Sector Posted June 16 Share Posted June 16 Danci će se boriti sa Englezima za prvo mjesto. Slovenija može biti treća. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted June 16 Share Posted June 16 Danci lukavo i rutinski, Slovenija bezopasna i bezidejna. Šporar i ono malo situacija, gde je moglo da se ugrozi gol Danaca, upropastio bilo katastrofalnim odabirom rešenja ili nespretnošću. Očekujem bar još jedan gol Danaca u drugom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 16 Share Posted June 16 Ja kao da sam gledao drugu utakmicu. Do gola Danaca egal, cak Slovenija bolja, posle toga Danci kontrolisali sve, gol isekao Slovence. Inace i jesni i drugi na prilicno visokom nivou, kod obe ekipe se bidi ideja i smisao u igri sto nije cesto bio slucaj do sad na prvenstvu. Ovo poluvreme mi je jedno od boljih do sad, gledajuci obe reprezentacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 16 Share Posted June 16 Dobar je ovaj Drkušić što je bio velika Zvezdina želja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 16 Author Share Posted June 16 Samo treba da zameni Hojlunda i daće im još jedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 16 Share Posted June 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted June 16 Share Posted June 16 A sudija baš pojma nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted June 16 Share Posted June 16 I penal je ladno mogao da se svira, a ovaj zuti je sramota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 16 Share Posted June 16 Hojlund dosta komplikuje, stalno potez viška. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 16 Share Posted June 16 1 hour ago, Don Juan said: Nisu Englezi, nego navijači Albanije. Prave najviše sranja od početka EP. Ja sam čuo da su udruženi Albanci i Englezi. Svakako teško da su bili samo Englezi, jer neznam dal su oni uopšte više u tom fazonu. Ono, da idu okolo i traže protivničke grupe kako bi inicirali sukob Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 16 Share Posted June 16 6 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Dobar je ovaj Drkušić što je bio velika Zvezdina želja. Sin mog suigrača iz Novog Mesta. IStari mu veliki zvezdaš i bio je dobar golman. Ali mislim da mali još nije na tom nivou da igra u Zvezdi. Možda jednog dana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted June 16 Share Posted June 16 6 minutes ago, bodo said: Sin mog suigrača iz Novog Mesta. IStari mu veliki zvezdaš i bio je dobar golman. Ali mislim da mali još nije na tom nivou da igra u Zvezdi. Možda jednog dana. Jel beše Nikola..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 16 Share Posted June 16 Just now, Piksi said: Jel beše Nikola..? Nikola Drkušić je. Branio je za Novo Mesto i Goricu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 16 Author Share Posted June 16 5 minutes ago, L' Imperatore said: Ja sam čuo da su udruženi Albanci i Englezi. Svakako teško da su bili samo Englezi, jer neznam dal su oni uopšte više u tom fazonu. Ono, da idu okolo i traže protivničke grupe kako bi inicirali sukob Nije bilo Engleza. To su očigledno od sinoć navijači. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 16 Share Posted June 16 24 minutes ago, Piksi said: Danci lukavo i rutinski, Slovenija bezopasna i bezidejna. Šporar i ono malo situacija, gde je moglo da se ugrozi gol Danaca, upropastio bilo katastrofalnim odabirom rešenja ili nespretnošću. Očekujem bar još jedan gol Danaca u drugom. Šta igrača igra van pozicije nije ni čudno. Stojanović desni bek igra desnog veznog. Mlakar špic/krilo, igra levog vezno, ne vidi se celu utakmicu. Elšnik precenjen igrač, ne vidi se. Na klupi Lovrić, tri puta bolja igrač. Tomi Horvat, koji je em bolji od Mlakara/stojanovića, em su mu te pozicije prirodnije. Balkovec kao neko sa fantastičnim prekidom, koji ti treba kao leba protiv jačih protivnika. Umesto njega igra Janža, i da pogodili ste - ne vidi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted June 16 Share Posted June 16 Bas sterilna Slovenija. Za klasu smo bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 16 Share Posted June 16 Vanja dobro igra u drugom. U prvom je bio kao malo pod dojmom. Šeško i Šporar premalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted June 16 Share Posted June 16 Zaboravio si Iličića, koji je bolji od svih nabrojanih sve i da kampuje na centru i kreće se u radijusu 5m. Što ga ne ubacuje sad, šta čeka, ja ne znam. Šporar u Partizan ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted June 16 Share Posted June 16 3 minutes ago, Don Juan said: Nije bilo Engleza. To su očigledno od sinoć navijači. Већина навијачких канала пише да су били заједно, а ево и слике. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 16 Share Posted June 16 3 minutes ago, Piksi said: Zaboravio si Iličića, koji je bolji od svih nabrojanih sve i da kampuje na centru i kreće se u radijusu 5m. Što ga ne ubacuje sad, šta čeka, ja ne znam. Može Jojo umesto Šporara kao polušpic. Ovaj neče smiriti lopte kako treba, da mu život od toga ovisi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 16 Share Posted June 16 U koja stativa Šeška. Šteta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted June 16 Share Posted June 16 Šteta za ovu bombu Šeška. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted June 16 Share Posted June 16 Ovaj Šporar čisti lopte za dance ko da im igra beka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted June 16 Share Posted June 16 Tako je bre 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 16 Share Posted June 16 Evo ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts