Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

1 hour ago, Small Owl said:

Inače, Ričmond Boaći je i zvanično u Slogi iz Doboja. Obzirom da ima samo 31 godinu, bas kvalitetan pad... 

Sisaj Slogo, sisaj Slogo le… Što bi rekli Lidersi iz Teslića. 

• Ha-ha 1

Statistika iz ove sezone mu je baš loša. Jedina pozitivna stvar, što sam umeo da zaključim po jutjubu i statistici, je solidna igra sa nogom.

U ligi ima 33% osvojenih duela, od toga je mnogo gori na zemlji jer u vazduhu ima 45% uspešnosti. Neki benčmark za duele, da može da se kaže da je neko ima dobru sezonu, je 60% uspešnosti. Tako recimo Điga ove sezone u LŠ ima 64% uspešnost duela od toga 73% na zemlji i 43% u vazduhu dok u SL ima 67% ukupno, 62% duela na zemlji i 76% u vazduhu. Spajić sa druge strane u LŠ ima 54% osvojenih duele, od toga 64% na zemlji i 31% u vazduhu. U SL ove sezone je na 62% ukupno i po 62% u vazduhu i na zemlji. 

Druga stvar što me brine je da je Ratnik 2,2 puta po utakmici bude predriblan ove sezone, što je baš mnogo. Spajić recimo ima 0,5 u LŠ ove sezone.

1 hour ago, Мџе said:

Statistika iz ove sezone mu je baš loša. Jedina pozitivna stvar, što sam umeo da zaključim po jutjubu i statistici, je solidna igra sa nogom.

U ligi ima 33% osvojenih duela, od toga je mnogo gori na zemlji jer u vazduhu ima 45% uspešnosti. Neki benčmark za duele, da može da se kaže da je neko ima dobru sezonu, je 60% uspešnosti. Tako recimo Điga ove sezone u LŠ ima 64% uspešnost duela od toga 73% na zemlji i 43% u vazduhu dok u SL ima 67% ukupno, 62% duela na zemlji i 76% u vazduhu. Spajić sa druge strane u LŠ ima 54% osvojenih duele, od toga 64% na zemlji i 31% u vazduhu. U SL ove sezone je na 62% ukupno i po 62% u vazduhu i na zemlji. 

Druga stvar što me brine je da je Ratnik 2,2 puta po utakmici bude predriblan ove sezone, što je baš mnogo. Spajić recimo ima 0,5 u LŠ ove sezone.

Ne deluje dobro, ali jeste mlad igrač. Možda je bolje uporediti sa statistikom Đige iz prethodne sezone, pa onda odatle izvući zaključke.

Svakako deluje da ima potencijal pošto je bio redovan reprezentativac u mlađim kategorijama i stigao je do A tima, a ja verujem trenutno u procenu Keka.

Samo ne znam ko ga je driblao tamo u ligi, Repas i ko još?

Takođe, da nemaš ove podatke za Alekseja Vukičevića kojeg smo letos dali u OFK?

2 hours ago, Ikac said:

Ne deluje dobro, ali jeste mlad igrač. Možda je bolje uporediti sa statistikom Đige iz prethodne sezone, pa onda odatle izvući zaključke.

Svakako deluje da ima potencijal pošto je bio redovan reprezentativac u mlađim kategorijama i stigao je do A tima, a ja verujem trenutno u procenu Keka.

Samo ne znam ko ga je driblao tamo u ligi, Repas i ko još?

Takođe, da nemaš ove podatke za Alekseja Vukičevića kojeg smo letos dali u OFK?

Statistika ne pokazuje dosta toga, pogotovo ova javno dostupna, kao kakav je u zatvaranju prostora, pokrivanju saigrača, koliko su ti pasovi unapred bitni i out of the box itd. Plus ono što sigurno ne može da se vidi preko statistike je potencijal, karakter i rad na treningu.

Điga je u prošloj SL sezoni imao 56% ukupno osvojenih duela, 62% na zemlji i 51% u vazduhu.

Aleksej u ovoj sezoni ima 59% osvojenih duele na zemlji i u vazduhu.