Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted

Rodic je dosao umesto valjda jedinog igraca koga niko zivi nikad nije voleo, Noja Andjelkovica. Ja ne mogu da vam opisem koliko sam bio presrecan kad je dosao. Bio mi je sinonim za pouzdanost (sto i ne cudi jer je zaigrao umesto onog kamena). Mozda i omiljeni igrac u prvoj i najlepsoj Milojevoj sezoni.

Solidan otprilike do korone, posle toga ni senka, sa kratkim periodom u Stankovicevo vreme gde je cinio dobar trougao u napadu sa Ivanicem i Kataiem.

Bez obzira na pad forme i kidanje zivaca u poslednje 2-3 sezone, meni bi ostao u pozitivnoj uspomeni da nije one svinjarije sa penalom u derbiju i vanfudbalskih stvari.

Posted

Bio je odlican Rodic u onoj sezoni 21/22. Posle toga - nista.

To je bilo pre tri sezone. Slika i prilika Zvezde u sustini. Da te prevari da se slepa jos godinu dana, ali tri...

• Like 3
Posted

Hvala i Kangi i Rodiću ljudi su skoro 10 godina u klubu i normalno da je bilo svega i svakakvih situacija, pamtimo ono najbolje od njih i dobar potez je razlaz sa njima. 

Za sada ovaj prelazni rok ne izgleda tako loše ali do priprema moramo dovesti, levog beka, još jednog štopera i desno krilo. 

Napred Zevzda 

Posted

Posebna zahvalnost Kangi za sve što je uradio za klub. Pamtice se Krasnodar i onaj gol sa 30 m...gol u Bernu itd...igrao je srcem, davao sebe 200 %, I lep gest od kluba što će moći da radi u klubu nakon završetka karijere. Odlazi u pravom trenutku,  kao šampion .

Treba sada napraviti cistku i sa ovim mladjim igračima poput Kabica,Sremcevica, videti šta i kako sa Sljivicem ....Ako Radonjic ne ostaje onda pored desnog krila mora i levo, jedini ako ne misle da zadrže Milsona koji ništa nije pokazao.  

Posted
2 hours ago, Sasha said:

Hvala i Kangi i Rodiću ljudi su skoro 10 godina u klubu i normalno da je bilo svega i svakakvih situacija, pamtimo ono najbolje od njih i dobar potez je razlaz sa njima. 

Za sada ovaj prelazni rok ne izgleda tako loše ali do priprema moramo dovesti, levog beka, još jednog štopera i desno krilo. 

Napred Zevzda 

Dodao bih i novog golmana. Tu će biti interesantno pratiti danas Leganes i Espanjol. Ako Leganes ne pobedi (dovoljno bi bilo i da Espanjol pobedi), onda Leganes ide u Segundu i mislim da su nam onda dobre sanse da dolazi Dmitrović. Bez dodatnih odlazaka nama je potreban i treba zadnji vezni, ali posto je nam startni vezni red svakako Krunic, Elsnik, Ivanic nema potrebe da dodje već na startu priprema.