Мџе Posted yesterday at 12:57 PM Share Posted yesterday at 12:57 PM Pozicioniranje, trk i pravovremeni pas Drkušića levom nogom za Jovanovića je baš da ti bude krivo što odlazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted yesterday at 01:05 PM Share Posted yesterday at 01:05 PM Izadjoh do prodavnice, vratih se, kad ono 3-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Inače, Ričmond Boaći je i zvanično u Slogi iz Doboja. Obzirom da ima samo 31 godinu, bas kvalitetan pad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 1 hour ago, Small Owl said: Inače, Ričmond Boaći je i zvanično u Slogi iz Doboja. Obzirom da ima samo 31 godinu, bas kvalitetan pad... Sisaj Slogo, sisaj Slogo le… Što bi rekli Lidersi iz Teslića. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Pominje se Marcel Ratnik, štoper, kapiten Olimpije posle dolaska Elšnika kod nas. 2003. godište, debitovao za A tim Slovenije. Da li je gledao neko momka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 10 hours ago, Ikac said: Pominje se Marcel Ratnik, štoper, kapiten Olimpije posle dolaska Elšnika kod nas. 2003. godište, debitovao za A tim Slovenije. Da li je gledao neko momka? Nisam ga gledao, ali bih po prezimenu rekao da je bas ono sto nam nedostaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Ozbiljan potencijal. Upariti ga sa Djigom i imali bi beton u zadnjoj liniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Đigu prodaju a upariće ga sa Spajićem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Statistika iz ove sezone mu je baš loša. Jedina pozitivna stvar, što sam umeo da zaključim po jutjubu i statistici, je solidna igra sa nogom. U ligi ima 33% osvojenih duela, od toga je mnogo gori na zemlji jer u vazduhu ima 45% uspešnosti. Neki benčmark za duele, da može da se kaže da je neko ima dobru sezonu, je 60% uspešnosti. Tako recimo Điga ove sezone u LŠ ima 64% uspešnost duela od toga 73% na zemlji i 43% u vazduhu dok u SL ima 67% ukupno, 62% duela na zemlji i 76% u vazduhu. Spajić sa druge strane u LŠ ima 54% osvojenih duele, od toga 64% na zemlji i 31% u vazduhu. U SL ove sezone je na 62% ukupno i po 62% u vazduhu i na zemlji. Druga stvar što me brine je da je Ratnik 2,2 puta po utakmici bude predriblan ove sezone, što je baš mnogo. Spajić recimo ima 0,5 u LŠ ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 1 hour ago, Мџе said: Statistika iz ove sezone mu je baš loša. Jedina pozitivna stvar, što sam umeo da zaključim po jutjubu i statistici, je solidna igra sa nogom. U ligi ima 33% osvojenih duela, od toga je mnogo gori na zemlji jer u vazduhu ima 45% uspešnosti. Neki benčmark za duele, da može da se kaže da je neko ima dobru sezonu, je 60% uspešnosti. Tako recimo Điga ove sezone u LŠ ima 64% uspešnost duela od toga 73% na zemlji i 43% u vazduhu dok u SL ima 67% ukupno, 62% duela na zemlji i 76% u vazduhu. Spajić sa druge strane u LŠ ima 54% osvojenih duele, od toga 64% na zemlji i 31% u vazduhu. U SL ove sezone je na 62% ukupno i po 62% u vazduhu i na zemlji. Druga stvar što me brine je da je Ratnik 2,2 puta po utakmici bude predriblan ove sezone, što je baš mnogo. Spajić recimo ima 0,5 u LŠ ove sezone. Ne deluje dobro, ali jeste mlad igrač. Možda je bolje uporediti sa statistikom Đige iz prethodne sezone, pa onda odatle izvući zaključke. Svakako deluje da ima potencijal pošto je bio redovan reprezentativac u mlađim kategorijama i stigao je do A tima, a ja verujem trenutno u procenu Keka. Samo ne znam ko ga je driblao tamo u ligi, Repas i ko još? Takođe, da nemaš ove podatke za Alekseja Vukičevića kojeg smo letos dali u OFK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Lekovic vec stigao na pregled, danas bi trebalo zvanicno da bude 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted 8 minutes ago Share Posted 8 minutes ago 2 hours ago, Ikac said: Ne deluje dobro, ali jeste mlad igrač. Možda je bolje uporediti sa statistikom Đige iz prethodne sezone, pa onda odatle izvući zaključke. Svakako deluje da ima potencijal pošto je bio redovan reprezentativac u mlađim kategorijama i stigao je do A tima, a ja verujem trenutno u procenu Keka. Samo ne znam ko ga je driblao tamo u ligi, Repas i ko još? Takođe, da nemaš ove podatke za Alekseja Vukičevića kojeg smo letos dali u OFK? Statistika ne pokazuje dosta toga, pogotovo ova javno dostupna, kao kakav je u zatvaranju prostora, pokrivanju saigrača, koliko su ti pasovi unapred bitni i out of the box itd. Plus ono što sigurno ne može da se vidi preko statistike je potencijal, karakter i rad na treningu. Điga je u prošloj SL sezoni imao 56% ukupno osvojenih duela, 62% na zemlji i 51% u vazduhu. Aleksej u ovoj sezoni ima 59% osvojenih duele na zemlji i u vazduhu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts