Miki28 Teoljub Posted June 17 Share Posted June 17 Ko bre sve sudi? Cist korner za Austriju, sudija na 2m. Uzasan sudija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 17 Share Posted June 17 FRA nisu baš impresionirali ali ga učačkaše. Previše poleteli AUS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 17 Share Posted June 17 Stoper igrao na Francuze Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 17 Share Posted June 17 aaaa. To ti je fudbal. U prošloj akciji Baumgartner izvodi neku panenku umesto da zakuca loptu u rašlje. Na drugoj strani onda autogol Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 17 Share Posted June 17 Šteta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 17 Share Posted June 17 Austrija tako igra, furaju jak presing, tako su i protiv nas igrali, ali u drugom poluvremenu su bili ostali bez gasa. Ipak nisu Nemci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 17 Share Posted June 17 Nista zuti karton za ono? Dobro, ne moras bas toliko ocito za ove prepotentne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 17 Share Posted June 17 (edited) Ja sam Belingema uhvatio i danas se mislio da prebacim na Mbapea ali sam zakasnio da uradim izmene. Ostadoše mi na klupi Fofana i Faes (Belgija), za sada sam izgubio 2 poena, ali ok nije strašno osim ako Mbape ne uvali 2 ili više golova. Edited June 17 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 17 Author Share Posted June 17 Baš iz ničega vodi Francuska. Loš meč za sada, ili možda lošiji od očekivanog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted June 17 Share Posted June 17 Prevevise poleteli Austrijanci? A sta treba, da igraju bunker na svojoj polovini? Kakav luzerski mentalitet! Dosli su momci da igraju fudbal i da se takmice. Super ekipa! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 17 Share Posted June 17 Problem je što je Mitar zadužio repku i igra na minuli rad. On bi sam trebao da kaže Stojkoviću da ga ostavi na klupi kada igramo sa jednim špicom jer je to dosta zajebano za selektora da uradi. Pride je bio ok u kvalifikacijama tako da je zaslužio da ide tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 17 Share Posted June 17 (edited) Ma ako nisu sposobni da se podrede timu, onda nisu ni tim, a to znači da treba što pre da se vrate svojim kućama i klubovima pa tamo nek' odredjuju svojim selektorima šta treba i kako treba, ako mogu tamo tako, naravno. Piksi jeste izgubljen lik skroz, ali one izjave od sinoć i ponašanje su pekmezijada najgore vrste. Edited June 17 by Ledd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 17 Share Posted June 17 (edited) Meni je ovaj meč baš dobar. Francuska je u par navrata odigrala vrhunsku tranziciju preko Tea Ernandeza. Dembelea ne možeš da zaustaviš u solo akcijama, samo možeš faul da napraviš. Rabio isto odličan u oba pravca. Francuzima samo fali nešto bolji Grizman u ulozi pakera. Ostalo funkcioniše baš dobro. Austrija igra dobro u defanzivi. Dobra su im udvajanja i pomaganja u odbrani. Prave i dobre faulove. Ali da se ne lažemo mizerne su njima šanse protiv Francuske. Edited June 17 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted June 17 Share Posted June 17 (edited) Ne znam čemu čuđenje, Francuzi već 2 ciklusa igraju ovako. Svima prepuste posed pa malo presing čekalica i najbolja kontra na svetu, u top 5 svih vremena. Imaju 3 postave atletskih frikova i 2 cele generacije da igraju na kontre, bukvalno ništa da ne menjaju. Edited June 17 by Molina23 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 17 Share Posted June 17 Au sta promasi Mbappe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 17 Author Share Posted June 17 Kilijane, pa zar prazan gol 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 17 Share Posted June 17 Obruka se coek Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 17 Share Posted June 17 U dve akcije zaredom, golman skroz zbunjen dali da izadje na loptu ili ne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 17 Author Share Posted June 17 17 minutes ago, Molina23 said: Ne znam čemu čuđenje, Francuzi već 2 ciklusa igraju ovako. Svima prepuste posed pa malo presing čekalica i najbolja kontra na svetu, u top 5 svih vremena. Imaju 3 postave atletskih frikova i 2 cele generacije da igraju na kontre, bukvalno ništa da ne menjaju. Samo što može da im se obije o glavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 17 Share Posted June 17 Kante je i dalje klasa. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 17 Author Share Posted June 17 Ne bih se začudio da sada uleti kamion na teren i udari Grizmana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted June 17 Share Posted June 17 2 hours ago, Zvezdinho said: Kakav zajeb, imas lepo Harveca za kapitena al ti nije dosta, pa stavih Kejna, posle Lukaku-a i prdnes u cabar. I koji si sad na tabeli ovako inace? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 17 Share Posted June 17 Meni ovaj Thuram vezara 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 17 Share Posted June 17 Uf, ala je ovo moglo da bude gadno po Manjana. Centimetri su ga delili od krampona u lice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 17 Share Posted June 17 Najbolji deo utakmice dresovi Francuza, teška šmekerijada. Austrija će biti 50-50 protiv Holandije, a ozbiljan favorit protiv Poljske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts