 Monekea i onog pleya iz Valensije vise niko ni ne pominje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 27 Share Posted June 27 29 minutes ago, Aman 2 said: Doslo je do prekucavanja 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted June 27 Share Posted June 27 (edited) Moneke je dobar ima fiziku, energiju, povezao bi se sa navijacima, bio bi dobro pojacanje. Jones, nista spec, sta znam, nije mi za prvog pleja, to sto je on odigrao u Valensiji, isto bi sa tom minutazom odigrao i Smith. Edited June 27 by Coz29 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 27 Share Posted June 27 ?, Nilikina, Lakic Lundberg Marinkovic, Braun 2/3 Bonga, Nakic Moneke, Majk Dzouns, ?, Koprivica Ovo ako se obistini sve ovo ce verovatno biti najatleticniji roster i u par najpotentnijih defanzivno i jedan od vecih po sajzu, jedan plej skorer bi dao drugu dimenziju u napadu, ali cak i bez njega ima ovde poena itekako. Lundberg je two way igrac, kao i Marinkovic, Braun i Dzouns iako nije ne znam kakav defanzivac ali je atleta i eksplozivan. Svi su oni sposobni za dvocifren prosek na nivou sezone. Moneke je doslovno skorer sa pozicije 4 sa 13-14ppg u proseku. Pbg.njuz je pisao da je blizu pa sam ga zato ubacio kao i ostali koji su navodno blizu. Sve i da ne dodje neko od njih jasna je koncepcija vec sad i kakvi se profili traze. Dakle itekako ovde ima poena cak i bez pleja skorera, ozbiljan two way tim generalno ako se posmatra uza rotacija. Cak i taj Nilikina kapiram da moze da dobaci do 6-7ppg u El, kao i Bonga. Za mene nema sumnje da ce Partizan koga god doveo davati barem 78-80ppg prosecno a ne 50 kako se verovatno ironicno pisalo misleci na 60-70. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted June 27 Share Posted June 27 (edited) 2 hours ago, Brat od Korneta said: ?, Nilikina, Lakic Lundberg Marinkovic, Braun 2/3 Bonga, Nakic Moneke, Majk Dzouns, ?, Koprivica Ovo ako se obistini sve ovo ce verovatno biti najatleticniji roster i u par najpotentnijih defanzivno i jedan od vecih po sajzu, jedan plej skorer bi dao drugu dimenziju u napadu, ali cak i bez njega ima ovde poena itekako. Lundberg je two way igrac, kao i Marinkovic, Braun i Dzouns iako nije ne znam kakav defanzivac ali je atleta i eksplozivan. Svi su oni sposobni za dvocifren prosek na nivou sezone. Moneke je doslovno skorer sa pozicije 4 sa 13-14ppg u proseku. Pbg.njuz je pisao da je blizu pa sam ga zato ubacio kao i ostali koji su navodno blizu. Sve i da ne dodje neko od njih jasna je koncepcija vec sad i kakvi se profili traze. Dakle itekako ovde ima poena cak i bez pleja skorera, ozbiljan two way tim generalno ako se posmatra uza rotacija. Cak i taj Nilikina kapiram da moze da dobaci do 6-7ppg u El, kao i Bonga. Za mene nema sumnje da ce Partizan koga god doveo davati barem 78-80ppg prosecno a ne 50 kako se verovatno ironicno pisalo misleci na 60-70. Ako ovako bude kako si ti napisao igrace se kup i kls sa juniorima, ako se uopste bude igralo. 4 domaca igraca u rosteru premalo. Racunaj da ce biti bar 15 igraca sposobnih da igraju ABA ligu. Ovo kako si ti napisao ispada 13 sve uz ove dve nepoznanice. Sumnjam da ce uci u sezonu sa manje upotrebljivih igraca nego prosle godine. Edited June 27 by TripleJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 28 Share Posted June 28 Pa ja ni ne znam koje domace igrace mi uopste mozemo da dovedemo da bo popunili taj broj ili bili konkurentni? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 28 Share Posted June 28 A kup i kls su nam bitni zbog cega? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Lunden Posted June 28 Share Posted June 28 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Pa ja ni ne znam koje domace igrace mi uopste mozemo da dovedemo da bo popunili taj broj ili bili konkurentni? Mihajlo Andric 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted June 28 Share Posted June 28 15 hours ago, Marvin said: Sterling Brown je vrlo dobar napadac, ne znam zasto se ovde potcenjuje. Medju dosadašnjim podpisanima, i onima koji se najavljuju, najbolji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted June 28 Share Posted June 28 (edited) 11 hours ago, Aman 2 said: Dzons mi se svidja. Konačno jedan energican centar koji razgrce u reketu i skače posle mora svilenih u nas. Ako dodje. Jeste energičan i jak ko bik, al mi deluje da je i problematičnog ponašanja. Ne pišem ovo zbog onog sukoba sa Bolombojem, nego gledajuči i tursko prvenstvo video sam da nije baš u vinkli. I komentator se pitao šta je sa ovim čovekom.Tu je i problem sa inteligencijom. Edited June 28 by Volter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 28 Share Posted June 28 Takvog jednog moramo imati… videli smo dva poguba prosle godine (Kaminski i Kaboklo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts