29.05.1991 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Fenomenalna utakmica i fenomenalno veče. 6 golova i još puno prilika, imalo se šta i videti. Sastav koji smo svi priželjkivali, odlične i pravovremene izmene. Iako nije dobro počelo za nas brzo je preokrenut rezultat i onda kao da su neki igrači probili barijere i skinuli teret pa pokazali koliko zaista mogu. Tu pre svega mislim na Krunića koji je sa pravom kritikovan za prikazano do ove utakmice. Sinoć odlična utakmica. Za Radonjića kvalitet nije upitan ali luda glava i neprofesionalnost su ga koštali mnogo veće karijere. Ono što se mora priznati je da mi baš nismo imali sreće na žrebu. Štutgart koga smo ponizili, i igrom i rezultatom, jeste ekipa iz četvrtog šešira ali to je samo sticaj okolnosti. Oni su vicešampioni Nemačke i mesto im je pre u drugom nego u četvrtom šeširu. Imaju igrača koji je plaćen 21+7M što će još dugo biti misaona imenica za nas. Igrač koji kod njih nije imao mesta (Silas) je jedan od najboljih naših igrača i vlažan san da možemo da ga otkupimo. Sem njih za protivnike smo dobili Inter i Milan koji su šampion i vicešampion Italije. Barselona je vicešampion Španije ali je trenutno verovatno najbolji tim na svetu. PSV šampion Holandije, Monako vicešampion Francuske, Benfika vicešampion Portugala...sve fenomenalne ekipe. Trenutna tabela je takva da je Inter drugi, Barsa treća, Monako osmi, Benfika četrnaesta, Milano naš sledeći protivnik je na šesnaestom mestu a PSV na osamnaestom. Da bi bilo malo jasnije jedan Mačester Siti je na 17. mestu, Juventus je 19., a šta tek reći za Real koji je 24. i PSG koji je 25. sa svega 4 boda (jedan više od nas). Realnost nam nikad nije bila jača strana, svi mi želimo više i bolje ali želje su jedno a mogućnosti nešto sasvim drugo. Ja lično nemam problem sa dosadašnjim porazima niti sa visinom rezultata. Imam problem sa načinom kako su oni postignuti. Nerezonski sastavi, tumbanje igrača i postavljanje na pozicije koje im nisu primarne, nerezonske izmene, tvrdoglavost Milojevića, greške u toku utakmice kao da su u pitanju niželigaši, počinjanje svake utakmice iz minusa, nedovoljna fizička pripremljenost, otaljavanje domaćih utakmica koje igramo na leru i slično. To je ono čime Milojević treba da se bavi a ne da se mačuje sa novinarima, Kuzmanovićem ili nekim trećim, da se ne ponaša kao uvređena mlada i da ne pokazuje toliku dozu sujete. Priprema utakmice je bila odlična, znači da može, a zašto to nije slučaj u većini utakmica ako baš ne može svaku - to je pitanje za njega. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 1 minute ago, berti said: Koga zabole sti su oni bili valjda nekompletni. Eto, mi u kosarci igramo toliko dugo bez najboljeg igraca. Jebe se ovima sto su nas dobili za to, tako i treba. Za Bolombojom kukamo mi, navijaci Stutgarta neka drame zbog nekompletnosti juce. Nisam to napisao zato sto me mnogo briga za njih, vec da iskazem cudjenje sto su pustili Silasa. Jer ako oni nemaju znacajno ubojitije napadace od ovoga sinoc, oni su se zestoko zajebali. Inace, izdvojio bih dva perfektna detalja kako fudbal moze biti prelep a jednostavan. Kontra Zvezde gde Maksa sa jedno pola terena nalazi Milsona perfektnim dodavanjem, sto je Milson kasnije zasrao nepreciznim zadnjim pasom. Drugo, spajanje sa golom Mirka od strane Silasa. Obozavam kada igrac sredine terena zna da posalje tacnu dubinsku loptu. Odmerenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 9 minutes ago, JPM said: Nisam to napisao zato sto me mnogo briga za njih, vec da iskazem cudjenje sto su pustili Silasa. Jer ako oni nemaju znacajno ubojitije napadace od ovoga sinoc, oni su se zestoko zajebali. Undav im je 50% ekipe kad igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 4 minutes ago, 29.05.1991 said: To je ono čime Milojević treba da se bavi a ne da se mačuje sa novinarima, Kuzmanovićem ili nekim trećim, da se ne ponaša kao uvređena mlada i da ne pokazuje toliku dozu sujete. Priprema utakmice je bila odlična, znači da može, a zašto to nije slučaj u većini utakmica ako baš ne može svaku - to je pitanje za njega. Kao prvo, imali smo 7-8 povredjenih igrača, i to jako bitnih. To je za nas ipak previše. E sad, zašto nemamo npr adekvatne bekove u zamjeni, to je dobro pitanje i za stručni štab i za upravu. Druga stvar, zašto se spočitava Milojeviću to što je odgovorio Kuzmanoviću? Gest bivšeg reprezentativca Srbije i navijača Zvezde (deklariše se) apsolutno je jadan i sramotan. Snimaš video gdje želiš sreću i pobjedu Štutgartu, pa mislim... Čemu to? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Ja ne vidim ništa loše što je Kuzmanović navijao za Štutgart. Ono što mu zameram što se posle vadi da je neki navijač Zvezde. Očito nije. Ne možeš navijati za po neki klub u svakoj zemlji, to nije navijač. Navijač navija za JEDAN klub. Ove ostale može eventualno da simpatiše kako trenutno igraju i slično. Ali navijati se može samo za jedan klub. Prema tome, ok je, navijaš za Štutgart, nemam problem, ali ne lupetaj posle da navijaš za Zvezdu kada to nije tačno. Kao Novak... Navija samo za Zvezdu aaaaali navija i za Benfiku i za Milano i za Monako. 8 minutes ago, CuaTheTime said: Undav im je 50% ekipe kad igra E pa eto... Pročitao sam Udav prvo 🙂 Što se Vladana tiče, možda to nije tako, ali on meni često zvuči kao uvređena mlada. Ako nećeš da dobijaš takve kritike, ne ulazi u palamuđenje sa novinarima. Komentariši sport i kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Pobeda koja pokazuje da se itekako može igrati sa jakim ekipama, ako udješ u meč maksimalno motivisan i angažovan. Koliko je Milojević bio kritikovan za ranije, toliko sada treba da se pohvali. Tim nije pao posle primljenog gola, vrlo pozitivno. Napokon dobro poslozen tim , bez mešanja pozicija, bez izmisljanja tople vode. Fizička sprema znatno podignuta posle ove pauze. Izmene dobre, gde se nije batadjorisalo da se izlaskom krila Milsona uvede neki "specijalac" zadnji vezni tipa, nego se uvelo krilo. Imamo tim koji je sposoban da igra kontre, tim koji je dao 2 gola Barseloni, 5 Štutgartu, krila koja traže prostor i imaju brzinu, i Silas,Milson I Radonjic, su ti igrači koji idu licem ka golu, zašto to ne iskoristiti? Formirali smo tim koji treba da igra preko krila, a mi ih sami sečemo. Samo se vratiti malo nazad i videti šta je radjeno u Monaku....Silas na beku? Levo krilo nije igrao niko, izvlacio se Duarte dok se nije povredio. Nakon povrede umesto da udje Milson, mi uvodimo Dalsia??? Jajarenje level iznad. Ovo je samo jedan primer da smo sami sebe ubijali taktikama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 3 minutes ago, No name said: zašto to ne iskoristiti? Pa jebiga, zato što se u ligi svi pozatvaraju u autobuse protiv nas, a u Evropi je malo utakmica, pa trener mora da menja stil igre vrlo često. Slažem se da smo mi odlično posloženi da igramo direktan stil igre sa presingom i kontra napadima, ali i sam si primetio da našim igračima treba prostor. U domaćici to nemaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Consular Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Mimovic=Bolomboj Nivo imbeilcilnosti da nam u oba glavna sporta timovi vredni desetine miliona zavisi od jedne pozicije i igraca je tm i evropski unikat ... Cim Silas i Timi ne moraju da glume primarne i sekundarne ,bekove moze da se igra fudbal i da momci u crveno-belom pokazu talenat i kvalitet i oddjuskaju malo... Ovo je bilo stravicno, da su africki momci napred malo veceg tehnickog znanja bilo bi potapanje Fau Ef Bea... kapa dole svima na terenu od sinoc, ne moze cak ni Terzino sigma seljacenje da mi pokvari jutro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Posle Liverpula i Milana, da dodam i ovu utakmicu na spisku jedne od najboljih poslednjih godina. Danas sam se pitao da nisam možda sanjao da smo pobedili Štutgart 5:1. Svaka čast! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stara skola Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Jako lepa utakmica. I za 50 godina ce biti dogodilo se na danasnji dan, epska pobeda zaista. Samo ne znam dal je sramota 50% foruma na izjavama pre i za vreme trajanje prvog poluvremena. Verovatno je drugacije biti navijac Crvene Zvezde danas. Da sam ja pisao sve sto pojedini, obrisao bih account ( zaista se nadam da ce se prepoznati) Jer to vise nije hejt, to je cista glupost i debilizam. Za sebe licno mogu da kazem, da sam ponosan navijac Crvene Zvezde, i da sam to bio kad smo bili najbolji na svetu, i u najvecoj rupi ikada, toliko. Prelepo vece, i prelepo jutro posle Napred Zvezdo!!! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
29.05.1991 Posted 40 minutes ago Share Posted 40 minutes ago 1 hour ago, Dzo23 said: Kao prvo, imali smo 7-8 povredjenih igrača, i to jako bitnih. To je za nas ipak previše. E sad, zašto nemamo npr adekvatne bekove u zamjeni, to je dobro pitanje i za stručni štab i za upravu. Druga stvar, zašto se spočitava Milojeviću to što je odgovorio Kuzmanoviću? Gest bivšeg reprezentativca Srbije i navijača Zvezde (deklariše se) apsolutno je jadan i sramotan. Snimaš video gdje želiš sreću i pobjedu Štutgartu, pa mislim... Čemu to? Jesmo imali dosta povređenih igrača ali smo imali situaciju da nam krila igraju Dalsio, Luka Ilić pa čak i Maksimović pored Milsona živog i zdravog. Ako nešto u ekipi imamo to su onda krila. Olajinka da se nije povredio Milson verovatno ne bi igrao ni sinoć. Što se tiče Kuzmanovića i njegove izjave, to njemu na čast kao navijaču Zvezde i pre svega kao čoveku. Ali nije na Milojeviću da to komentariše na taj način i da na tome potencira kao utisak nakon utakmice. Ako nije imao šta drugo da priča posle ovakve utakmice i ovakve pobede nije morao ni o tome. Ima PR služba u klubu ili neko drugi ko treba time treba da se bavi, ako iko i treba. Ali nije u pitanju samo izjava Kuzmanovića. On se uvek svađa sa nekim imaginarnim kritičarima, odgovara na neke izjave, natpise, forumska naglabanja... Najbolji način da takvima zapuši usta je da svoj posao radi na način kao što ga je uradio sinoć. Sve dok se toliko osvrće na te komentare i komentariše sve to time samo pokazuje da ni sam nije siguran u sebe i u svoje sposobnosti. Onaj ko jeste ne osvrće se na takve stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted 18 minutes ago Share Posted 18 minutes ago Pa da se podsetimo 💓 Neke stvari se nikada ne zaborave. A ova sinocna pobeda ce biti jedna od njih 😘 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted 15 minutes ago Share Posted 15 minutes ago Odličnu utakmicu smo odigrali i raskantali Štutgart. Sjajno pripremljena utakmica Milojevića,pravovremene izmene gde smo dobili novu dimenziju sa Mićom,Radonjom i Brunom. Trčanje,tranzicija,drugo poluvreme je bilo perfektno. Ova pobeda će dati dodatni vetar u ledja igračima.Imam neki osećaj da u Milanu možemo ostvariti dobar rezultat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted 9 minutes ago Share Posted 9 minutes ago 13 hours ago, Milko Miller said: Mesi je malo pao u igri, ne samo na ovoj utakmici. Stvorili su klincu veliki pritisak, samo da ne zavrsi kao Fica Stevanovic iz Partizana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts