Kosjan Willavić Posted Saturday at 09:12 PM Posted Saturday at 09:12 PM 2 hours ago, TB Told said: Radonjića pokloniti na kraju sezone. I on onakav bezobrazan i nezainteresovan pravo sa splava odradi onakav slalom. Tuga bozija na sta nam neki drugi igraci lice 1
Igor_ Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ne pamtim da sam u zivotu vezao 3-4 kola da ne pogledam ni minut naseg meca. Nisam ni propustio mnogo koliko vidim. 6
Ikac Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 7 hours ago, Igor_ said: Ne pamtim da sam u zivotu vezao 3-4 kola da ne pogledam ni minut naseg meca. Nisam ni propustio mnogo koliko vidim. Ja ni ne znam kad su utakmice. Više me zanima koji portal će sledeći da objavi Terzinu cedulju kako ćemo od pozajmljenih igrača dobiti 100 miliona. 1
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ne smije da se uđe u novu sezonu bez novog golmana. Glazer je propao a Guteša nema kvalitet. Edited 2 hours ago by Shunsuke Nakamura 1
Sasha Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nama za kvalifikacije fale minimum 2 štopera, golman, levi bek i top krilo ovo gore je i okej može nešto da se miksu
Recommended Posts