Grobarcina1992 Posted September 11 Share Posted September 11 6 minutes ago, ScepanScekicSto said: Uopste ne govorim o igraci, govorim o debilu koji je doveo tog igraca pa valjda je zbao da mu takav ne odgovara a ne da ga otpusta 20 dana posle jer nekompatibilan naravno, ogradjujem se ako nije povreda Информација о стању Луке Саманића Наш играч Лука Саманић отишао је у своју земљу у петак, 6. септембра, уз дозволу нашег клуба, из личних разлога. Процес помно прате наши званичници огранка, а потребне информације у вези са ситуацијом нашег играча биће дате у наредним данима. Evo ti saopstenje Fenera od juče očigledno je to neki dublji problem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted September 11 Share Posted September 11 3 hours ago, Chaos Is Me said: Izmena Hayes Davisu je Pierre, a i Colson može na 4, kao i Melli u visokim postavama. Sasvim dobra rotacija tu. Pa ne znam ko je u EL klasa na 1 ako nije Baldwin. Jeste da on pre svega gleda svoj šut ali igra na PG, plus imaju još dosta igrača koji mogu da kreiraju i za sebe i za druge (Hall, Žagars, Gudurić, pa i Wilbekin). Na 5 jesu tanki s obzirom na budžet, to se slažem ali Birch po meni bolje leže na taj roster nego Šamanić. Baldwin je ubica, ali primarno je bek koji ima osecaj za asist, ali meni Nibo i on deluju kao igraci koji ce imati tanje sezone u odnosu na proslu, plus njegov ego uz Sarasa moze biti problem... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted September 11 Author Share Posted September 11 29 minutes ago, Tex_Willer said: 4 hours ago, Chaos Is Me said: Expand Baldwin je ubica, ali primarno je bek koji ima osecaj za asist, ali meni Nibo i on deluju kao igraci koji ce imati tanje sezone u odnosu na proslu, plus njegov ego uz Sarasa moze biti problem... Boldvin podjednako dobar i kao 1 i kao 2 i dolazi do svojih brojki sa obe pozicije, prosto zato sto ima dosta lopte u rukama u oba slucaja. U Bajernu i Baskoniji je igrao 1 a u Makabiju je vise igrao na 2, sto je logicno jer su imali i Lorenca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 12 Share Posted September 12 Neke ekipe su već odradile media day, Baskonija izgleda zanimljivo, a Alba će opet da drži fenjer po svemu sudeći 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted September 12 Share Posted September 12 Nisam znao da je Baskonia potpisala dva Jaramaza ovaj desno kao da mu je brat 😂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 12 Share Posted September 12 Alba bi i u Eurokupu ispusila sa ovim rosterom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted September 12 Share Posted September 12 12 minutes ago, MrTripleDouble said: Alba bi i u Eurokupu ispusila sa ovim rosterom. Stvarno bruka los tim,ali ipak ce nas da zveknu kao svake godine 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted September 13 Share Posted September 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 13 Share Posted September 13 Lepe pare za Smajlija, to se nisam nado. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 13 Share Posted September 13 Dimša i Birutis da su Srbi imali bi milionče kod Čovića. 7 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 13 Share Posted September 13 Smajli ovoliko ni od Cokija ne bi dobio, bas wtf cifra, a i sama cinjenica da je najplaceniji igrac 1 evroligasa. Stvarno ne znam po kom osnovu, prosla sezona mu je bila ocajna, a i generalno mu se dosadasnja el karijera svodi na "pravio probleme Tavaresu". 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted September 13 Share Posted September 13 Aj sto je cifra takva kakva je, nego sto kaze forumas fradler cinjenica da je naplaceniji igrac je bas cudna. Meni je cudno i da je recimo Petrusev placeniji od Gos Vilijamsa i Vokapa. Dobric je u Bolonji potpisao dvogodisnji ugovor na 1.5M Iz nekog razloga su srpski igraci na dobroj ceni u EL Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted September 13 Share Posted September 13 1 hour ago, Veteran said: al ce goldberg da nam se uzbudi, dao si mu materijal za celu sezonu diskutovanja 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 13 Share Posted September 13 (edited) Brat Smajli sam sebi ne bi napisao ovaj iznos kada bi mu da li blanko cek. Neka, treba da se isplate one mafijoze ako slucaj krene po zlu. :mafijoze kad vide Smajlijevu platu https://imgflip.com/i/93d1r1 Edited September 13 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted September 13 Share Posted September 13 Da li i za ovu sezonu kao i prosle u predsezoni ima kod vaucer za popust za evroligaske utakmice na Evroliga tv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted September 13 Share Posted September 13 Znaci ek igraci su svi prakticko u rangu oko 400k(bas bagatela za el), Francisko totalno nerealna i mala suma ali opet on je dosao da tu pokida i zabode jak ugovor kroz godine, Birutis nerealno mala cena za igraca koji je pokazao da ce biti dobar i koji potencijalno ide na 10p 5sk sezonu u el... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 13 Share Posted September 13 4 hours ago, Veteran said: Quote Olympiacos covers the remaining part 😟 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted September 13 Share Posted September 13 13 minutes ago, Leonard said: Da li i za ovu sezonu kao i prosle u predsezoni ima kod vaucer za popust za evroligaske utakmice na Evroliga tv? Imaš 15% preko onih Leskovčana podkastera 6.75. Nisam zakačio popuste kao prošle sezone, proveri jbg. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 13 Share Posted September 13 Meni je nerealno da su Smajliju dali duplo više para nego 1. Sirvydisu koji je top litvanski talenat i pokidao je u evrokupu prošle sezone, 2. ovim zaslužnim litvanskim građanima poput Ulanovasa, 3. Franciscu koji je ipak bio znatno značajniji igrač za Bajern nego Smajli za KKP. Mora da je Trinki uveren da će da opravi Smajlija i napravi igrača i čoveka od njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted September 13 Share Posted September 13 I meni su baš čudni ovi iznosi i to da je Smajli najplaćeniji, ali ni prvi ni poslednji put da ono što smatramo za "realno" vezano za brojeve, učinke i statuse, a kada nemamo pojma koja je cifra, pa nakalemimo igraču, kurcu ne vredi. Kornete, tebe gledam. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 13 Share Posted September 13 Mene pa cudi da je Smajli pristao na ovoliko smanjenje ugovora u odnosu na proslu sezonu 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted September 13 Share Posted September 13 Tesko je verovati u cifre ako nisu u excelu tako da bi ovo valjalo proveriti 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted September 15 Share Posted September 15 Ako je ok za administraciju bi mogli glavni forumaši otvoriti novi EL topik. Mnogo je teško naći boxscore i analize pripremnih utakmica, siguran sam da kolektivnim naporom možemo da nahranimo pripremni period dobrim sadržajem i ispratiti sva dešavanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted September 16 Share Posted September 16 https://www.euroleaguebasketball.net/en/news/euroleague-introduces-ground-breaking-financial-fair-play-regulations/ Posto ne vidim topic za evroligu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 16 Share Posted September 16 Biće novi topik u toku ove nedelje, ne znam šta ste zapeli, takmičenje počinje 03.10. i nikad nismo otvarali pre poslednjih dana septembra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts