Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

45 minutes ago, JPM said:

Stojanović 

Radinović

Marović

Jugović

Belodedić

Najdoski

Prosinečki

Mihajlović

Pančev

Savićević

Binić

GOAT

Ako mislis na 8.12. Milojevic, Radinovic, Ratkovic, Vasilijevic, Jugovic, Belodedic, Najdoski, Stosic, Pancev, Savicevic, Mihajlovic

• Like 6

Милан без Пулишића, Флоренција и Бенасера. У петак су играли Тео Ернандез и бранио је Мањан иако су били упитни за утакмицу с нама. Можемо ми то, нек нам се врати већ једном против њих. Прво она магла, па затим двомеч где нас је Деки предводио где смо били бољи. Ја верујем!

• Like 4

22 hours ago, MGinobili20 said:

Милан без Пулишића, Флоренција и Бенасера. У петак су играли Тео Ернандез и бранио је Мањан иако су били упитни за утакмицу с нама. Можемо ми то, нек нам се врати већ једном против њих. Прво она магла, па затим двомеч где нас је Деки предводио где смо били бољи. Ја верујем!

Vraća se Kalabrija od starta, mada ni Emerson nije mnogo bolji, tu im je slaba tačka.

S druge strane imaćemo probleme sa Ernandez-Rejnders-Leao trouglom, mora Krunić da odigra izvanredno i Silas ponovo da pomaže nazad, pošto će Điga da čuva Spajića.

Oni nisu u formi, mediji im smenjuju trenera posle svakog X/poraza, ukoliko dobro otvorimo utakmicu imamo šanse.

• Like 1

33 minutes ago, СтелаРоса said:

Mislim da ce Ivanic levo, a Maksimovic u sredinu

Odigrali smo jednu utakmicu kako treba (sa bekovima na poziciji bekova i krilima na poziciji krila), ali sada je ponovo vaznija prodaja igraca nego pokusaj da uradimo nesto.

Nadam se da ce me demantovati veceras, ali ovo je svakako prilicno jajarski.

• Like 3

18 minutes ago, fradler said:

Ovaj komentator pominje "castan oprostaj".

Nemaju sanse za prolaz klinci ni sa sve 3 pobede do kraja?

Ovo im je zadnji meč.

Nema 8 kola kao kod seniora 

Edited by Don Juan
  • WOW 1

Ma ima ovde talenata koliko hoces, ali je Milijasu predugo trebalo da ukapira kako treba da igra. Ne samo sto se taktike tice nego i po izboru igraca. Recimo Gastarov je bukvalno u svakoj utakmici bio krater u odbrani a u napadu nista nije uradio. Ne cudi da nam igra izgleda mnogo bolje cim nije bio u startnoj postavi protiv Stutgarta i danas protiv Milana.

• Like 2

3 hours ago, Milko Miller said:

Mislim da je za Milojevica jedina dilema danas da li ce da igra Maksimovic (onda Ivanic levo) ili Milson.

Baš ispaštamo zbog hajpa i guranja malog Maksimovića. Momak nijel oš, ali nije za LŠ i za startera , ali ekipa nanjušila veliku lovu, tako da ima da igra pa makar znali da gubimo 100%.

Milson treba da startuje, ivanić iz špica i to je naš tim. Videlo se sa Študgartom kako izgleda ekipa kada je svako na svom mestu, najjači sastav i normalne izmene. Ne samo zbog rezultata, već ekipa je izgledala kao da zna šta hoće u svakom trenutku.

Šteta da protiv Milana ne probama bez eksperimeneta od starta, jer nije da smo bez šansi večeras. Dosta su oni ispod Intera.

• Like 2

5 od 6 klubova sa kojima su igrali naši klinci ide dalje. Ne ide samo Milan, koga smo mi realno izbacili.

15 minutes ago, fradler said:

Mali Lane :classic_biggrin:

Radonjic je u tim godinama bio uzoran momak za ovu dijabolicu. A steta, potencijal je ogroman, da ima samo jednu desetinu Topicevog IQ-a napravio bi vrh karijeru.

Nije on danas uradio ništa strašno - skidanje dresa posle gola i povlačenje sa leđa, ali ni to sme da mu se dešava. Mora neko ozbiljno da radi sa njim. Samo čvrsta disciplina ovo rešava.

Lepa uvertira danas sa strane klinaca.

Kad sam gledao zreb za ligu sampiona i kad sam video sa kim igrao osecaj mi je bio da cemo ovu utakmicu odigrati dobro, jedino za ovu pa 'ajd da vidimo koliko moemo.

Neka rezultat bude kakav bude smo da ne odigramo kukavicki a ako ne budemo igrali kukavicki ne sumnjam da ce i igra biti dobra.

Edited by nunilo